Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czuje wiec jestem.

Gdy faceci zdradzaja

Polecane posty

Gość Czuje wiec jestem.

Moj maz wiekszosc roku spedza jako slomiany wdowiec. gdy ja przebywam za granica bzyka wszystko co popadnie, jak i nasza sasiadke z klatki, moja przyjaciolke , i wszystkie inne. Kilka lat temu mial nawet kochanice m mloda sliczna dziewczyne ale postawilam sie i wygralam z nia, ona wyjechala, Ale pozniej okazalo sie ze to tylko moje zludzenia byly, przez portal spolecznosciowy znalezli sie , i pisali sobie czule wiadomosci, on wiecej do niej , jak on ja to kocha teskni, jaka ja zla zona jestem ,przyznaje ze wlamalam sie na poczte i przeczytalam te wszystkie obrzydliwosci. Ale postanowilam i tym razem ze latwo sie nie podaddam i napisalam jej ze ma sie od mojego slubnego odwalic,Wysmiala mnie piszac ze jest juz dorosly i wie czego chce i ona nie jest jedyna ktora tak bardzo kocha. ......Zmienil konto i haslo, ja dostalam depresji i chcialam skonczyc z soba, Ale mnie odratowali, (chora milosc) Tak kocham go jak nikogo innego, wybaczam za kazdym razem te zdrady , a wszyscy okolo klada uszy po sobie ze nie widza co sie dzieje. Ale ja Kocham,chora miloscia, nie oddam go innej kobiecie. Nawet jesli bede znowu upokozona. Wiec jesi jest ktos z Rudy slaskiej . To napewno Zna Pewnego bladyna z niebieskim autem to moj maz, ale rozwodu nie dostanie. Chyba ze po mojej smierci. To jest moja chora i bezgraniczna milosc. Slubowalam do smierci. I tego sie trzymam. Zdradzana .

Gość gooooooo
dziwisz sie ze cie upokaza?

Gość Jasne , ze powiedz
usmialabym sie z twojego postu, gdyby nie byl on tak tragiczny. Masakra kobieto.

Gość lecz sie kobieto
facet cie upokarza a ty wmawiasz sobie ze go kochasz, przejrzyj w końcu na oczy bo to jest żałosne, ja bym na twoim miejscu dawno go pogoniła, nie wyobrazam sobie zycia z takim facetem a ty sie tylko osmieszasz

Gość gooooooo
dokladnie , lecz sie .......

Gość Czuje wiec jestem.
Przyznaje racje, Ale nie mam tak szczerej przyjaciolki ktorej moglabym to powiedziec, wiec opislam moja sytuacje na forum.

Gość gooooooo
wez sie w garsc i nie daj soba pomiatac ......

Gość Jasne , ze powiedz
dobrze zrobilas piszac tu.To jest chore i toksyczne.Skoro pracujesz za granica, to musisz byc zaradna babka. Na co Ci taki gnoj?

Gość lecz sie kobieto
za parę lat obudzisz sie wreszcie, ale moze być za późno i wtedy będziesz żałowac ze tyle czasu poświęciłas takiemu dupkowi kobieto weź sprawę w swoje ręce poki nie jest za późno, ze też kobiety potrafia tak sie poniżać, żal:o

Gość Czuje wiec jestem.
Ja po prostu Kocham go choraa miloscia, wiem to .Ale szczeze mowiac nie zastanawialam sie tak nad tym ze moze mnie to doprowadzic do takiej sytuacjii,myslam juz nad tym aby isc na terapie malzenska, albo sama nie wiem, a moze o prostu wywalic go na zbity pysk. Zblizaja sie swieta a ja nie wiem jak bedzie to wygladalo. Wchodze do domu i jest wszystko pieknie ladnie, a i tak czuje ze wemnie sie zbiera i wybuchne . Bezsilnossc i zlosc. i wlasna glupota. Moze jednak to ja powinnam sie leczyc.

Gość Czuje wiec jestem.
Powaznie sie nad tym zastanowie. Dziekuje za pozytywne slowa jak i te negatywne .

Gość Jasne , ze powiedz
no hyba nie bedziesz go leczyc, bo on ma to w doopie.Ty musisz sie leczyc z opetania tym dupkiem. Nie wiem , czy jestes na tyle silna , by odejsc.Jesli tak, to na co czekasz?

Gość Czuje wiec jestem.
Powaznie sie nad tym zastanowie. Dziekuje za pozytywne slowa jak i te negatywne .

Gość Czuje wiec jestem.

Gość gooooooo
po co na sile go zatrzymujesz niech sobie idzie do innej

Gość nie trza
chłopa zostawiac samego , a ta cała reszta głupich co mysli z e one rogów nie maja są niezle porabane , jak nie macie to miec bedziecie , no chyba ze wasi faceci maja libido na poziomie zerowym

Gość Czuje wiec jestem.
Mamy dwojke dzieci. Nikt go nie trzyma, jesli by chcial mnie zostawic to moze by to zrobil. ale kto go tam wie. Jaka jest prawda.

Gość nie trza
prawda jest taka , ze zona to zona , a dupcenie na boku to dupcenie na boku , to tak jak walenie konia

Gość gooooooo
przeciez napisalas ze go nie oddasz innej kobiecie ?

Gość Czuje wiec jestem.
Moze jest z litosci, Przyznaje ze chora jestem z tego wszystkiego. I glupia wiem.

Gość gooooooo
wiec jesli sie tak dobrze bawi twoim kosztem to nich spada

Gość uwaga uwaga ...
i słusznie , ale niech baczy by czegos nie przyniusł do domu , bo jak cie zarazi hpv wirusem wywalisz około 6 - 7 tys zł i bedziesz sie leczyc z dwa lata

Gość Czuje wiec jestem.
Przekonal sie gdy chcialam samobojstwo popelnic, powiedzialam ze slubowal mi az do smierci. I jesli mnie zostawi to bedzie mial moje zycie na sumieniu. Ale sadze to glupota to bylo.

Gość uwaga uwaga ...
a objawów on miec zadnych nie musi , faceci przewaznie nie mają

Gość Czuje wiec jestem.
Naszczescie nie bylo nic.Zadnej choroby.

Gość gooooooo
tak to byla glupota .....a teraz sie boi bo nikt nie chce miec czyjegos zycia na sumieniu

Gość uwaga uwaga ...
choroby , wirus ów w uspieniu moze pozostawac nawet kilkanascie lat - ale to ta najczarniejsza wersja

Gość czuje wiec jestem.
To fakt. ...Dziekuje raz jeszcze za wszystkie wpisy.

Gość takie tam nic
Bylam w podobnym .... toksycznym związku , powiem Ci że nawet zamykał mnie na wszystkie zamki bramy i piloty w domu , szedł na całą noc - niby do drugiego domu obok- (ni daj Boże gdyby np. pożar...) , a ja mu śniadanie zrobiłam jak wrócił o 10-tej rano . Rozumiesz ? Dziś sie tego wstydzę , on pisze , dzwoni a ja go totalnie olewam , za moje upokorzenia , za łzy , za ból , nienawidzę drania , ale dopóki nie pojawiła się nienawiść cierpiałam .... Spójrz na wasz związek , pokaż mu że przegiął i powrotu nie ma , zobaczysz jak będzie skomlał , jak Ty i ja przez wiele lat ....Uwierz mi !

Gość czuje wiec jestem.
Faceci to dranie. Ile musi kobieta wycierpiec. A nawet najpiekniesza milosc konczy sie albo lzami albo jak ja trzymam sie debila.