Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

jeden test robiłam miesiąc po stosunku (negatyw) drugi w 3 miesiącu (negatyw) . Ale miałam skąpe miesiączki . Czy to może byc od tego ze schudłam 10 kg ? Moge wierzyć tym testom czy mogły sie mylić ? Martwi mnie to .. za kilka dni mam miec kolejny okres i bolą mnie piersi i podbrzusze.. Mam nadzieje ze to na normalny @ i nie ciąze ;] chociaż gdybym była w ciaży to tragedia by sie nie stała.

Gość brookiee
znowu kurwo tu przylazlas??? wypierdalaj rumunski brudasie!!!

taka nowa, czytalam wczoraj twoj topik i twoje zalosne teksty,poziom 15 letniego gimgowna:O szkoda slow,serio:O

a co ty myslisz ze tutaj mało osób sie podszywa ? wystarczy pomyslec . Skąd wiesz ze to ja nie jestem kimś innym ? wgl nie mam zamiaru tu pisac z wami . Bo swiete krowy czepiają sie debilizmów zamiast odpisac . Paa?

Forum - strona główna Profil Użytkownik: taka_nowa123 (ilość tematów: 7, ilość postów: 52) Tlen.pl: nie podał/a Kilka słów o sobie: Aktualna stopka: i z wczoraj Forum - strona główna Profil Użytkownik: taka_nowa123 (ilość tematów: 7, ilość postów: 52) Tlen.pl: nie podał/a Kilka słów o sobie: Aktualna stopka:

Gość Dziwczyno dopiero co
Przecież masz czarnego nicka, jak się ma ktos pod siebie podszywać? Z reszta jeszcze 2 posty i pojedziesz z tym koksem tak jak na temacie z linku podanego przez kleżankę wyżej.

ciekawe....prawda? bluzgac na lewo i prawo a potem zalozyc nowy topik i udawac ze nic sie nie stalo zenada:O

No właśnie, tak jak napisałam...:D

przygłupawa to ty jesteś . ;] uwazaj ze słowami bo mnie nawet nie znasz a oceniasz . Nie wstyd ci ? nara idiotkoooo . ;]

Gość room service
sb tb xd xdd ratunku,dziecko neo atakuje:D:D:D:D:D

Gość room service
nara nara mały debilu spadaj do swojego kartonu:D

śmieszne . Na serio ;) ty to chyba na wsi mieszkasz zabitej dechami , skoro nie znasz takiego czegoś jak skróty . Akurat duzo pisze na komputerze i nie pisze pełnymi zdaniami idiotko . Mam 19 lat , wiec moze ty jestes dzieckiem . Spierdalaj suko . Juz chyba nie masz sie czego przyczepic .

Nie denerwuj się tak, PRAWDOPODOBNIE jestes w ciąży, więc możesz dziecku zaszkodzić:D

twoj mikry rozum zmiesci sie nawet w kartoniku po zapalkach..... A skróty mnie rozwaliły:P

no smieszne , śmieszne . hahaha . Tylko idiota jest w stanei sie z czegoś takiego śmiać . Wiec wiem jak juz sie nazywasz . Miło mi . I nie musisz sie chwalić ze mieszkasz w pudełku po zapałkach ;]

Gość got milk
skonczylas? to spadaj spac bo do szkoly zaspisz:D

chyba ty ;] ja do szkoyl nie chodze tępaku. za to ty chyba do specjalnej bo twoje zarty są mało śmieszne. wiec jesli skońćzyłaś , to wypierdalaj do swojej myszej dziury . Dobranoc. ;)