Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertera7576575655

Ludzie wyjdźmy na ulicę!!! ZRÓBMY COŚ BO POLSKA UPADNIE

Polecane posty

Gość tusk zabiera a kaczyński
na pewno by wam dał. hahaha :D chyba kopa w dupę, dopóki ludzie nie nauczą się, że każdy z tych polityków myśli tylko o sobie, a to, że polska jest dla nich priorytetem to tylko pusty banał to będzie jak będzie, należy olać wybory, a nie produkować się na forum, że ten nam zabierze, a ten da

Gość wertera7576575655
tylko pytania potrafisz kurwo zadawać, nie gadam z tobą szmato

Gość o której dziś ta
impreza kaczyńskiego i gdzie konkretnie? :classic_cool:

Gość onaczka
mi się żyje dobrze, jestem na V roku prawa mam pracę na 1/2 etatu , stypendium naukowe zostało zlikwidowane dzięki po/psl mam teraz rektora i zamiast połowy roku stype dostają najlepsi :)

Ale chyba niewielu osobom żyje się tak dobrze - chociaz z drugiej strony, jak ktoś się mocno stara i ciężko pracuje, to coś z tego ma - -tylko że jest tak wyrąbany pracą, że nie ma już sił na wydawanie tej kasy - takie błędne koło - brak logiki w tym wszystkim ;/

POlska to posrany kraj - bieda aż piszczy a pomagać będą I to dla kogo?Dla kraju gdzie przez lata żyli ponad stan Gdzie średnia pensja przekracza Polskie dochody 2 razy I co?Teraz Polska pomoże żeby znowu Grecy mogli opływać w luksusach?A co z polakami?

Gość ptasiek nastroszony
miast na ulicę wychodzić [poczekajcie do EURO wtedy klientów się najedzie] to się za pracę bydło niech weżmie. bo od awantur ulicznych niczego nie przybedzie. a tyxch co będą mieli czelność rozrabiać lać bezlitośnie i karać wysokimi grzywnami łobuzów

Gość Ewelinafff
My Polacy jestesmy do wszystkiego przyzwyczajeni nawet jak ceny pojda w gore znowu i np chleb bedzie kosztowal 6zl i tak nic nie zrobimy a inne panstwa sie smieja z nas.Z tego co pamietam albo moge sie mylic jak tak to bardzo przepraszam wracajac do tematu Grecja byla bardzo kasiastym krajem a unia ich skonczyla tak samo wykonczy Polske bo wspaniale zycie bylo jak nie bylismy w uni wolalabym jezdzic po łatanych drogach a zeby bylo tak jak dawnej:-D

Gość aaaaaaarwena
Ewelina ma racje, ale my zastraszone polaczki nic z tym nie zrobimy, bo kapitalizm steruje sercami i mozgami. Ludzie sa zadufani i sie wstydza protestowac: "ze co? mi niby jest zle? nie, ja naleze do tego jednego procenta ktoremu sie przelewa, nie do biedoty :D"- oto obraz kafeterii ktory jest po czesci odzwierciedleniem polskiej rzeczywistosci, choc jest jeszcze bardziej nakrecony bo w necie jest sie anonimowym to psychike trzeba zniewolic, nie cialo i kapitalizm to wie

Gość ptasiek nastroszony
dopoki bylo z czego okradac swego rodaka to zle polactwu nie bylo jakos ok i nawet myslalo ze bedzie super wielki swiat a tu już nie ma z czego sie okrasć i na co naciągnąc to bydło polaczkowe ujada i chce rozpierdóchy. a czołgami to dziadostwo rozjeżdzic i pieski nakarmić ścierwem

Gość aaaaaaarwena
o sobie samym mowisz ptasiek, nic ci nie pomoze dystansowanie sie, mowienie o "polactwie" swoja droga zal mi ciebie, ze na wlasnych kraj psie (tak to tacy jak ty sa nedznymi kundlami) ujadasz, nie szanujesz sam siebie a najgorsze ponizenie, to kiedy ponizamy samych siebie nawet nieswiadomie brzmisz obrzydliwie, i taki tez jest twoj stan psychiczny

Gość ptasiek nastroszony
ponizaja siebie ci wszyscy ktorzy oszukali dla zagranicznego pracodawcy swego rodaka, swegmu rodakowi za prace pieniedzy nie zaplacili a jak rodacy wyjechali spac do praku w Londynie i juz kogo okradac nie ma to bydło tepe polaczkowe goje chca rozróby na ulicach robic. poczekajcie do czerwca zjada sie Panowie z\ Europy to może wtedy polactwo na ulicwe wyjdzie by zarobić , buciki wyczyścic , loda odpłatnie zrobic. przyszłośc przynajmniej na chwilę jawi sie optymistyxcznie polactwu.. hahahahaha

Gość Ratujmy nasz Kraj
tylko narzekacie ale to nic nie zmieni. jeżeli ma się coś zmienić to trzeba coś zrobić, czyli dowiedzieć się faktów co oni robią mieć to udokumentowane wyjść na ulice i stanowczo się sprzeciwić i powiedzieć że my się na to nie zgadzamy. Urzędnicy to polscy pracownicy czyli pracują dla każdego polaka, wiadomo że trudno dogodzić każdemu bo każdy może mieć swoje zdanie. Ale ludzie haruja tyle hajsu zbierają ze wszystkiego i wmawiają nam że nie ma pieniedzy to gdzie one kurde sa? jest jakas strona zeby możena bylo zobaczyc prawdziwe dane na temat podatkow ile zaplacilismy ile jest na co wydawane wtedy moglibysmy, wymusic wyruwnanie standardów życia, dla wszystkich poprzez te dane odrazu wiadomo co zmienic. chodzi mi o to zeby mi sie godnie zylo pracujac wiedzac ze daje czesc swoich pieniedzy zeby sie robilo coraz lepiej. prosze o jak najwiecej komentarzy nawet prosze o jakis tytul blogu czy czegokolwiek gdzie bede mogl sie podzielic z innymi co mysle. polaczyc sily i dązyc do madrej polski.

Gość gość
obawiam się, że nic się nie zmieni

Gość qwbharl
komunizm się skonzcył

Gość gość
moze i szkoda, że komunizm się skończył, bo ten kapitalizm w obecnej formie bardzo mi się nie podoba, i dotyka mnie osobiscie

Gość qwbharl
nie podoba Ci się, bo innym (bardziej pracowitym i mądrzejszym) się udalo, a tobie nie? Prawda? I teraz uznajesz, że nalezy im zabrać, byś mial tyle samo ile oni, nieprawdaż? Dlaczego np. lekarz, parwnik, inżynier ma wieść życie na takim samym poziomie jak Ty, ktoremu sie nie udało?

Gość gość
robię doktorat z nauk ścisłych, więc nie czuję się gorsza od prawnika czy lekarza, natomiast nie widzę przyszłości naszego kraju w pozytywnych barwach- tak łatwo pouczac kogoś, o kim sie nic nie wie, nieprawdaż

Gość qwbharl
najwyraźniej czujesz się przegrańcem, doktorancie ja wiem,że nigdy w histori nie było w Polsce tak dobrze. A historię znam nieźle. Kiedyś nikt nic nie mial i ludzie nie mieli pojecia, że mozna inaczej. Lekarz pracował miesiąc na pralkę :))))))))))))) A teraz ludzie zobaczyli, że można inaczej, lepiej - trzeba się tylko postarać. Tyle, że ludziom się nie chce,a chcieliby od razu na tacy takiego życia jak w krajach starej unii. Tylko, ż etak się nia da od razu. Ale ludzie sa głupi, nie znaja historii i nie rozumieją pewnych zalezności. I taka masa krzyczy, że im źle :) Tępa masa.

Gość gość
w Polsce będzie druga Rosja- podział na bardzo biednych i bardzo bogatych

Gość qwbharl
Jeszcze jedno: nigdy, w historii najnowszej, gdy tępa masa wyszla na ulicę, nie skonczyło się to dobrze. Patrz: rewolucja październikowa, dojście do wladzy Hitlera. Nie skonczyło się to dobrze dla rządzących, jak i dla całego narodu. I innych narodow też. Do wyjścia na ulicę nawolują ludzie, ktorzy albo nie znają historii albo znaja doskonale i podburzają tych, ktorzy nie znają.

Gość gość
a słyszeliście, że rostowski był na tym spotkaniu rządzących światem? pisali na niewiarygodne pl (kiedyś wstawiłam to na demoty ale mi usunęli od razu jak wyłapało tą nazwę ich chyba...wiecie o co mi chodzi? nie będę pisać bo usunie, albo mnie znajdą:P)

Gość qwbharl
" słyszeliście, że rostowski był na tym spotkaniu rządzących światem? pisali na niewiarygodne pl (kiedyś wstawiłam to na demoty ale mi usunęli od razu jak wyłapało tą nazwę ich chyba...wiecie o co mi chodzi? nie będę pisać bo usunie, albo mnie znajdą" debili nie sieją... :)

Gość gość
debili nie sieją ctz?

Gość gość
http: //natemat.pl/17027,jacek-rostowski-na-spotkaniu-nieoficjalnego-rzadu-swiatowego-minister-finansow-wsrod-tych-ktorzy-rzadza-swiatem

Gość gość
tzn ze niejaki qwbhrl czy jakos tak, uwaza sie za najmadrzejszego i jest szczesliwy, ze rzadzi nim pelo, tamta grupa to Bilderberg