Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy taka dziewczyna przegrała

Czy taka dziewczyna przegrała życie ?

Polecane posty

20lat studentka pedagogiki 182 cm wzrostu stopa 42 od kilku lat bez znajomych

okej tzn ? ja jestem załamana , od lat nie mam nikogo , rodzice pytają czy kogoś poznałam ,czy mam koleżanki ,kolegów ,jak mi idzie na studiach a ja? Nie znam nikogo, znajomosci ograniczaja sie do ''czesc co slychac'' ,zazdroszcze innym dziewczynom urody ,tego ''luzu'' ,wszystkiego :( Nikt mnie nie lubil nigdy ,nawet w zerówce bylam nielubiana, dzieci nie chcialy sie ze mną bawic, dopierow podstawowce poznalam kolezanke , kazda poszla w swoją strone pod koniec 6 klasy, wyprowadzila sie i zostalam sama

Gość erwrr
ale co ma z tym wspolnego Twoj wzrost?

Gość poznalam go
Graj w siate, kosza etc. Aktywnosc podniesie twoja atrakcyjnosc a i wsrod sportowcow mozna zanezc niezle ciacha i znajomych ;)

Tu jest kolejny problem... Nie umiem grac , jestem typową niemotą, w gimnazjum na WFie non stop była siatkowka ... ja nie potrafilam ,bylam zawsze słaba fizycznie ,nauczycielka sie ze mnie nabijała i kolezanki równiez... nie mowiąc juz o koszykowce.

Gość absorber
a czemu przegrała? nie rozumiem opisałaś troche jakąś dziewczyne takie mało istotne rzeczy i co tu jest wyznacznikiem przegrania? myśle że przegrała życie osoba np która popełniła jakieś straszne przestępstwo osoba będąca alkoholikiem narkomanem jakieś ciężkie przypadki osoba ciężko chora ale i tak każdy jest kowalem własnego losu i przegrany może się wybić, wystarczy być optymistą

Gość sloneczko.......
sloneczko kochane, glowa do gory ;-) co prawda w szpilkach nie zrobisz wsrod karakanow fuory ;-) ale buciory to nie wszystko... jestes madra osobka, studiujesz...a z twoim wzrostem udalabym sie do dobrego fotografa...fajne firmy zawsze szukaja nowych twarzy...modelek...mysle ze studiujac podreperujesz stan portfela a od nowych znajomych drzwi ci sie nie beda zamykac... poprostu musisz przejsc w ofensywe....dobry fotograf..dobre fotki i zobaczysz swiat ci sie odmieni

Gość bycza krew nie pomogła
przegrywasz zycie bo widzisz u siebie same wady - i to nie ma nic wspólnego z wyglądam - twoja psyche jest do d... nie umiesz grac w kosza? to graj w scrabble albo w szachy:P

Gość czaka od norisa
tak,przegralas zycie😴

dodałbym jeszcze modeling [trochę późno ale tam preferują wysokie dziewczyny od 175 cm .....4 lata latałem po wybiegu :classic_cool:] jako studentka powinnaś się tym zainteresować tylko mam pytanie ile wynosi twoje BMI :)

Gość sloneczko.......
....aaaalleeeee wpada.... :-D :-D :-D widze nudzi sie tu poniektorym :-P

to nie ja tylko jakis podszyw..

Gość czaka od norisa
swoja droga o choy ci chodzi z ta kielbasa he?:classic_cool: