Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość And forget !!!!!!!!!!

Czy nie ma już dziewczyn takich z krwi i kości które żyją muzyką rockową ?

Polecane posty

Tak się zastanawiam czy ten "gatunek" dziewczyn już wymarł ? Mam 25 lat, za moich czasów kiedy chodziłem do liceum to co druga dziewczyna na ulicy nosiła, trampki, obcisłe dżinsy a na plecaku naszywki Pearl Jam,Alice in Chains, Metallica itp itd a dzisiaj ? Jak tak patrzę to same idiotki, głupie puste lalki, obcasiki, 17 lat dziewczyna a wygląda jak by miała 40.Czy taka głupia moda panuje ? Jak tak patrzę też po serwisach społecznościowych to 99% dziewczyn słucha tandety Lady Gaga, disco, techno i tak dalej.Czy takich dziewczyn które kochają rocka, i tym żyją już nie ma ?

Gość trggggggggggg
a może nie każdy gustuje w tym gatunku muzyki :O

No przecież właśnie o to mi chodzi ? Dlatego założyłem ten temat.

Gość trggggggggggg
ja słucham rocka no ale to osobista sprawa kto czego słucha jak słuchają disco to niech słuchaja ich sprawa trochę tolerancjii..... A rockowych dziewczyn w polsce jest nie mało wystarczy się rozejrzeć.

Gość autorze myslisz stereotypowo
ja słucham takich zespołów jak deep purple, pearl jam, led zeppelin, ac/dc . Nie lubię współczesnej komerchy. A mimo to nosze wysokie obcasy, ubieram się kobieco (czasem pozwolę sobie na ukochana koszulkę ac/dc :-P ), nosze elegancko ułożone włosy, długie pomalowane paznokcie (choć tipsom mówię NIE). Dlaczego wg ciebie ktoś słuchający takiej muzyki musi od razu charakterystycznie się ubierać? Mnie tam brzydzą dziewczyny-brudaski.

Gość nie pomoge ale mam pytanie
autorze ale brakuje ci tego "na ulicy" tzn brak dziewczyn charakterystycznie ubranych itp... czy mowisz ogólnie ? bo np ja lubie ciezką muzyke, rock, słucham ironów, gunsów, ozziego, manowar, halloween, uwielbiam metę, z nowszych to linkim park, rhcp, kings of leon, i duzo by jeszcze ale nie nosze glanów, nie uberam sie w tshirty z ulubionymu kapelami itp wiec jezeli oceniasz po wygladze kto czego słucha, to wybacz, ale czesto jestes w błedzie.