Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wdzięczna

czy to jest miłość czy przywiązanie?

Polecane posty

Gość wdzięczna

Od ponad 5 lat jesteśmy parą( on 26 lat ja 22 lata), miedzy czasie zdarzały nam się przerwy jedna 2 tyg, druga 2 miesiące, ale poczucie jego władzy jest tak silne, że nie mogę tego znieść, robimy to co on chce, a moje życzenia to ciągły kompromis.Próbuje mnie odciągnąć od rodziców, żebym się im nie zwierzała tylko jemu ( mimo że go bardzo często nie ma i zostaje z problemami sama), chce mi po prostu zamknąć usta. Były też i dobre chwile nieraz bardzo dobre chwile, co mam zrobić, żeby ograniczyć jego wyższość, a może koniec to najlepszy sposób na koniec moich trosk?

pewnie jest dominantem w zwiazku.Ty nie umialas sobie wywalczyc rownej pozycji w zwiazku. Pewnie byloby Ci trudno , teraz zawalczyc, bo poznal twoje slabe strony i uleglosc. Dobrym rozwiazaniem byloby odejsc , pytanie -stac Cie na taka decyzje?

Gość wdzięczna
Kiedyś byłam młoda, głupia, a dopiero teraz dopiero do mnie dochodzi co zrobiłam, ale jest to bardzo trudne, niestety pamięta się tez te dobre strony i to skłania mnie do tego aby ciągle dawać drugą, ale z tym juz koniec. Muszę się niestety na cos zdecydować

Gość wdzięczna
chyba to jest bardzo prosty, temat, że nikt nie chce się wypowiedzieć ;-)