Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżankakolegi

Co myślicie o astrologii?

Polecane posty

Gość koleżankakolegi

ezoteryka, horoskopy, tarot, wróżby czy osoba zajmująca się tym zniechęca was do siebie?

Gość koleżankakolegi
wspomną, że ubiera się normalnie a nie jak cyganka czy ktoś tego pokroju, zachowuje się normalnie, jest wykształconą osobą, wierzącą, tyle że interesuje się i zajmuje astrologią i ezoteryką

Gość koleżankakolegi
bo dużo osób właśnie tym 'odpycham', przez to również wiele przyjaciół mnie zostawiło w chwili gdy przyznałam się co do moich zainteresowań

Gość StOkrOtkka,,
hej ja się interesuję znakami zodiaku i tarotem, nikogo to nie zniechęca,a wręcz ludzie się bardziej mną interesują. Też nie mam nic z cyganki :D Blond włosy, makijaż, szpilki itp :D

Gość koleżankakolegi
w świętego mikołaja i dziadka mroza... oczywiście, że w Boga, i wiem że to jest sprzeczne, ale wierzę że jest ktoś tam u góry kto mnie kocha, czuwa, komu zawsze się mogę wyżalić, z kim mogę porozmawiać

Gość koleżankakolegi
widocznie trafiłam na złe otoczenie :)

Gość StOkrOtkka,,
autorkA - no, widocznie to ludzie nieodpowiedni dla Ciebie. :) A jaki jesteś znak? Strzelec jak ja?

Gość koleżankakolegi
czytanie ze zrozumieniem : "... i wiem że to jest sprzeczne..."

Gość StOkrOtkka,,
Max Zander vel Klaun - heh, o horoskopach z gazet to nie ma nawet co wspominać :D

Gość koleżankakolegi
skorpion, ale na imię mi Weronika, czyli wychodzi trochę łagodniejsza mieszanka :D

Gość StOkrOtkka,,
autorka - nawet nie odpisuj na takie zjebane posty. Cudza inteligencja, a raczej jej brak, to nie Twój problem ;)

no to skoro sama wiesz ,ze to jest sprzeczne - a tym okultyzmem zajmujesz sie naprawdę - to znaczy ,ze w Boga nie wierzysz . proste .

Gość koleżankakolegi
dzieki za rady, jestem tu od niedawna :) ludzi najbardziej przeraża chyba to że gdy kogoś poznaję - od razu po powiedzeniu imienia pytam o znak :D

Gość StOkrOtkka,,
oj, to ja się ze |Skorpionami nie lubię :PAle zauważyłam, że skorpiony interesują się znakami, snami itp. W ogóle wodny trygon chyba się tym najbardziej interesuje;)

Gość StOkrOtkka,,
autorka - ja mam to samo :) pytam o znak nowo poznanej osoby. A co mnie najbardziej wkurza, jak ktoś np. mówi "a ja to bym w to nie wierzył" czy coś, jest totalnym ignorantem w tej dziedzinie a ma się za mądrego ;)

Gość koleżankakolegi
tak tak, skorpiony a szczególnie te męskie to świnie :D skorpionice - wścibskie seksoholiczki, no i prawda - wodne chyba najbardziej do tego ciągnie

Gość koleżankakolegi
stokrotka ile masz lat, zajmujesz się tym profesjonalnie ?

Gość StOkrOtkka,,
z sexem to prawda ;) tak, zazwyczaj jeśli pogadać o tym, to z rybą, skorpionem. Mają jakieś pojęcie często na ten temat:)

Gość StOkrOtkka,,
Max Zander vel Klaun - a Ty jaki jesteś znak? LICENCJA - napisałabym Ci, co sądzę, ale z ignorantami nie chcę się wdawać w dyskusje, atakujesz zamiast dyskutować 🖐️

Gość Justynkaaa........19
nie rozumiem skąd ta niechęć do zodiakalnych skorpionów... przecież to znak zodiaku jak każdy inny.

Gość StOkrOtkka,,
Justynkaaa........19 - miałam niemiłe przygody ze Skorpionicami, miały się za pępek świata, uważały za najmądrzejsze, wykorzystywały, i nie rozumiały, czemu zakańczam znajomość.

Gość koleżankakolegi
justynko - ja jednak trochę rozumiem, samej mi ze sobą trudno wytrzymać, ale taka jest prawda ! przyznaje się, przed sprawami łóżkowymi to przywiąż mnie lepiej do kaloryfera bo mogę zrobić wszystko oczywiście często ku uciesze męża :D

nie masz pojęciea jak bardzo jestem wyedukowana w tym temacie :) i jeśli ktoś jest ignorantem to z pewnośćią nie ja :) więć jak - kto stoi za tymi umijętnosciami ? za tymi " darami ' ?

Gość StOkrOtkka,,
autorka - "samej mi ze sobą trudno wytrzymać", no no szacunek, mało który skorpion przyzna się, że jest trudny ;)