Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeterrrrrra

Wczoraj prawie mnie zgwałcili a mój facet mówi że przesadzam i że to on jest

Polecane posty

Gość czeterrrrrra

ofiarą bo tamci go uderzyli w twarz z pięści. A mnie trzymali, najpierw macali a keidy juz zciągali mi dzinsy to nadjechal patrol i ich przeploszyl. A jak dzisiaj do niego przyszlam to on lezy z kompresem na twarzy i poplakal sie ze go to tak boli i ze mysle tylko o sobie a nie o nim tez. Sama nie wiem.

Gość .,,,/// ???
Złapali smieci??

Gość czeterrrrrra
Dodam, że ja mam 8lat, a mój facet 6lat, oprawcami byli jego koledzy w wieku przedszkolnym, czy to ma jakieś znaczenie?

Gość po ma rańcza
zaraz dostaniesz zylion rad od kafeteriuszek: zostaw go, znajdź sobie kogoś wartego Ciebie itd, itp.

Gość czeterrrrrra
Nikt nikogo nie lapal bo bylam za bardzo roztrzesiona aby komus powiedziec. A moj facet powiedzial ze policja pewnie im powie ze to my donieslismy wiec dalam sobie spokoj.

Gość jhkjhk
to gdzie wy laziliscie? po krzakach?

Gość oboje jesteście ofiarami
Ciebie na szczęście nie zgwałcili, owszem, naruszyli nietykalność, przekroczyli granice, spowodowali uraz psychiczny, ale rzeczywiście - nieco współczuj mu, bo on dostał fizyczny cios. A przynajmniej zainteresuj się, czy mu nie złamali czegoś.

Gość czeterrrrrra
Nie nie po krzkach i nie wiem co to ma wspolnego z tematem.

Gość jhkjhk
bo ja jakos nie wyobrazam sobie aby stalo sie to pod blokiem kolo gopdziny 19 na normalnym osiedlu pewnie laziliscie gdzies miedzy blokowiskami gdzie zyja dresy,taka z was para dresiarska cos czuje

Gość czeterrrrrra
Patrol PRZEJEZDZAL A NIE ZATRZYMAL SIE ANI NIC CZEMU SIE CZEPIACIE SZCZEGOLOW CZY TYLKO JA WIDZE COS NIESTOSOWNEGO W ZACHOWANIU FACETA! Ma czyms zoltym posmarowana twarz ale to w sumie ja byla glowna ofiara a o mnie sie nie troszczy

Gość jhkjhk
owszem zdarzaja sie wypadki w bialy dzien, w spokojnych dzielnicach ale cos czuje ze twoj facet to taki osiedlowy maly cwaniaczek i ty tez

Gość dex-ter
PROWOKACJA NIEUDANA SPALONA :D

Gość kitara......
Mnie kiedyś gonił zboczeniec przez 200m oświetloną ulicą (byłam na czarno ubrana)wskoczyłam do lasu żeby zlać sie z tłem i być niewidoczną(w tle grała głośna muza z pobliskiej knajpy) uciekając byłam niesłyszalna bo ta muza zagłuszała moje kroki-udało mi się uciec. Mój facet który był w tej knajpie a ja do niego szłam stwierdził że bajki mu opowiadam....nie widział mnie wtedy dwa dni i nie myślał o mnie...Byliśmy ze sobą 8lat ale to był ostatni rok niedługo później rozstaliśmy się Jak by cie facet kochał nie ciągałby cię po niebezpiecznych miejscach a jeśli juz -to mialby siłę cię obronić-jeśli zawiódł będzie zawodził całe życie -taka jest prawda!

autorze prowokacja słaba ale i tak się ludzie łapią:D ale spaliłeś z tym kompresem i rozpłakaniem się że dostał w morde :D pomijam juz fakt ze chcieli mi niby zgwałcic dziewczyne na jego oczach ale poprostu kurwa się poplakal bo go głowa boli?:D:D:D: jk ludzie mogą sie nabra na takie prowow to ja nie wiem

zapytaj go, czy tak samo by się zachowywał jakby cię tam zgwałcili :o morda się zagoi a ślad na psychice jest trwalszy :o ba nawet do końca zycia może zostać :o Może on to zaaranżował bo go coś takiego podnieca ??

Gość dex-ter
10:59 [zgłoś do usunięcia] czeterrrrrra Patrol PRZEJEZDZAL A NIE ZATRZYMAL SIE ANI NIC CZEMU SIE CZEPIACIE SZCZEGOLOW CZY TYLKO JA WIDZE COS NIESTOSOWNEGO W ZACHOWANIU FACETA! Ma czyms zoltym posmarowana twarz ale to w sumie ja byla glowna ofiara a o mnie sie nie troszczy TO NAJLEPSZE W TEMACIE:D:D:D

Gość nikt nic nie wie, a ja wiem
Wielką aferę robisz o jakieś małe macanko. :)

Gość dyche
powinnaś sama te dzinsy zdjac i nastawic cipe jak kazda znajaca swoje miejce baba