Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielska-ciocia-Madzia

Prezent choinkowy dla tygodniowego bobaska

Polecane posty

Gość babelek @@@2222@@@@2
co to za głupizna z tym nie kupowaniem zanim sie urodzi bo jak się cos stanie to.... równie dobrze dzicko moze umrzec miesiac po narodzinach...

Gość babelek @@@2222@@@@2
"tylko je i spi" -pomyliłas z baby born...

Gość kubekekekazasfszxvfs
Wow, ale jazda. z takim prezentem. Aż Ci zazdroszczę z całego serca!

Gość patrycjuszek221
no i jak i jak? napisz, czy ostatecznie zostałaś już ciocia czy jeszcze czekacie :D Bardzo mnie wzruszają takie historie. :))))))))))))

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Dokładnie - pomyliło jej się z baby born. :D A ten bon na masaż? Ja osobiście bym się nie ucieszyła. Nie wyobrażam sobie isc na masaż z podkładem między nogami i pozszywanym kroczem, które uniemożliwia chodzenie - już nie wspomnę o tym, że chyba by mi cycki pękły. Ogólnie nie ucieszyłabym się z tego typu prezentów, zamiast na jakieś masaże, czy do jakiejś kosmetyczki czy fryzjera, wolałabym się wyspac. Nawet wtedy nie myślałam o niczym innym, nie miałabym siły nawet nigdzie isc, lepiej pospac. :P

Gość jugo
ludzie chyba pogłupieli... naprawdę wyobrażacie sobie wziąć tygodniowego (!) malucha do obcych ludzi, do jakiegoś studia fotograficznego - nie wiadomo jakie tam są warunki, jaka temp., itd. i przez 4h błyskać mu fleszem po oczkach??? ci, którzy mają takie pomysły to chyba nie mają dzieci...

Gość sfc,ZAQQA
Hahahha, rzeczywiscie, jakieś szalone pomysły!

Gość Moniczczczka!
Po moim synku, a masz jeszcze jakies inne rzeczy na zbyciu?

Gość violedda3
Jak urodził się mój bratanek, to razem z rodzicami kupiliśmy mu śliczny wózeczek i łóżeczko. Nie było wtedy mowy, by kupowaćjakiś inny prezent.

Gość kot-koolfonn
jestem podobnie ciekawa jak inne uzytkowniczki: maluszek już się urodził czy jeszcze was trzyma w szachu? :)

Gość sfiaasaaa
no i sie porobiło. taki fajny watek dziewczyna załozyła i teraz inni będą tylko śmiecicowe posty zamieszczac.

Gość skhdiwwmZaa
Nam Młoda zrobiła mega psikusa. Termin zaplanowany na Mikołajki, młoda zaczęła jednak ostro kopać, wiec wylądowaliśmy w szpitalu przed 6 XII i tak leżałam tam aż do Sylwestra. Jednym słowem z dziećmi ciężko coś zaplanować. Szczególnie z tymi niewyklutymi jeszcze maluszkami ;)

Gość szejkmalinoffy
dobrze, że już się święta skończyły, więc ludzie przestaną wpadać w panikę z powodu świąt.

Gość megazdzwiko..
Akto kupuje dziecku,. które się jeszcze nie popjawiło na świecie prezent???

Gość ksiezna kaejtiii
Tygodniowemu czy nawet miesięcznemu i rocznemu dziecku jest naprawde wszytsko jedno czy dostanie pieluszki, smoczek, nowy samochód czy lokate na pół miliona....

Gość dsasfa
Od Gwiazdora bobas najbardziej chciałby dostać dmuchana lalkę... no ludzie to naprawde sa denni zeby analizowac, co uszczęsliwi noworodka

Gość anielska-ciocia-Madzia
Słuchajcie, zostałam ciocią, ale dopiero 1 stycznia. Maluszek więc zaoszczędził sobie prawie rok życia :D Mamy więc nowego członka rodziny. W prezencie ostatecznie... założyłam maluszkowi lokatę. Myślę, że przyda się zarówno rodzicom, jak i maleństwu na start.

Gość agnieszka maleczkowska
wow, super! bardzo się cieszę i gratuluję :))))))

Gość pomaranczarnia-pani-joli
RE-WE-La-CJA :)))) Ucałuj maluszka od wszytskich forumowych cioć!

Gość dakota-południe-polnoc
Pani Jolu z Pomarańczarni, proszę nie rozdawać moich pocałunków tak w ciemno :D

Gość Mamusia-Krystka2001
jeny, kto kupuje małemu dziecku takie drogie prezenty?? szczerzez zazdroszcze takim rodzinom gdzie nikt nie musi liczyc sie z kasa tylko swobodnie wydaje na co chce i kiedy chce. nam po urodzeniu dziecka niestety z trudem starczalo do pierwszego wiec od razu moglam zapomniec o przepieknych firmowych ubrankach, jakichs wydumanych sesjach zdjecioiwych i najmodniejszym wozeczku. ale dzis jestesmy kochajaca sie rodzina a nie zadna bogata patologią!

Gość bidniutkamtaulkaxc
Zgadzam się z moja przedmowczynia. My tez przed urodzeniem córeczki nie mielismuy prawie na nic kasy. większosc ubranek pochodziła z róznych składkowych prezntow od rodziny i przyjaciól... Fakt, było nam niezmiernie przykro, że moje dziecko nie ma najnowszych zabawek i najdroższych ciuszkow. No alechyba nie to jest najwazniejsze w zyciu? Sytuacja dzis troche sie odmienila, aleteż szlau nie ma.... Najważniejsze, że dziecko mamy cudowne :)

Gość ale zasmęciłaś watek/////
ale zasmęciłaś wątek...

Gość rej-czel-86
a macie pomysły na jakieś niekoniecznie choinkowe prezenty dla maluszka? W przyszłym tygodniu zostanę ciocia i szukam inspiracji....