Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś :)

ćwiczenia na wzrost :)

Polecane posty

witam mam 174 cm wzrostu i 16 lat , chciałabym urosnąc jeszcze troszkę 1-4cm sa na to jakieś sposoby ? kiedyś czytałam o jakiś ćwiczeniach . a wy ile macie wzrostu a ile chcecie miec ? Pozdrawiam

Gość ewergsdfgsdfg
Rośnie się do 21 roku życia więc spokoje nie poczekaj a urośniesz ;)

chłopcy rosną do 21 roku zycia dziewczynki nie :)

Gość hvshvf
Do Tap Madel chcesz sie dostac czy co, ze taka wieza chcesz byc? Lepiej uwazaj, bo cie wymacaja tam i bedziesz miala wstyd na cala Polsze.

dzieki za rade ale nie wybieram sie

a po co Ci dziewczyno więcej wzrostu? planujesz karierę modelki czy koszykarki? do jednego i drugiego masz już wystarczająco centymetrów, no ok, do kosza może ciut mało :P teraz chcesz rosnąć, a poczekaj jeszcze trochę, jak zaczną się kłopoty z facetami, bo wszyscy będą za niscy jeszcze pożałujesz, że i te 174 cm dostałaś od natury. wiem, co mówię, mam 180 cm i zostanę starą panną przez to, w niczym innym mi wzrost nie przeszkadza.

Gość ewergsdfgsdfg
ktoś :) chłopcy rosną do 21 roku zycia dziewczynki nie A to zależy indywidualnie od każdego z człowieka, jeden chłopak będzie rósł do 18 roku życia a inna dziewczyna do 21 roku. Ty jesteś jeszcze młoda, na pewno urośniesz te 3-4 cm.

Gość ewergsdfgsdfg
humorzasta primadonna a po co Ci dziewczyno więcej wzrostu? planujesz karierę modelki czy koszykarki? do jednego i drugiego masz już wystarczająco centymetrów, no ok, do kosza może ciut mało W kosza grają też dziewczyny 160, więc wzrost niema znaczenia jak się chce :P

humorzasta , nieprawda , nieprawda wiekszość chłopców w moim wieku jest odemnie wyzszych a jeszcze rosną , a kariery modelki czy koszykarki raczej nie planuje :) chciałabym urosnąc