Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertera7576575655

Ludzie wyjdźmy na ulicę!!! ZRÓBMY COŚ BO POLSKA UPADNIE

Polecane posty

Gość wertera7576575655

protestujmy przeciw temu tuskowi zasranemu! przeciw pomaganiu yebanej grecji! to nie nasza wina, że upadła, nam by nikt nie pomógł, trzeba ruszyć zady i działać!

Gość ja bym tego nie zrobila
Jestesmy juz przyzwyczajeni do okradania naszych portfelow. Widocznie tak zle nam sie nie zyje, skoro z naszych kieszeni wyciagane sa kolejne pieniadze. Gdzie ta bieda?

o kurfa :o do okradania naszych portfeli :D :D :D obiecuje ze nie bede juz rano pila :P

Gość wertera7576575655
ja nie wiem czemu ludzie się na to godzą? dawniej protestowano, nawet oddawano życie żeby tylko postawić na swoim a teraz? bierne patrzenie jak zabierają nam wszystko!

Gość ale przecież ktoś
w kocu głosował na tego tuska prawda ? przed wyborami masa tematów że tusk nas wykończy, masa negatywnych opinii na różnych portalach, ale nie ciołki jeden z drugim pójdą i zagłosują na te same świnie, które 20 lat się koryta trzymają

Gość halibut to jest taka ryba
w islandii jak sie obnizyl standart zycia od razuu wszyscy wyszli protestowac a u nas polaczki cichutko siedza jak zwykle

Gość wertera7576575655
przed wyborami masa tematów że tusk nas wykończy, masa negatywnych opinii na różnych portalach, ja też pisałam takie tematy i zdania nie zmieniam i widać, że sprawdziły się moje obawy

No wlasnie, tusk mial spore poparcie - Ci, ktorzy na niego glosowali raczej nie pojda protestowac, bo... im zyje sie dobrze. Najwiecej po dupie dostaja biedni, w ktorych kazda podwyzka uderza najbardziej. Ja bym chetnie poszla protestowac, tylko gdzie? Trzeba zebrac ludzi, inni sie dolacza. Tez uwazam, ze to co dzieje sie w Plsce, to skandal... a ludzie biernie sie przygladaja, narzekaja i nic wiecej. A internet to dobre miejsce gdzie mozna skrzyknac ludzi... i cos razem zrobic, pozniej inni sie dolacza.

Gość wertera7576575655
ja od razu mówię, że jestem chętna na protest nieważne gdzie, mogę dojechać wszędzie.

Gość w Polsce nie dzieje
się żaden skandal? gdzie i co?

Gość przeciwko czemu chcesz
protestować? i co ma z tego wynikać? napisz po prostu co bys chciała.

Gość brzydall01111
omg oagrnij sie kobieto. wojna sie skaczyla 50 lat temu

Gość wertera7576575655
co bym chciała? żeby ludzie nie musieli wyjeżdżać ze wsi w poszukiwaniu pracy, żeby straszym ludziom koszty leków nie pochłaniały większości rent i emerytur, żebym nie musiała pracować na czarno bo nikt nie cche podpisać ze mną umowy! tego bym chciała!

Gość wertera7576575655
wojna sie skaczyla 50 lat temu i szkoda. Przynajmniej ludzie ruszyliby te dupy sprzed komputerów

nie rozumiecie że tym 30 -40 % polaków głosujących na tuska żyje się dobrze? i to wytarczy by rządzić z psl. dopiero jak wyborcom tuka będzie się żyło gorzej wtedy PO przegra wybbory. Na PO powiedzmy że głosują wszyscy polacy zarabiający ponad 4tys + ci ktorzy zarabiaja 2tys ale w maire ok i ponadto rzygają na widok kaczynskiego i już wystarczy by tusk wygrywal 6 wybory z rzedu.

Gość i myślisz że twoje
protestowanie to zmieni?

Gość wertera7576575655
i myślisz że twoje protestowanie to zmieni? a przez takie myslenie i brak działania na pewno się nie zmieni:o

" 11:22 [zgłoś do usunięcia]wertera7576575655 wojna sie skaczyla 50 lat temu i szkoda. Przynajmniej ludzie ruszyliby te d**y sprzed komputerów" lepiej zamknij morde i nie kracz. chcialabys by twoja dupe posuwało teraz na siłę kilkunastu żołnierzy np rosyjskich?:O wiec morda w kubel i nie krakać o żadnej wojnie. już się nasze babcie i dziadkowie nacierpieli jak prze zposle w te i wewte przetaczały sie armie niemieckie i rosyjskie:O + jeszcze ukruaincy

Gość wertera7576575655
będę krakać bo tym zblazowanym ludziom przydałaby się wojna!

Gość chcesz protestowac przeciwko
twojemu pracodawcy że cie zatrudnia na czarno? chcesz żeby ktoś dopłacał do leków żeby były tańsze?

Z tym rządem w Polsce i tak nigdy nie będzie dobrze. Nie ma żadnej sensownej partii - od lat Ci sami wyjadacze chapią z koryta.. z tym, że w ostatnich latach trochę się zapomnieli w wydatkach, no i teraz obywatele za to płacą. Mnie wkurza natomiast to, że szukają oszczedności, wszędzie są cięcia, ale kurva ile byłoby kasy, gdyby obciąć im pensje i zabrac dodatki?!?! Jak wszystkim to wszystkim! Niestety w Polsce sa rowni i rowniejsi.

Gość mało by było kasy
gdyby im ciąc pensje i zabrac dodatki. bo ich jest mało.

Gość czyli już nie chcesz
protestowac? czy dalej chcesz?

czy wiesz ilu jest poslow w sejmie? Ile zarabiaja, jakie maja dodatki i przywileje? Dlaczego innym odbieraja a sobie nie? Nawet jesli to nie jest duzo pieniedzy, to nie jest to zadnym usprawiedliwieniem. Jak sie tnie, to wszystkim!

Gość wertera7576575655
dalej chce i weź zamknij ryj!

Gość socjaliozm już miną
i nie tnie sie wszystkim. nie ma po równo.

Gość dalej chcesz ale nie
wiesz po co?

Gość dalej chcesz ale nie
wystarczy zadac kilka pytań i.....:D:D:D:D:D:D:D z mądrali robi sie głupota:D:D:D:D

" ale kurva ile byłoby kasy, gdyby obciąć im pensje i zabrac dodatki?!?!" wez kalkulator , sprawdz w wikipedii ilu jest poslow ilu senatorow i ile zarabiaja i pomnoz i zobacysz ze to śmieszne pieniądze bo wieej zarabia miesiecznie prezes kghm albo orlenu albo jkikolwiek biznesmen wiekszy w polsce takie cos jakby sobie pennsje zamrozili mialoby bardziej znaczenie symboliczne ale budżetu by to nie poprawilo:D . choć powinni tak zrobić , własnie z powodu symbolicznego ze jak tną na dole to i na górze. ale powtarzam to za male pieniądze by budżet w ogóle to zauważył.