Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiejużmamusia

hura mam już dzidziusia w brzusiu

Polecane posty

Gość prawiejużmamusia

męzusiowi powiedziałam juz o tym, ze jesteśmy w ciąży i dzidziuś jest juz w brzusiu, ale martwi mnie to trochę że nie jest taki radosny jak ja:O Ja po prostu skaczę ze szczęścia do góry. Może jeszcze mu przejdzie i ucieszy się z naszej fasolinki, a jak nie to powiem Wam dziewczyny, że już nic mi do szczęścia nie jest potrzebne. Mam dzidziusia, męża może nie być skoro mu się to nie podoba. :):):)

Gość vfvsevwvwdvwe
no to życzę ci wesołych świąt i poronienia :)

Gość myszaaaaaaaaaa
ale okropni jesteście... Autorko nie przejmuj się nimi. Gratulacje :) A mąż pewnie jak każdy facet, w abstrakcję nie wierzy i musi usłyszeć serduszko, zobaczyć usg czy poczuć kopnięcie, wtedy zacznie się cieszyć :)

Gość prawiejużmamusia
ale nie rozumiem o co wam chodzi? dlaczego musicie być takie podłe? to źle że się cieszę dzieckiem? pewnie same wyrodne jesteście. A to że mąż jest teraz mniej ważny to prawda i każda normalna kobieta powinna to zrozumieć. Dzidzuś na pierwszym miejscu będzie zawsze.

Gość Kryśka od Ryśka29
dlaczego uważacie,że to prowo. Po prostu cieszy się dziewczyna i tyle

Gość Kryśka od Ryśka29
a życzenie komuś poronienia to zwykłe świństwo i trzeba być bydlakiem. Uważaj,żeby złe słowo nie wróciło do ciebie :O

Mam dzidziusia, męża może nie być skoro mu się to nie podoba. Nic dziwnego, że ci faceci tak na baby narzekają skoro większość taka ciumkająca:O:O:O Przeczytaj to sobie na glos. A fasolinkę to ja tez mam w lecie w ogrodzie

Gość Generałe Lufa
Ogladalas film Obcy :classic_cool: ? Tak wlasnie bedzie wygladal twoj "porod" :classic_cool:

ja myślę, że są takie:O Ale dziecko to jest człowiek a nie żadna fasolinka do fiksa:O To dobrze, że autorka się cieszy. Ale wzmianka o tym, że w zasadzie mąż teraz może wypier.....to po prostu jak to mówią gimnazjaliści żal....:D

Gość po ma rańcza
Każdy średnio inteligentny człowiek widzi, że temat to kpina z idiotek z ciążowego. I luz Ale one już tu przyleciały i zaczęły się od razu udzielać. Chyba słowa dzidziuś, mężuś, fasolinka wabią je jak zapach gówna wabi muchy. A najgorsze, że takie kretynki rzeczywiście chodzą po świecie

Jak tak będą szczęśliwe mamusie skakać z radości to się z fasolki przecier zrobi :P

Gość hańdxiak
obyś poroniła ta fasolinkę w dzień wigilii tepa krowo

Aggie - TAK, słyszałam....koszmar. Fasolki chyba nie było, ale cała lista innych zdrobnień...i oburzenie kiedy w rozmowie użyłam słowa "płód", a nie "dzidziuś"...

moorland a ja właśnie nie słyszałam, ale ciekawa usłyszenie nie jestem :p Wiadomo że kobitka się cieszy...ale zdrowy rozsądek nie zaszkodzi. A takich facetów spychanych na boczny tor to mi najbardziej żal.

Nie no, ja rozumiem, że jak człowiek jest non stop w mniej lub bardziej zaawansowanym stanie umierania które się przeżywa i często ogląda swój obiad to można trochę zapomnieć o ludziach dookoła. No ale bez przesady...

Gość leoniateofila
tematy wysmiewające ciumkanie na ciązowym pojawiają się kilka razy w tygodniu. swoją drogą, to zanim tu nie wlazłam, to nawet nie znałam tego specyficznego slangu. swoją drogą, to czy w realu też dorosłe kobiety używają takiego infantylnego języka i tych fasolek i dzidziusiów?

Gość oczywiscie że tak
moja koleżanka z pracy jest w ciąży i też słyszałam że fasolkuje :) Ale w sumie mnie się to określenie spodobało bo to pierwszy trymestr i bardziej zniesmaczyło by mnie gdyby uzyweała słowa np. zarodek

Gość oczywiscie że tak
och i ah ... widze że ty bedziesz matka zarodka gratulejszyn ps daj innym prawo do swojej radosci ,swojego zdania ,przeżywania zycia po swojemu.Jęśli nikogo to nie krzywdzi to nic ci do tego! :P

Krzywdzi to moje uszy. Nota bene nie wiem co gorsze, powiedzieć już na upartego "dziecko" (nawet we wczesnej ciąży), albo zarodek czy porównać do powodującego wzdęcia nasionka :D

Gość oczywiscie że tak
,,Krzywdzi to moje uszy'' -yhm mocny argument :D A tak pozatym to musze ci napisać że śaiat nie kęci sie wokół ciebie... Widzisz te cięzarne kobiety nie mówią słowa fasolka bo kojarzy sie im jako,,powodującego wzdęcia nasionka'' lecz bardziej z myślą jako cos malutkiego własnie jak fasolka.Koncze dyskusje i życze więcej luzu i tolerancji.

Gość leoniateofila
a nie można po prostu powiedzieć, że jest się w ciąży zamiast fasolkować? nazywanie płodu dzieckiem też mnie nie razi, bo jest to potencjalnie nasz przyszłe dziecko jak wszystko dobrze sie potoczy.

Gość kobieta z k(l)asą!
gratuluje z ca;ego serca!! dzieci to najpiekniejszy dar w zyciu