Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roara

kiedy ma wzwod a nie domaga sie sexu

Polecane posty

Gość roara

tak jak w temacie. ostatnio wypilam z pewnym chloapkiem pare drinkow (czuc bylo miete juz wczesniej), puscily nam nerwy i po prostu rzucilismy sie w wir pozadania. bylo bosko, bez sexu, z ubraniami, ale atfmosfera byla naprawde goraca... czulam przez jego spodnie jak bardzo jest podniecony, a mimo to nie nalegal mnie na jakikolwiek krok. nawet nie probowal zdjac mi bluzki. powiedzial ze moge mu zaufac, ze nie zrobi nic, czego bym nie chciala... a teraz do pytania myslicie, ze mu moze zalezec? nigdy sie z czyms takim nie spotkalam, w snesie, nigdy nie mialam do czynienia z pijanym facetem ktory okazuje Ci taki szacunek nawet po sporej dawce alkoholu..

Gość prawiczek, gej
albo nie chcial cie przeleciec zebys nie myslala od razu o zwiazku z nim

Gość roara
ta, chyba kij bejsbolowy xD

Gość nie wierz murzynom
te ich kije przereklamowane sa

Gość May of London
To chyba dobrze prawda? ;) widocznie ma jakieś poważniejsze plany wobec Ciebie... I wie jak kończą się znajomości rozpoczęte seksem.

Gość roara hehe
i jak sie teraz czujesz?? co myslisz o tym facecie?? porzadny, szanuje mnie, warty uwagi, itp same superlatywy co??? oj laski laski to jest najstarszy i zarazem naprostszy sposob na zaciagniecie kobiety do....lozka. rozpalic ja podczas 'odwaznej' zabawy ale zachowac dystans - nie posuwac sie za daleko. na koniec zacisnac zeby i isc 'grzecznie' do domu. nastepnym razem....laska moja no przynajmniej tak bylo w sredniej szkole i na studiach. ile lasek zaliczylem w ten sposob to wiem tylko ja :P a i przy okazji zadnej nie urazilem i czuly sie przy tym 'wyjatkowe' bo przespaly sie z 'porzadnym' facetem hehe ale nic czas spac bo rano dzieci zawiezc do przedszkola :)

Gość roara
lol moze od razu cala rodzine zastepcza? @roara hehe no w sumie masz racje, o tym tez pomyslalam na pcozatku xD

Gość uuiio
śmieszą mnie takie głupie dziewuchy ,co się same na kutasa pchają,był podniecony tak samo jak przy oglądaniu gazetki,ale to nie znaczy ,ze napalony na ciebie:D