Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Morigan

Tak sobie myślę... Wy też?

Polecane posty

Mam udane życie, wspaniałego męża i ogólnie rzecz ujmując jestem szczęśliwa. Tylko czasami tak sobie myślę, że brakuje mi przyjaciółki, nigdy jej nie miałam. Zawsze dałam się nabrać komuś na udawaną przyjaźń. Też macie tak czasami, że mimo udanego życia brakuje Wam przyjaciela?

Gość ewergsdfgsdfg
Ja żony nie mam, nawet dziewczyny więc się tak nie zastanawiam bo raczej spełniony to ja nie jestem.

Gość po prostu ula
ja tak mam , ostatnia sprzedała nasza przyjazn za 4 stówy 400 złotych polskich :(:(

Gość ...........źźź.........
Ja miałam przyjaciółkę ,ale niestety przeprowadziła się daleko i upss...

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a ja wiele sprzedalam takich przyjaciolek,ale zawsze mialam pecha do takich prawdziwych i zawsze sie przejechalam,nie ufam juz nikomu,i tak naprawde to juz nie chce mec przyjaciolki,przezylam kilka w zyciu i kazda byla fałszywa .

Gość po prostu ula
najgorzej jest po trzydziestce ,każdy zabiegany :(

Czasami bym chciała z jakąś kobitką pogadać o pierdołach o których z chłopem nie ma co:P no ale niestety jakoś nie mam szczęścia.

tez nie wierze w przyjazn, zawsze jest cos nie tak... a ja musze miec idealnie :classic_cool:

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a juz tyle mialam kolezanek z ktorymi gadalam o pierdolach ze mi sie znudzilo,wiekszosc ma to do siebie ze lubi mowic o sobie i o swoich problemach,a kiedy ty zaczynasz sie zwierzać to juz nie jest wazne,dlatego ja zawsze milcze i slucham pierdół.

Wiesz co, a ja chyba już straciłam. Ciężko mi dostrzec w ludziach prawdę, wszyscy patrzą żeby tylko sobie dogodzić. Niestety, każdy sobie rzepkę skrobie...