Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżankakolegi

Co myślicie o astrologii?

Polecane posty

A czy Boga prosić nie będziesz to się jeszcze okaże . Lepiej zostaw to diabelstwo , odwróć się od tego , przed Bogiem się wyspowiadaj i nigdy do tego nie wracaj . A zobaczysz jak zmieni się Twoje życie .

hahahad babki przez matkę choroba wędruje, wszystkie kobiety u nas w rodzinie po tej właśnie stronie chorują na przedwczesną menopauzę, wszystkie jesteście strasznie sceptyczne ale nie wnikam, pozdrawiam i znikam, do jutra

a Ty przypomnij sobie to co tu pisałaś dziś jak będzie płynąć miesiąc za miesiącem a Ty nie będziesz mogła mieć dziecka . I zapytaj wtedy sama siebie - dlaczego ? i ciekawa jestem czy ten któremu służysz pomoże Ci . Wątpię.

Gość stokrotka,,
Wy wierzycie w jakieś zabobony, naprawdę :O Lekarze by Was wyśmiali

Gość paula9212
[url=http://smierc.org/news/index.php]Horoskopy bywają błędnym kołem. Czasem można z nich wyczytać całkowita prawdę czasem zdecydowanie nie. I tu nadal pozostaje znak zapytania ..

Gość Clodija
Jakbys byla madrzejsza to poczytalabys troche w internecie o skutkach wrozenie.. Jest wiele filmikow na youtube o bylych wrozkach.. i wiele artykulow.http://adonai.pl/zagrozenia/?id=33 przeczytaj to.. ona takze wierzyla w Boga i prosze bardzo to za bardzo nie pomoglo bo za to ze nie ufala Bogu musiala odpokutowac.. lepiej sie tym nie interesuj- to nie jest hobby

Gość no pod kogo sie podszyjesz
no teraz musi sobie kłaki z piczki wyrywać.

Gość salazar
Nazywam się Janusz Górecki, zapraszam na swoją stronę salazar.pl, pomogłem już wielu osobom, myślę że pomogę też wam. Rozmowy ze mną i porady są darmowe. salazar.pl

trzymajcie się od tego z daleka, to bardzo niebezpieczne wszelka magia ezoteryka bioenergoterapia, wiem co mówię, poczytajcie trochę na ten temat w necie to wam włosy dęba staną.

Gość ryby1973
Bardzo mnie interesuje astrologia , a szczególnie kabała. Pewnie wielu z was nie wie co to jest , więc spiesze z wyjasnieniem: Kabała to rodzaj mistycznej, tajemnej nauki praktykowanej w judaizmie, rozpowszechnionej obecnie na całym świecie, opartej na Torze, Talmudzie i wielu innych dziełach, spokrewnionej z medytacją i poszukiwaniem odpowiedzi na życiowe pytania o przeznaczenie oraz przyszłość. Praktyka Kabały to interpretacja starych tekstów w celu odkrycia ich zaszyfrowanego przesłania, niosącego w sobie prawdę o przyszłości. Ta nauka spoczywa na przekonaniu, że w dawnych treściach ukryto wielką mądrość, która może odmieniać losy świata. ze strony http://www.wrozenie24.com/kabala-symbole/