Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinkaaa 2777777777

latka leca. cialo sie zmienia a ja...

Polecane posty

Nie moge sie z tym pogodzic.Mam 27 lat .Niby jeszcze jestem mloda ale najbardziej przeraza mnie to jak zmienia sie moje cialo. Kiedys mialam ladny zgrabny jedrny tylek a teraz wiedze jak opada.Cellulit sie pojawia. Jestem zalamana.

Gość thygtfd
no:( a masz faceta chociaz? brata sie ostatnio pytam jak wygladala moja kolezanka (z mojego wieku...widzial ja na jakiejs imprezie),a ten mi gada najpowazniej na swiecie,ze na "kobiety w tym wielu nie zwraca uwagi";( my to tylko juz na kochanki dla podstarzalych panow....oni wszystko biora..

mam faceta.I ciagle mi powtraza ze jestem sliczna.

najpsza rada to ruch i jeszcze raz ruch sama sie odtatnio zasiedzialam ale do neidawna duzo mialam kaktywnosci i wszystko jedrne;p teraz juz mi mieknie wszystko i tez mniej waze przez to na wiosne znowu zaczne chodzic na silke;)

Gość fdgj,nhjk,,
setka jak zwykle najebana o tej porze:o

TWA taaaaaaaaaaa ale dzięki;0 jaka najebana??? od grudnia początku nie miałam żadnego alko we krwi;))

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
idz setka spac juz wlasnie kurwa przeczytaj jutro swoje posty i zastanow sie ty juz kurwa malo kiedy trzezwiejesz:o

Gość boaaabb
Ja mysle, ze takie problemy maja typowe "laseczki", ktore zawsze byly podziwiane, piekne i szczuple i zawsze bardzo dbaly o swoja urode. Ja nigdy nie mialam idelanej figury, ale tez nigdy nie przywiazywalam duzej uwagi do wygladu zewnetrznego. Juz zaczelam sie zmieniac, ale nie przeszkadza mi to :) http://www.youtube.com/watch?v=L3S3z8gLqS8

Gość bhu78
ja tamn mam 31 chyda jak zawsze,nic mi nie wisi.. a czuje sie fantastycznie, a cellulit widzialam tylko w gazecie.

Gość bhu78
ylko pod oczami mam zmarszczki delikatne i nic juz nie pomoze chyba ze zabieg ale to za 10 lat

Gość Bluszczyk kurdybanek 34
A jak tam z dietą i ćwiczeniami? Pizza, frytki, czipsy i brak ruchu nawet u 22latki spowodują obwisy