Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miziaczkowaaaa8888

Nigdy tak nie miałam:///

Polecane posty

Gość miziaczkowaaaa8888

Witam wszystkich:) Ostatnio postanowiłam powrócić do tab. anty. Yasmin. Miałam je zacząć brać standardowo 1 dnia miesiączki. I właśnie tak zrobiłam. Pojawiła się ona dzień później niż powinna standardowo rozpoczynając się plamieniem. Więc zaczęłam brać tab. i pojawił się problem. Sama nie wiem co o tym myśleć bo jak zaczęłam je brać to nie wystąpiło silne krwawienie tak jak zawsze tylko nadal lekkie plamienie. A po 3 tabletce przestałam plamić. Teraz nie wiem czy to plamienie uznać za okres i czy uważać to za prawidłowe rozpoczęcie przyjmowania tab. I też po jakim czasie będę zabezpieczona. Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło, wcześniej też brałam Yasmin. Doradźcie kobietki, będę baardzo wdzięczna :)

Gość miziaczkowaaaa8888
up :)

to wynik brania tabletek, organizm może różnie zareagować, czasem plami się przez całe pierwsze opakowanie a czasem okres się "zatrzymuje", nawet jeśli to są te same tabletki które już brałaś reakcje mogą być różne. jeśli to faktycznie był Twój pierwszy dzien cyklu to jesteś zabezpieczona, ale rozumiem, że przez to zatrzymanie krwawienia nie jesteś pewna więc radziłabym żebyś jeszcze przez to pierwsze opakowanie zabezpieczała sie dodatkowo, a od drugiej paczki już na pewno z antykoncepcją będzie ok

Gość miziaczkowaaaa8888
niech ktoś jeszcze się wypowie proszę :)

Gość miziaczkowaaaa8888
ginekologa mam za 2 tyg :(

Gość kasia2121
9 grudnia pomoglam swoja reka dojsc chlopakowi, po czym on mial erekcje nie wiem jak to napisac. Przed powiedzial zebym wyjela reke ja to zrobilam, i on wtedy doszedl. Pozniej powiedzialm mi ze nie wie czy cos bylo za nim wyjelam reke tzn nie wie czy poleciala mu wczesniej sperma. On wogole mnie nie dotykal, gdy wrocilam do domu od razu umylam rece w plynie i zimnej wodzie nastepnie zmienilam szybko bielizne nie dotykajac za bardzo jej. i teraz sie martwimy z moim chlopakiem czy moglam wpasc dodam ze nie ditknelam swojej. prosze o szybka odpowiedz. boje sie bo ostatnio boli mnie podbrzusze, mdlosci mam i plecy mnied bola mam rowniez oplawy. czy to moze byc ciaza dodam ze mam nie regularnea miesiaczke, teraz powinnam miec 21 grudnia. czy to ciaza pomocy? dodam ze wczesniej mialam troszke inna sytuacje tzn tylko ocieranie sie i bylo to 28 listopada i zrobilam dwa testy i wyszly negatywne, no ale teraz wynikla ta sytuacja opisana u gory i nie wiem a ten drugi test robilam 10 grudnia i wyszedl negatywnie. czy moge byc w ciazy?