Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczko 231

czy chcielibyście mieć takiego chłopaka?

Polecane posty

Gość słoneczko 231

który jest od was młodszy, w szkole często się bił i miał problemy, teraz gdy skończył szkole nadal się bije i pomaga kolegom bo mówi że mu szkoda kolegów i że jak się odłączy od nich to zostanie sam, a ja się boję o niego bo to bardzo niebezpieczne ale on twierdzi że da sobie radę, a już wiele razy ucierpiał na zdrowiu,nie ma prawo jazdy ale obecnie sobie robi i nie przyjeżdża do mnie często bo nie ma z kim, jego matka zostawiła go w wieku 14 lat i opiekowała się nim babcia i wszystkiego nauczyła, a jego ojciec uczył go jak się bić i bronić i może przez to tak się bije, w dodatku jego ojciec jechał po pijanemu i miał wypadek, był przez parę miesięcy w więzieniu ale teraz jest na wolności i nosi taką obroże i jest kontrolowany przez cały czas w domu przez policję. ten chłopak ma problemy z sercem i żołądkiem. ja się boję o niego aby nic mu nie było Ja kocham tego chłopaka. a dowiedziałam się o tym teraz niedawno a jestem z nim 8 miesięcy

Gość anuliaa
młodszego chłopaka? może jak mi stuknie 40-tka to rozważę taką możliwość :) ale młoda dziewczyna musi mieć starszego partnera który jej pomoże ustawić dobrze żagle na jej łódce, a nie młodego kozaka, który co rusz pakuje się w tarapaty

Gość Angelica Wing
nie! w życiu

Gość ula345
anulia to uważasz że młodszy chłopak nie potrafi dobrze ustawić żagle? a może być tak że zrobi to lepiej niż ten starszy chłopak?

Gość słoneczko 231
??

Gość słoneczko 231
??

Gość brzydall01111
Zywy przyklad ze baby wybierają bandziorow, bez pryszlosci!! Potem lament jest krzyk i placz ze mnie zdradza, ze sie mna nie interesuje!!! Idz ozen sie z nim, stawiam na gora 5-10lat zwiazku..

problemy z sercem i żołądkiem... a nie przyszło mu do głowy że to przez to że się bije? poza tym zachowuje się jak dzieciak a nie jak mężczyzna.