Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezzzradna

Pomóżcie doradźcie co mi jest?....

Polecane posty

Gość Bezzzradna

jestem na okrągło śpiąca,nie jestem w ciąży! Mam jedno dziecko 2letnie-ono śpi do 13h na dobę a mi nie wystarcza nawet jak śpię razem z nim te 13h-chodzę i sie przewracam-marzy mi się położyć i spać bez przerwy przez dwa dni naprzykład... Chodzę na spacery ,do pracy,piore sprzątam i gotuje ,bawię sie dzieckiem ale jak zostaje mi dwa tygodnie do okresu to jestem nerwowa i wiecznie zmęczona na potęgę. Co może mi dolegać?

Ja też tak mam:) Dwa tygodnie przed miesiączką wszystko mnie drażni i bym mogła ciągle spać:D Rano jak wstaję z łóżka to gorzej się czuję śpiąca niż np wieczorem jak się kładę:D

Gość Bezzzradna
Oo__BaBkA__Oo-dokadnie tak jak ja! Jak sobie z tym radzisz? Zastanawiam sie czy jakbym rano łykała sobie aspirynę popijając mocna osłodzoną herbatą przez 2 tyg.w miesiącu to nie zaszkodzi mi to na coś? Bo tylko to daje mi kopa.

Gość Bezzzradna
Raczej mniej więcej mam swój rytm dobowy chodzę spać między 21 a 1 w nocy wstaję między 6 a 9

Gość Bezzzradna
Wczoraj poszłam spać o 20.30 bo odpadłam-nawet nie miałam siły stanąć pod prysznicem-umyłam twarz zęby tylek i do łóżka wstałam o 9tej ale o 12 znów sie położyła i do 14 z dzieckiem spałam obudziłam się śpiąca ... Teraz jest godz.16.59 a ja ledwo widzę ekran kompa,mam ochotę rzucić się na łóżko i spać dwa dni.