Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skoczek??

czy skoczek to bedzie dobry prezent dla 3letniego dziecka? macie?

Polecane posty

Gość skoczek??
tylko jeszcze mam takie pytanie. Bo jedno dziecko am 3 lata a drugie 6 i chcialam im kupic takie same prezenty zeby nie bylo. Myslisz ze ta 6-letnia tez sie bedzie tym bawic?

6 letnia raczej nie ;) moja ma 3 lata, dostala takiego konika rok temu. dalej na nim skacze ;)

była u nas 8-letnia dziewczynka w ostatnie ferie i też na nim skakała ale już widać było że jest za duża na tego skoczka i zajmowała się nim może z 5 minut....ale po co im 2 takie same skoczki w domu?? moim zdaniem bez sensu. przecież 3 i 6 lat to dość spora różnica i lepiej byłoby kupić starszemu coś innego

Gość skoczek??
kurcze nie wiem sama. nie chce zeby sie klocily o jednego skocza i nie chce wywolac rozpaczy w sama wigilie:)

Gość skoczek??
up

Gość skoczek dla 3 latka ok. ale
starszemu juz bym co innego kupiła poi co 2 takie same prezenty przecież moga sie bawić na zmianę

Moim zdaniem ten osiołek jest lepszy dla młodszych- mój ma trzy lata i przeszedł na etap piłki. wiecej wysiłku musi włożyć w utrzymanie równowagi- więcej też więc z tego pożytku. Ale sam w sobie osioł to rewelacja. młody go bardzo lubił. trzylatkowi też pewnie się spodoba. sześciolatek natomiast jest zdecydowanie za wysoki

jak to sa normalne, dobrze wychowane dzieci to każde powinno się cieszyć z innego prezentu- nie powinno być problemu. tym bardziej,że zainteresowania trzy i sześciolatka nijak się ze sobą nie pokrywają

Gość skoczek??
a co proponujesz dla tej 6latki? bo ja nie mam pojecia czym sie bawia dzieci. Mam dopiero 14lat

Gość lena #
dla sześciolatki fajne są zestawy takich koralików do samodzielnego robienia bransoletek, korali na szyje dziś widziałam taki zestaw za 30 zł albo farbki do malowania na szkle albo kolorowanyki - wyklejanki (moja siostrzenica na 6 lat i to właśnie sobie zazyczyła) + grą planszową :)

Gość skoczek??
lena a gdzie to znajde? moze na allegro widzialas?

dziecko w wieku 6 lat ma już swoje zainteresowania:) moim zdaniem prawie zawsze sprawdzają się książki. może jakiś zestaw do robienia biżuterii. czasem coś "osobistego" typu ciekawy portfel czy torebka. Wszelkie prezenty plastyczne- ciekawe zestawy do malowania. ostatnio widziałam kubki- które samodzielnie się maluje a potem "piecze" i zostaje taki kubek własnej roboty. Wszelkie gry planszowe, puzzle i inne układanki

Gość lena #
te koraliki widziałam dziś w KAUFLANDZIE poszukaj ich w sklepach z zabawkami dziecięcymi - powinny tam być książeczki kolorowanki - wyklejanki w księgarni znajdziesz do tego czekolada i prezent gotowy :)

Gość lena #
piaskolina też jest fajna, ale nie wiem, czy dziewczyny RAZEM by się tym bawiły...

Gość lena #
idz do sklepu dla dzieci i pooglądaj, co tam jest teraz, przed świętami, jest masa zabawek i na pewno coś wybierzesz :) gry planszowe (dla 6 latki) możesz już kupiś od 20 zł puzzle też 20 - 30 zł

Gość lena #
a książeczkę - wyklejankę (o księżniczce) kupiłam dzis w księgarni za 6 zł ;)

Gość mała czarna 28
nie kupuj dzieciom wspólnego prezentu, 3 latek a 6 latek to juz przepaść ;) kup skromniejsze zabawki, ale dla każdej inny :)