Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferferferfergfegg

czy to możliwe żeby koleżanki obraziły sie bo inna ma większe powodzenie?

Polecane posty

Gość ferferferfergfegg

mam ,a raczej miałam pewna kolezanke. nie wychodziłyśmy przez pare miesiecy razem do klubów bo tak sie złożyło. ostatnio jednak poszłyśmy.ta moje kolezanka wcale nie jest brzydka ,ale pomalowała i ubrała do tego klubu poprostu beznadziejnie i jej to zasugerowalam delikatnie ,ale nic sobie z tego nie zrobila.poszła z nami jeszcze jej jedna kolezanka taka przy kości , ktora juz od poczatku mi sugerowala ,ze wg niej niby jestem za chuda.poszlismy do klubu no i tylko ze mna faceci tanczyli ,a ich ani razu nikt nie poprosił do tanca przez cala impreze. to juz wtedy sie na mnie zawistnie patrzyly. na nastepny dzien ta moja kolezanka mi zaczela robic przytyki odnosnie wygladu ,ze niby mam dlugi nos i zbyt pociagla twarz ( wogole sie zvtym nie zgadzam i nikt poza nia nigdy mi tak nie powiedzial). nigdy wczesniej mi takich przytykow nie robila. a od tego czasu odwrocila sie ode mnie ( minely 3 tygodnie) nie zaprasza mnie na imprezy mimo ,ze widze ,ze wychodzi ,a mieszkamy razem na stancji. mozliwe ,ze to przez ta jedna impreze?

Gość ladaco jest z wami
no jasne

Gość ferferferfergfegg
ale mi sie to w glowie nie miesci jak przez jedna impreze sie mozna tak zachowywac?

Gość no pewnie
ilez mozna byc czyims tłem ?:O

:o to, ze ludzie ci czegoś nie mówia, nie znaczy, ze tego nie ma - -to raz :P dwa, pewnie jest zazdrosna i tyle :D bez gustu i bez faceta :D wie, ze przy tobie nic nie poderwie

Gość ferferferfergfegg
ale one byly ze mna ne tej jednej jedynej imprezie. ta gruba to mogla byc zazdrosna owszem , ale ta moje kolezanka zaliczala sie do ladnych moim zdaniem ,a na to impreze sie ubrala no coz wiesniacko i zrobila tapete na buzi co ja postarzylo i sie dziwic ,ze nie miala powodznia

Gość b.b.b.b.
To normalne, jak się ma 13 lat :)

Gość uwierz mi KAZDA
kobieta chce mniej największe powodzenie choc malo ktora sie do tego przyzna

Gość no pewnie
no trudno poszukaj sobie innych kolezanek, im sie moze nie podobac ze przy tobie na nie nikt nie zwraca uwagi

Gość marecooo
jezu jakie kobiety to są puste istoty...

Gość no pewnie
wy jestescie pusci bo lecicie na wyglad, wiec o co ci chodzi ?:D