Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 262526latek

Mam 26 lat i zarabiam okolo 30tys/msc

Polecane posty

Gość o oddam
kiedy czytam tą Jennifer to stwierdzam , ze ona jest psychicznie chora:classic_cool: żal mi jej😴 ale najlepsza to jest jej chałupa na PGRach

Gość waleczek
mam 23 lata jestem bezrobotna

Gość wesoly karpik
obca kobieta się jego dzieckiem zajmowac nie bedzie" A TO NIE TWOJE DZIECKO MITOMANKO:D:D:D

Gość ojcp
jenni macie tamneta w psychiatryku? mialo cię nie być do czerwca pustaku :)

Gość myszaaaaaaaaaa
i kogo to obchodzi?

Gość o oddam
Jennifer pisac nie umie a wy wymagacie od niej czytania, liczenia - badzcie poważni

Gość o oddam
zazdrośc ? biedactwo

Gość wesoly karpik
o oddam kiedy czytam tą Jennifer to stwierdzam , ze ona jest psychicznie chora żal mi jej ale najlepsza to jest jej chałupa na PGRach .:D:D:D:D:D:D:D:D: TO NIE TYLKO TY STWIERDZILAS:D:D:D kafetria juz dawno wie tylko z glupia mitomanka nie porozmawiasz bo ona w swoim swiecie zyje dlatego brak reakcji na jej topiki , no chyba ze sama zalozy jak ten

Gość ojadurnaa
o kuwa fucktycznie przecież to jenni zalozyla ten topic z logauta chyba jej się nudzi w domu :O

Gość pshotka
nie wiem moze jeny nie klamie mam podobny do niej wiek męża dziecko budujemy dom i tez mamy koło 40 tys dochodu na miesiąc wiec mysle ze się da trzeba mieć dobry wlasny biznes

Gość wesoly karpik
jennifer8787*** oj ta zazdrość nie potrafię tego pojąć i czego chorej kobiecie zazdroscic????????????????zrytego bereta:D bede sie modlic zeby bog dal jej zdrowie bo o rozum za pozno

Gość wesoly karpik
jennifer8787*** proszę o dowody ze to ja załozylam ten topik ,nie obchodzi mnie wasza opinia na mój temat ,znam swoją wartość no masz wartosc wybrakowanego cylindra milego dnia chora kobieto mysl zrytym beretem nad nowym topikiem jutro

Gość klim bim
hi jad w tobie siedzi bo gowno masz i zazdroscisz he he he spapralas zycie i latami na forum siedzisz, tyle z zycia ci zostalo sadzac po twoich postach siedzisz tu dzien i noc nawet w soboty i niedziele kto nie ma miedzi ten w domu siedzi tepaku ha ha ha

Gość bnhgyj
jenni ale czego zazdroscic? nie masz innych na to argumentow? Moge zazdroscic twemu mężowi (czego i tak nie robię)ale nie Tobie bo ty sobą nic nie reprezentujesz

Gość klim bim
Forum - strona główna Profil Użytkownik: jennifer8787*** (ilość tematów: 244, ilość postów: 6356) trzeba miec zryty beret

zrtyty beret trzeba mieć żeby w ogóle komuś zazdrościć i z tego powodu wyzywać ,przekilnać ,życzyć śmierci czyli mowa o was psychole.Skończyłam już z wami rozmawiać pustaki

Gość JuliaJulianna
jen to twoj maz zarabia nie ty, wiec chwalisz sie cudzymi zarobkami . rozumiem jakbys to ty miala firme i sama na siebie tyle zarabiala to ok mozna podziwiac, ale w twoim przypadku to jest doslownie: "wyszlam bogato za maz", takze nie nie ma co podziwiac, ani czego zazdroscic.kobieta sukcesu nie jestes i nie bedziesz zapewne nigdy ;) 🖐️

Gość alek kwas
jenni miało cię nie być do czerwca dlaczego nie potrafisz dotrzymac slowa pustaku??

Gość bnhgyj
jenni szkoda mi cie naprawde

Gość aseqwe
robisz sobie wielka krzywdę , sprzedałaś rodzinę do internetu, swoje życie intymne dosłownie wszystko aż dziwo ze cie nie wytykają paluchami na ulicy. ja będąc twoim mężem dawno bym się z tobą rozwiodła. wstyd przynosisz swej rodzinie

Gość klim bim
ennifer8787*** zrtyty beret trzeba mieć żeby w ogóle komuś zazdrościć i z tego powodu wyzywać ,przekilnać ,życzyć śmierci czyli mowa o was psychole.Skończyłam już z wami rozmawiać pustaki mysmy juz dawno z toba skonczyli tylko to nie dochodzi do twojej chorej glowy ale nie ma sie co dziwic , czlowiek chory nie reaguje na bodzce z zewnatrz wiec zazyj terz leki i dojdziesz do siebie

Gość xxxtttt
ale to gołym okiem widać że jej zazdrościcie

Gość inac zej zryta
faktycznie jessteś "inna" jenni ;)

Gość igaaaaaaaaaaaaaaaa
jenny, im ktos bardziej sie chwali ile to on ma tym biedniejszy. znam takich co i o jedno zero umieja 'zaokraglic' swoje przychody i Ty do takich nalezych. Gdybys byla zamozna nie siedzialabys na kafe w weekendy tylko spedzalabys ten czas z mezem, nie siedzialabys od rana do nocy i pier"""ila tylko na jeden temat. udowodnij nam wszystkim w jakim wspanialym mieszkaniu mieszkasz robiac zdjecie malej czesci jakiegos pokoju/lazienki/kuchni z kartka z napisem 'kafeteria' lezaca gdzies na stronie. Tym sposobem zamkniesz wszyskim geby. A jak zamierzasz wlasanie teraz napisac ze boisz sie utraty prywatnosci albo ze nic nie musisz udowadniac sratatata to lepiej nic nie pisz i nie rob z siebie idiotki, dziecko

Ja też widzę że wiele osób się przypierd... do Jenny , tylko dlatego że nie biadoli i nie czeka na szlachetną paczkę