Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannaeł

ciąża

Polecane posty

Witajcie! Mam 17 lat. Szukam małych podpowiedzi ponieważ ostatnią miesiączkę miałam 09.07.2012r.co najgorsze mam nieregularny cykl.Po miesiączce kochałam się z moim chłopakiem następnie po paru tygodniach zaczął mnie boleć brzuch,moje piersi zrobiły się wyczulone na dotyk i obolałe,z pochwy zaczęła wydzielać się duża ilość śluzu... Dnia 23.08.12r. zaczął ze mnie spływać bardzo gęsty brązowy śluz z drobinkami krwi. Miesiączka dalej się nie pojawiała,postanowiłam z robić test ciążowy parę dni temu,wyszedł pozytywny. Test robiłam na wieczór,na następny dzień zrobiłam drugi test jednak rano również wyszedł pozytywny. Mam zaburzenia hormonalne i nie wiem czy to przez to testy wyszły pozytywnie czy jestem w ciąży. Do ginekologa jestem zarejestrowana dopiero na następny miesiąc. Co o tym myślicie czy to może być ciąża??

Gość luska z liverpoolu
pewnie ze to moze byc ciaza. A nawet na 99% jest

Dziękuję za podpowiedzi przez przypadek trafiłam do szpitala bo źle się poczułam od razu mnie wzięli na USG wyszło że jestem już teraz w 11 tyg ciąży :) Mnie i mojego chłopaka cieszy ten fakt ale jednak mojego taty nie za bardzo... Mam nadzieję że oswoi się szybko z tą myślą...