Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulalalalal i love it

Prezenty juz zamowione,zaplacone i mam spokoj :D

Polecane posty

A Wy juz macie prezenty dla rodziny? Ja dzis caly dzien poswiecilam na wybieranie i zmawianie prezentow na allegro. Bardzo mi to pasuje bo nie chce mi sie po sklepach latac:p jak dobrze ze juz mam TO z glowy..

Gość rafia229
ja tez mam prezenty juz z głowy,leżą już popakowane:) ufff,dobrze,ze mam to juz za sobą

Gość Krakowskie realia
kUPILAM juy wsyzstko w zasadzie rowniez na allegro, nic nie kupowalam w sklepach. Zawsze kupuje pod koniec listopada zeby potem miec spokojny przedswiateczny czas, lubie wtedy ic do sklepu itd, ale nie szalec i sie denerwowac ze nie wiem co komu kupic :-)

No ja rok temu dzien przed wigilia latalam i szukalam po auchan i powiedzialam sobie nigdy wiecej hhehe

Gość W tamtym roku
nie kupowałam na allegro bo byo drożej W tym roku kupiłam w hurtowni zabawek i wyszło mnie drożej niz na allegro-jesczcze mi szef hurtowni wyrzuty robił że do niego przyszłam i że musi to ukrócić-jeśli na allegro będzie jeszcze troszeczke taniej to pozdrawiam wszystkich hurtowników i żegnam bo nie sądzę żeby długo tak pociągneli.

Gość W tamtym roku
mnie wkurzaja prezenty które robimy sobie z rodziną-nie mam tutaj na myśli dzieci -bo uważam że im się prezenty bezwarunkowo należą... Jednak prezenty od każdego dla każdego dorosłego są nudne i wkurzają mnie na potęgę gdyż gdyby ich nie było rocznie zaoszczędziłabym 500zł lekko a nie przelewa mi sie i wiedziałbym co z tymi pieniędzmi zrobić.

Wybieranie zabawek dla dzieciakow to sama przyjhemnosc. O wiele gorzej z prezentami do rodzicow,babci itd... Bo my wszyscy robimy wielka wigilie i chcialabym zeby kazdy mial jakies prezenciki a nie tylko dzieci..

a zresztą nie wiem, moze i pokupuje prezenty, sama juz nie wiem, jakos w tym roku nie cche mi sie wigilii robic, ale dzieci będą smutne ze prezentow nie ma to moze cos dla nich pokupujemy z mezem

Kurcze autorko a nie za późno z tym allegro? Mi książka idzie priorytetem od zeszłego tygodnia już:O Teraz poczta ma ciężki okres.

Aggie nie strasz mnie! Mam nadzieje ze nie jest za pozno! Wysylka w ciagu 24 godz wiec do konca tygodnia powinno wszystko dojsc.

Rok temu mialam tak! Maz zamowil mi kolczyki tydzien przed chyba i baba oklamala ze wyslala i na swieta bedzie na pewno a sie pozniej okazalo ze ta pipa po swietach dopiero wyslala..

no trzymam kciuki żeby było dobrze:) Ja się tą książką tak bardzo nie przejmuję bo to nie prezent, ale po prostu już bym ją poczytała;) a prezenty też już mam zapakowane nawet....zawsze robię "święto" z pakowania, nie daję tak po prostu do torebki:D

jak teraz dopiero zamowilas to moze poczta sie spozniec i nic nie dojdzie - ja prezenty zamwiam zawsze do konca listopada

Ja tak samo! Uwielbiam pakowac prezenty hehe i pozniej ukladam pod choinka i tam czekaja do swiat:) kurcze dostalam maile ze towar wyslany wiec nie podobno zeby szedldluzej niz tydzien..

To bylaby katastrofa jakby nie doszly prezzenty,ale sprzedawcy zdaja sobie sprawe ze to do swiat musi dojsc wiec niech poczta tez spina posladki:) bo ich zabije!

hehe ja tez układam pod choinką...kurde uwielbiam to:) Tylko żeby kasa na to zawsze była, bo czasem bije po kieszeni:O

Wszystko zalezy od tego gdzie sie mieszka. U mnie poczta dziala naprawde sprawnie. A niektorzy kurierem wysylaja wiec musze posprawdzac.

Gość Paulina 26Poznan
My nie kupujemy prezentów jedynie dzieci dostaną słodycze.

Gość xcvxcv
autorko a co komu zamowilas? ile lat maja??

Dzieciom zamowilam zabawki cuasteczka z ciastoliny, gre krokodyla u dentysty, laptopik, skoczka krowke. Mezowi prefum, portfel, pasek skorzany.. Mamie plyte bo nawijala ostatnio to podlapalam itd

Aaa i sobie nawet sukienke zamowilam ale bardzo tania, zobaczymy co to bedzie...