Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sympatyczna dziewczyna,,,,,,,,

czy ja jestem jakas dziwna czy cos ze mna nie tak?

Polecane posty

Witajcie mam 23 lata i jestem dziewica...Mialam facetow ale to zwiazki krotkotrwale, nie bylam jakas desperatka... nie wiem czemu mi sie nie ulozylo moze za bardzo tego chcialam...? Ja wiem ze jak to czytacie to nie ma ani ladu ani skladu... ale uwierzcie ze jak pomysle ze moje kolezanki, mlodsze starsze maja za soba to troche czuje sie jak jakas dziwna a jak ktos sobie o mnie mysli o cnotka.... jej wiem ze glupio gadac ale dajcie jakies rady.... chcialabym super faceta i kochac sie z milosci..... to tyleee

Gość dsnmf sf
i dobrze zrobilas !! dziewictwo to cos pieknego powinnas to zrobic z tym jedynym widocznie jeszcze na niego nie trafilas, i nie wierz w historyjki kolezanek ze wszystkie to robily kazdy tak mowi bo sie wstydzi ze tego nie robil, ale ja nie rozumiem jak mozna sie wstydzic? przeciez dizewictwo jest piekne i powinno sie to zrobic z jednym ukochanym

Gość annnullla
Ty kobieto badz z siebie dumna. Kiedys podarujesz dziewictwo swojemu ukochanemu, za co on bedzie Cie na rekach nosił i miał do Ciebie szacunek, sama zobaczysz

hmm nie wiem czy mowisz prawde czy nie, jasne ze chcialabym to zrobic c facetem z milosci.... ale teraz takie czasy ze jak nie robilas to jestes dziwna jak nie masz faceta to zaraz ze pewnie Cie nikt nie chce,,,,a co ja ludzia bd tlumaczyc ze mi sie nie uklada ehh

Hmmm czy ja wiem czy sie ucieszy na pewno zapyta czy mialam okazje owszem mialam okazje to tygodniu znajomosci ;///// Boj byly kiedys mnie zapytal czy byl pierwszy raz a ja ze nie, a on to gdzies Ty sie uchowala, poczulam sie jakos dziwnie....

w sumie jest okej bo nie dawałas facetom i oni przez to nie sa juz z toba : ) dobrze zrobiłas ... czekaj na tego ktorego bedziesz pewna ze to ten choc jesli juz go spotkasz to długo go nie przetrzymuj bo pomysli ze jestes inna : ) lubimy kobiety porzadne ale w łozku juz takowe maja nie byc : )

Gość reyrtu65
A mnie interesuje jedno - co Cię obchodzi co sobie myślą inni?

cytuje jest okej bo nie dawałas facetom i oni przez to nie sa juz z toba : ) hmm oni nie dali szansy na to zeby sie lepiej poznac, jak pisalam to byly krotkie zwiazki miesiac, dwa. po tym czasie mialabym isc do lozka? Nie znajac dobrze faceta? Oni sie mna pobawiali mieli oparcie jakies od swoich bylych....

wiesz tak troche to interesuje bo jak pytaja czy mam kogos czy cos w tym stylu to mysla o ja pewnie dziewica, musi byc jakas glupia....

widocznie takich spotykałas co dupczyli cały czas byłe i po co maja czekac pol roku rok zebys im dała : ) wola isc do innych chetnych :)

Gość Halo,to ja...
Warto z tym poczekać na tego-JEDYNEGO...❤️

Gość reyrtu65
Niepotrzebnie się przejmujesz tym co oni myślą. To chyba Twoje życie i ważne jest żebyś żyła tak jak Ty chcesz, nie? Nieważne czy chcesz czekać na "tego jedynego" (co tak nawiasem mówiąc uważam za idiotyczne określenie :P) czy do ślubu czy prześpisz się z kimś po tygodniu znajomości.

Gość a mi szkoda
nie ma co tego aż tak demonizować :) jak facet Cię pokocha, to nie będzie robił z tego trudności, a wręcz może to go ucieszyć;) znam jedną taką, co czuła się jak debil i dinozaur, bo miała... 33 lata i dalej dziewica - a jak spotkała tego swojego ukochanego, to się okazało, że nie było problemu, a wręcz przeciwnie - mimo, że facet po długotrwałym związku, gdzie brak seksu był głównym problemem - i jakoś się nie wystraszył, i żyją długo i szczęśliwie :) nie przejmuj się, do niczego nie zmuszaj - w końcu mamy XXI wiek, równouprawnienie, jesteśmy po rewolucji seksualnej - więc prawo do bycia dziewicą też masz - a co! :)

Jeju dziekuje Wam bardzo naprawde sie nie spodziewalam sie tylu cieplych slow i w ogole, jej no jestem pod wrazneniem :) Dziekuje bardzo pozdrawiam Was serdecznie :)))