28agatagata 0 Napisano Grudzień 12, 2011 niestety, tak wyszlo ze musimy z mezem zostac na swieta w UK. Wigilie spedzimy u znajomych, ale tesknota za domem bedzie ogromna. Juz mi smutno na mysl o swietach, a tu jeszcze tyle zostalo. Niestety maz, nie dostanie urlopu juz w tym roku, a pracuja miedzy swietami a sylwestrem. Czy tez tak macie, jak spedzacie swieta za granica? Wgronie znajomych, samotnie, z rodzina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej hoooo Napisano Grudzień 13, 2011 Tez masz problemy. Ja spedzam swieta w tym roku samotnie w UK. Przestan marudzic. Ciesz sie, ze chociaz nie bedziesz siedziala sama przed telewizorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancymonka21 0 Napisano Grudzień 15, 2011 ja niestety juz kolejny raz zostaje na swieta w uk razem z narzeczonym...nie dostal urlopu, ja z urlopem nie mam nigdy problemu ale nigdy nie zostawilabym go tutaj samego..spedzamy swieta samotnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach