Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielska-ciocia-Madzia

Prezent choinkowy dla tygodniowego bobaska

Polecane posty

Gość anielska-ciocia-Madzia

Kochani, tuż przed świętami zostanę ciocią. Po raz pierwszy w życiu! :) Cieszę się ogromnie :) Podpowiedzcie mi, co mogę dać mojemu pierwszemu siostrzeńcowi/siostrzenicy w prezencie pod choinkę? Pewnie zrzucę się z rodzicami, więc nie muszę za bardzo liczyć się z kasą. Proszę o pomysły!

Gość no ro to
dziecku i tak będzie to obojętne co mu dasz.

Gość no ro to
może coś przydatnego dla rodziców podczas opieki nad maluchem. Coś czego nei mają a chcieliby mieć.

Gość zrób testtttt
siostrzeńcowi/siostrzenicy to co bedzie nie wiesz:o wszystko jedno to co bedzie nie podniecaj sie tak bo nie ma czym:O

Gość granatowakroowa
tylko licz się z tym,że dzidzius rowniedobrze może wyjsc tydzień po świętach

Gość choinkowy móóóllll
ale macie głupie odpowiedzi.... Dziewczyna się cieszy, że będzie ciocią i chciałaby coś ekstra dla maluszka, a Wy tu takie jazdy urządzacie.... Ja proponuję,. byś kupiła np. jakieś komplety śpioszków takich eleganckih? i najlepiej się wstrzymaj do samego porodu, żeby nie zapeszyć ;)

Gość choinkowy móóóllll
Moze to przykra historia, ale kiedyś rodzice mojej znajomej już od 7 miesiąca kupowali prezenty dla potencjalnego wnuka. Strasznie siuę cieszyli ,że zostaną dziadkami i co się okazało? Dziewczyna poroniła na poczatku 8 miesiąca. Prezent zawsze moze poczekać.

Gość wiesza99
ja jestem przeciwko wręczaniu takich prezentów tuż przed narodzinami. nie bądź w gorącej wodzie kąpana i poczekaj do narodzin. kwestię prezentu możesz tez ustalić z młodymi rodzicami - może podsuną Ci jakieś ciekawe alternatywy?

Gość kielbaska slaskaX
a ja zostanę ciocią w styczniu. Też już się doczekać nie mogę.

Ja tez zapytałabym rodziców maluszka czego potrzebuja... a akcent dla maluszka to jakies ciepłe skarpetki, czy ciuszek ale i tak o wszystko najlepiej pytać rodziców. Nie lubię nietrafionych prezentów. Powodzenia przyszła ciociu:)

Gość lysyssowpwoa
dla noworodka to tylko garnitur lub garsonka.

Gość treresataa
dla noworodka możesz kupić coś typowo dziecięcego. ja bym nie wydawała jakiś zawrotnych sum.

Ależ Wy jesteście złośliwe. Czemu się tak dziwicie? Kupuje się nowonarodzonym dzieciom prezenty- te wszystkie ciuchy, kosmetyki, zabawki- i wtedy nikt nie marudzi,że dziecku jest wszystko jedno. Autorko- moim zdaniem najlepiej jest nabyć coś praktycznego- te wszystkie leżaczki, maty edukacyjne i inne takie- czego tam tylko rodzice potrzebują. i

Gość lizaaakchcem
najlepiej zapytac rodziców co im potrzeba. ja bym byla zadowolona z takiego lezaczka-bujaczka bo samej mi szkoda kasy na takie cos bo teraz mam multum wydatkow zwiazanych z wyprawka...a taki lezaczek fajna sprawa bo moge przenies lezaczek dokąd chce np do kuchni

W zależności czego potrzebują i jaką kwotę chcecie na to przeznaczyć. jest cała masa tematów o prezentach na chrzciny czy z okazji narodzin dziecka. poczytaj- tam coś znajdziesz. możesz też wybrać typowo pamiątkowy drobiazg- np. obrazek nad łóżko z imieniem dziecka czy cokolwiek innego.

Gość O cholera polska no
Teraz juz wiem czemu moja siostra strzelila focha kiedy jej powiedzialam ze chyba dostała pieluszkowego zapalenia mózgu (thx kafe za to okreslenie) kiedy ode mnie zażądała bożonarodzeniowego prezentu dla dziecka ktore ma sie urodzic 28.12 :D Naczytala sie chyba postow takich ciotek no i ma wymagania od początku ciąży takie ze jej mąż juz raz jej grozil rozwodem a moja mama stwierdzila ze juz sobie wspolczuje kiedy dziecko sie urodzi

udzie- nie chodzi o to,że ktoś wymaga:) mój mody urodził się przed świętami i ja niczego nie oczekiwałam. siostrzenica w święta konczyła miesiąc i z chęcią przygotowałam dla niej upominek. oczywiście- nie jest to obowiązek. ale jeśli ktoś ma ochotę, to nie wiedzę powodu żeby zaraz go besztać

Skoro dziecko według planów ma mieć w święta tydzień nie ma żadnej pewności że w ogóle urodzi sie do świąt, albo czy będzie juz wtedy w domu :)

Gość cynamonoweshbjdz
jejku, a czy to taka duża różnica czy maleństwo urodzi się w gwiazdkę czy w nowy rok? oby zdrowe było ;)

Gość yniop
12:00 [zgłoś do usunięcia] choinkowy móóóllll Moze to przykra historia, ale kiedyś rodzice mojej znajomej już od 7 miesiąca kupowali prezenty dla potencjalnego wnuka. Strasznie siuę cieszyli ,że zostaną dziadkami i co się okazało? Dziewczyna poroniła na poczatku 8 miesiąca. Prezent zawsze moze poczekać. na początku 8 miesiąca to poród przedwczesny a nie poronienie

Gość julitek4648392
Dziewczynki, a może warto pomyśleć o takiej wspólnej sesji zdjęciowej dla maluszka i rodziców? Oczywiście nie od razu po porodzie. ale jak już dzieciaczek i mamusia lekko wypięknieją :) To może być fajna pamiątka dla całej rodziny.

Gość trduwssmsbdmscx
A dla mnie to dziwactwo kupowanie takiego prezentu dla dziecka . Zdecydowanie za wcześnie...

Gość grzybeknadeszczu
jestem załamana, że teraz wszyscy zamiast uczuć oferują tylko kasę.

Gość ja bym sie strasznie cieszyla
z sesji fotografiocznej dla malenstwa i rodzicow. Ale ja rodze pod koniec stycznia, wiec prezentow gwiazdkowych nie wymagam :D

Gość chi-choi-chion
smieszne by było, gdybyś dostała taki prezent już teraz. lepiej dmuchac na zimne :)

Gość dziewczynanglika
dlaczego wszyscy koncentruja sie na dziecku? Taki maluszek tylko je i spi. Ja bym kupila jakis bon do spa na masaz dla mamy albo jesli finanse so mniejsze to jakis fajny zestaw spa w drogerii. To kobieta sie wymeczyla i nalezy jej sie teraz troszke luksusu