Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy dobrze robie?

Chlopak, klotnie i problemy

Polecane posty

Gość Czy dobrze robie?

Ehh. A wiec tak, mieszkamy narazie z moja mama wraz z chlopakiem i 5 mies corka. Wiadomo ze mieszkanie z mama nie daje satysfakcji i zadowolenia ale niestety musimy tam jeszcze pomieszkac ale to nie o tym mowa. On nie jest z mojego miasta. Przyjechal pare lat temu z bratem. Zawsze razem mieszkali no ale od kiedy z chlopakiem mamy dziecko to on mieszka u mnie. Z mama sie kloce (o tym duzo moglabym pisac) i on codziennie po pracy idzie do brata bo twierdzi ze to jego rodzina a poza tym nie chce sluchac mojej

Gość Czy dobrze robie?
mojej mamy i jej gadania. Przychodzi oczekiwany przeze mnie weekend a on nie idzie ze mna i corka na spacer. Ja wychodze wkurzona a on idzie do brata. Rozumiem ze to jego rodzina no ale bez przesady!! On juz swoja zalozyl i zamiast byc z nami to idzie do niego. Wczoraj nie zrobilam mu obiadu, kolacji (zawsze mu przygotowuje i jemy razem) i kanapek do pracy. Powiedzialam zeby brat mu zrobil. Wzial pieniadze na bulki i wyszedl. Spytal czy ma sie wyprowadzic a ja powiedzialam ze nie wiem al e wiem ze tego nie

Gość Czy dobrze robie?
nie zrobi. Nie mamy tyle pieniedzy zeby isc na swoje. Dopiero powoli odkladamy

Gość Czy dobrze robie?
Eh ale fajnie. Nikt nie pomoze

Gość Czy dobrze robie?
Rozmawialam ale to nic nie daje

Gość pepa *
zabraliście się od tworzenia rodziny od dupy strony :-0 nie dzie się, że teraz są problemy każde z Was jest średnoi zadowolone z zaistniałej sytuacji i ciągnie w swoją stronę

Gość Czy dobrze robie?
No a co robic teraz?

Gość lena #
szukać pracy, zarabiać, wziąć odpowiedzialność za rodzinę i siebie, może wyprowadzka by Wam pomogła?

Ty wez mu powiedz ,że jak mu tak nic nie pasuje-to może niechaj się sam stara .a jak nie to do widzenia.nie daj mu sobą rządzić ani tym bardziej nie pozwól mu na szantaż emocjonalny.jest dorosły czy nie??a Ty chyba i tak masz wystarczająco dużo na głowie by się jego fochami przejmować.... niechaj wreszcie dorośnie.

Gość Czy dobrze robie?
Dzieki:) zbita z tropu masz calkowita racje. Wiem ze mnie szantazuje i nie pozwole na to.