Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twoja m

jaki kolor ścian do pokoju?

Polecane posty

Gość twoja m

myślę o ciemnym fiolecie do pokoju. A do kuchni ostry, żywy róż Co myślicie o takiej kompozycjii?

Gość Tante Marianne
niezłe :D i w pokoju czarne łóżko w kształcie trumny oraz wiązanki białych kalii w każdym narożniku :classic_cool:

Gość twoja m
pokój: ciemnofioletowe ściany, czarne panele, czarne dwuosobowe łóżko (pod kolor paneli), kryształowy żyrandol, biała szafka(niewykonana z drewna), białe okno, brak segmentu, brak dywanu, brak firan, brak zasłon

Gość twoja m
kuchnia: ostry żywy róż ścian, czarne kafelki, czarne panele, brązowe szafki

Gość Tante Marianne
pominęłaś kalie... 😭 no to chociaż dużo świec i donica z chryzantemami w kąciku :P

Gość twoja m
łazienka:ciemna! ciemnogranatowe płytki świecące (niematowe), lustro, prysznic, kryształowy żyrandol

Gość twoja m
mogą być białe kalie :)

pokoj moze wyjsc ciekawy ale kuchnia nie za bardzo mi sie widzi, ja mam pokoj pomalowany na zielono - jedna sciana na jasny zielen ( sympatyczny ) a reszta scian na zywy zielony, brazowa sofa, pomaranczowe dodatki i jest bardzo ladnie - planowalam pomalowac na fiolet ale stanelo na zielonym, przy nastepnej moderacji kiedys tam wybiore filotowy :D nie boj sie kolorow ;) - to w cale nie takie obciachowe jak sobie inni bez wyobrazni mysla ;) sciany w kuchni mam niebieskie a kuchnie cala biala, kafelki mam niebiesko-biale

Gość no to ja nie rozumiem,,
fiolet w pokoju dla mnie jest ok, ale ja bym nie pomalowala wszystkich scian na taki kolor. Jedna, dwie sciany na fiolet a pozostale na kremowo np. A co do rozu, to ja osobiscie nigdzie i nigdy.....

Gość rózowy jak dla
barbie girl wiocha total

Gość no to ja nie rozumiem,,
ja tez mam na zielono z kremowymi, pomaranczowymi i zlotymi dodatkami i jest fajnie.

ja bym pomalowala na rozne odcienie i pobawila sie dodatkami, teraz dopiero doczytalam ze autorka ma czarne panele, czarna sofe i chce do tego ciemne fioletowe sciany, wydaje mi sie ze bedzie zbyt ciemno - gama flioletow jest tak bujna ze z pewnoscia znajdziesz cos dla siebie z tych jasniejszych - z flioletem trzeba uwazac, moze wyjsc super zajebista aranzacja ale rownie szybko mozna z czegos fajnego zrobic jedno wielkie G

Gość moim zdaniem super
widzialem taki świetny odcien fioletu w castoramie chyba :D coś z ogrodem w nazwie było.

Odważnie! :) Ciekawe lecz lekko ryzykowne zagranie kolorystyczne. Ale jak szaleć to szaleć! Fiolet w pokoju? Jestem jak najbardziej na tak! Zestawiłabym go tylko z jaśniejszym kolorem, żeby nie było tak ponuro. Śliwkowa krynolina i ażurowa biel – to będzie to! Róż w kuchni to trochę nietypowy wybór. Taki kolor wymaga z pewnością nowoczesnego umeblowania. Jeśli wzięliście to pod uwagę to nie ma na co czekać – pozostaje tylko chwycić za pędzel! :) Idealnie sprawdzi się tu żakardowy amarant. Aż sama jestem ciekawa efektu!