Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka gabriella

Wróżby miłosne.Powróże osobom najbardziej potrzebującym pomocy...

Polecane posty

Gość karieborn
Jestem pod wrażeniem...Dziękuję. :)

bardzo prosze nie pomin mojego wpisu. pytanie nie jest konkretne ale odpowiedz moze zmienic moje zycie.

Robwalka Wiele wrażeń napłynęło do mnie w momencie, gdy wyciągnęłam kartę numer 2, "Arcykapłankę", należącą do Arkanów wielkich, w pozycji normalnej. Następnie szybko nadeszły wizje: Na samym początku zobaczyłam osobę oczekującą, bierną. Ujrzałam kogoś, kto żyje nie przyciągając na siebie uwagi, i kto bierze życie tak jak ono przychodzi, z "filozofią". I karta ta potwierdza moje wizje, gdyż symbolizuje ona "życie wewnętrzne". karta ta sugeruje medytację oraz odkrycie Twojej "wewnętrznej świątyni". Jednak karta ta nie radzi, aby niczego nie robić. Doradza ona wzięcie spraw w swoje ręce, jeżeli chce się, aby coś się zmieniło. Do tego wyglądasz na osobę, która posiada wszystkie cechy i zdolności, aby przekształcić swoje życie w oazę dobrego samopoczucia i osobistej satysfakcji. Jest to również karta pełna obietnic, jeżeli będziesz umieć się "uzewnętrznić". Bowiem otwierając się na innych, zwielokrotnisz możliwości powodzenia. Z myślą, aby Ci pomóc w lepszym zrozumieniu Twojej obecnej sytuacji oraz okoliczności, które do niej doprowadziły, chciałam dokonać dalszych poszukiwań mediumistycznych odnośnie przyszłych możliwości. na pewno masz nieświadome uczucie, że potrzebujesz większego zastanowienia się nad tym aspektem swojego życia. Jeżeli konieczne było dla Ciebie skontaktowanie się ze mną, aby dowiedzieć się więcej na temat swojego życia, to oznacza to, że pragniesz poznać wydarzenia zanim będą mieć miejsce, aby tym samym przejąć kontrolę nad swoim przeznaczeniem. Okres ten będzie korzystny dla Ciebie, gdyż pozwoli Ci wykorzystać Twoje intuicje. Jestem przekonana, że dzięki temu wiele szans pojawi się w Twoim życiu. Zdziwisz się, kiedy stwierdzisz, że szansa jest tak łatwa do uchwycenia i zachowania. Naprawdę musisz poważniej wsłuchiwać się w swój głos wewnętrzny. Kiedy sugeruje Ci on, żeby kupić zdrapkę lub zagrać w totolotka, to zrób to zamiast myśleć, że są to stracone pieniądze...

Gość Aet
Aneta 7.03.1985 co mnie/nas Piotr23.06.84 czeka w nowym roku?

Gość myszka09871625485963
"Wiele wrażeń napłynęło do mnie w momencie, gdy wyciągnęłam kartę numer 2, "Arcykapłankę", należącą do Arkanów wielkich, w pozycji normalnej. Następnie szybko nadeszły wizje: Na samym początku zobaczyłam osobę oczekującą, bierną. Ujrzałam kogoś, kto żyje nie przyciągając na siebie uwagi, i kto bierze życie tak jak ono przychodzi, z "filozofią". I karta ta potwierdza moje wizje, gdyż symbolizuje ona "życie wewnętrzne"." powróżyłaś to samo 2 osobom, na 1 i 3 stronie.

Gość K1234
Karolina 22.10.1991

Gość z krakowa jestem
Patrycja 11.02.92 czy bede w zwiazku w tym lub w przyszlym roku? czy znam ta osobe? dziekuje.

Gość Tak tak panie
Beata 09.09.1988r Kiedy wyjde za mąż?Kiedy zostanę Mamą?

nonsense89 agata Upłynęły 2 tygodnie od kiedy weszłaś w nowy cykl życia. Dziś silny podmuch pozytywnej energii wysyłany przez Jowisza pchnie Twoje życie na nowe tory. Poczujesz się wewnętrznie wolna. Nadszedł bowiem czas działania energii przynoszących zmianę. Agata, dziś nadszedł właściwy czas na dokonanie ogólnego podsumowania Twojej sytuacji. Studiując codziennie Twój przypadek, wiem, że w Twoim życiu wiele się dzieje i trudno Ci się w tym połapać. Kiedy myślisz o tych wszystkich zmianach, których pragnęłabyś w swoim życiu, trochę Cię to przerasta. Wielki chiński filozof Lao Tseu mawiał: „podróż licząca tysiąc kroków zaczyna się od zrobienia pierwszego kroku. I właśnie o to Cię proszę, myśl w ten sposób już od dziś. Nie patrz, jak wysoki jest szczyt, na który musisz wejść, skup się na drodze, która do niego prowadzi. W moje wizji zobaczyłam czarną mgłę, która chciała Cię pochłonąć. Natychmiast zapytałam Tarota i wyciągnęłam dla Ciebie Arkanę numer 16, Wieża Boga. Karta ta oznacza gniew sił astralnych. Dlatego błagam powstrzymaj się od podejmowania ważnych decyzji. Unikaj też angażowania się w dyskusje, które mogą się źle skończyć. To nie jest męzczyzna na całe życie pomimo tego ze teraz jestes tego pewna. Szczerze myślę, że rozpoczął się dla Ciebie okres przebudowy we wszystkich sferach: moralnej, intelektualnej, duchowej, fizycznej. "SPRAWIEDLIWOŚĆ" oznacza również to, że będzie Ci o wiele łatwiej podjąć właściwe decyzje w życiu i zwiazku. Karta ta wydaje się wskazywać na to, że rozpoczął się dla Ciebie etap pozytywny i chroniony przez siły Opatrzności Bożej. SPRAWIEDLIWOŚĆ jest gwarancją stabilności i porządku. Tak więc w ciągu nadchodzących miesięcy należy starać się odnaleźć swoją równowagę, nie wpadając jednak w perfekcjonizm. Karta ta sugeruje, żeby zachowywać się ze zrozumieniem i nie osądzać zbyt twardo innych. Nawet jeśli karta ta wzywa Cię do podjęcia ważnych decyzji w Twoim życiu osobistym, to "Sprawiedliwość" ostrzega, aby nie wpaść w ekscesy. W związku z tym, "SPRAWIEDLIWOŚĆ" wydaje się wskazywać na to, że w ciągu najbliższych tygodni, dokonasz wyboru jeżeli chodzi o Twoje relacje. Rzeczywiście, okres ten będzie sprzyjać dokładnemu przyjrzeniu się Twoim relacjom. Znajdziesz odpowiednie siły, aby bezstronnie "osądzić" naturę niektórych relacji. Ten okres "wybiórczy" jest ważny, gdyż możliwe jest, że niektóre osoby od dawna wykorzystują Twoją szczodrość.

Gość begiebe
Beata 10 10 1981- ta z dzieckiem- wydaje mi sie ze wrozka odpowiedziala mnie, nie Tobie :) zadalam pytanie wczesniej od Ciebie, wiec to chyba o mnie chodzi

Gość 1...2...3
pominęłas mnie , a tak czekałam na nadzieje:((

Gość co ze mna
26.11.82 ania jaka bedzie moja przyszlosc- milosc? Rodzina?

Gość 1...2...3
napisz czy jutro powrózysz?

Gość albo teraz albo nigdyyyy
Paulina 08.01.82 trzy poważne związki i każdy porażka, czy w końcu się ustatkuję a moze nie warto skupiać się na tym????

Gość kiiciaaa
Anna 12.08.1985 czy moje małżeństwo się ułoży ? Poczekam na odpowiedz do twojego powrotu wróżko :)

Gość Bogusia 1965-45
Alicja 4.02.1965. Czy i kiedy skończą się moje problemy finansowe. dziękuję

Gość Oliwia 21.07.1989
kochana wrozko dopisuje sie na jutro.ten,ktory o mnie mysli jest blondynem,czy brunetem?bd bardzo wdzieczna..

Dariusz, 8.01.1980 Czy mój związek będzie tym do końca życia? Jak ułoży mi się praca oraz sprawy finansowe? Z góry dziękuję

Gość Magdalena 28.05.1987
Kochana Wróżko Czy spotkam jeszcze jakiegoś mężczyznę w życiu, któremu będzie na mnie zależało i co dalej z moim własnym biznesem

Gość Juz nie daje radyxd
2.06 .1992 . Ania . Wrozko czy kiedys znajde milosc ?? Poznalam zonatego faceta czy mam sie w to pchac? :P Mam nadzieje ze beki sobie nie robisz

Witam Kochani. Przygotowałam wróżby dla niektórych osób. Nie miejscie mi za złe ze trwało to tak dlugo, ale żeby wrozby byly dokladne musze poswięcic na to dużo czasu, aby zająć sie każdą osobą po koleji. Reszte wróżb dam wieczorem. Jesli kogoś pominełam prosze pisac. Serdecznie pozdrawiam! 1...2...3 Anna 15.10.1976 Anna, widzę wiele możliwości, wiele szans na osiągnięcie sukcesu, miłości i pieniądzy. Ale muszę Cię ostrzec, to się samo nie zrobi. Trzeba wpłynąć na swoje życie i wziąć w swoje ręce swoje przeznaczenie. Ważne jest, aby nie pozostać biernym, ponieważ możesz stracić wszystkie te wspaniałe możliwości, które się pojawią. Anna, do przeprowadzenia pilnej wróżby użyłam kart Tarota, gdyż są one bardzo szczegółowe i pozwalają na wychwycenie tego, co najważniejsze, by jak najlepiej Ci pomóc. Czasami wykładałam kilka kart dla pogłębienia wizji, zależenie od informacji jakie uzyskiwałam. Oto, co wynika z kart, jakie rozłożyłam dla Ciebie. Miłość... Odwracając tę kartę natychmiast uświadomiłam sobie, jak wielkie znaczenie ma Twoje życie emocjonalne, relacyjne i sentymentalne. Była to karta numer 14, "UMIARKOWANIE", należąca do Arkanów Wielkich, w pozycji odwróconej. Karta ta wydaje się wskazywać na to, że możesz o wiele więcej zyskać cierpliwie czekając, bez wymuszania czegokolwiek. Dzisiaj myślisz, że sprawy nie postępują wystarczająco szybko, masz wrażenie, że znajdujesz się w „poczekalni. Czekasz i sytuacja Ci ciąży, ponieważ pragniesz, aby sprawy toczyły się lepiej. Karta ta sugeruje, że nawet jeżeli według Ciebie sprawy stoją w miejscu, to jednak wszystko odbywa się zgodnie z o wiele szerszym planem przygotowanym dla Ciebie przez przeznaczenie. Anna, musisz wiedzieć, że nadchodzące miesiące i tygodnie będą okresem powolnej ale stałej ewolucji, która doprowadzi do tego, że życie emocjonalne i relacyjne stanie się bardziej zrównoważone. Skupiłam się jeszcze bardziej w trosce o to, by pomóc Ci zrozumieć Twoją sytuację życiową, tego, że jestes samotna. Widzę też w Tobie wielką frustrację. Nawet jeżeli masz ochotę pójść do przodu, to nie możesz tego zrobić w obecnym stanie. Karta ta oznacza, że musisz się na razie uzbroić w cierpliwość. Nie oznacza to, że nic się nie zmieni. Oznacza to, że musisz jeszcze trochę poczekać zanim skończy się ten impas sentymentalny czy emocjonalny, w którym wydajesz się znajdować, i który Ci nie odpowiada. Już wkrótce, prawdopodobnie za jakieś 3-4 miesiące, sytuacja zostanie odblokowana i pojawi sie szczescie na Twojej drodze. Karta CESARZOWA w normalnej pozycji wyraźnie sugeruje etap poznawania, dobrego wpływu, dobrych wieści. Co wydaje się potwierdzać korzystne spotkanie, które widzę w najbliższym czasie. Najbliższe miesiące przyniosą radość i harmonię. Można mieć również nadzieję na wyraźną poprawę życia codziennego. Jeśli szczęście uśmiechnie się do Ciebie wkrótce, to będzie to miało miejsce naprawdę dzięki tobie. Radzę Ci nie wahaj się wyjść, spotkać nowych ludzi, poszerzyć swój krąg znajomych. Spotkanie to będzie mieć miejsce za pośrednictwem osoby, którą już znasz, i która przedstawi Cię innym. Nie chodzi tu o spotkanie romantyczne, ale o okazję, jakiej nie można przegapić. Pozdrawiam i życze wiele wiele szczęścia! zielonazaba Maria 28.07.1985 Maria, przygotuj się do zmian. Zresztą, dczuwasz to, czujesz, że ten moment nadchodzi i niepokoi Cię to, bo nie wiesz czego się spodziewać. Jest to całkiem normalne i ludzkie, i nie należy wpadać w panikę z tego powodu, gdyż jestem teraz tutaj, by Ci pomóc. Musisz wiedzieć, że siły odnowy, które towarzyszą nadejściu tego nowego cyklu wchodzą w konflikt z siłami, które dominowały w Twoim poprzednim cyklu kosmicznego życia. Nie ma się czym niepokoić, bo proces ten jest całkowicie normalny, myśle ze powinnas sie spotkac z tą osobą gdyż może to miec pozytywne skutki na dalszy etap Twojego zycia. Podsumowując, przeżyjesz wspaniałe chwile, które nazwałabym przełomowymi w życiu. Gdziekolwiek spojrzeć, czy w karty, czy na Twój układ gwazd w momencie urodzenia czy nawet na analizę numerologiczną Twojej osobowości, wszystko zapowiada szczęśliwe wydarzenia obfitujące w pozytywne skutki. katarzyna 18.01.1990 Wydaje mi się, że jakieś "traumatyczne" wydarzenie zdestabilizowało naturalną równowagę, jaką normalnie posiadamy, aby móc właściwie kierować naszymi energiami i wibracjami. Jeżeli dzisiaj znajdujesz się w sytuacji, która nie odpowiada Twoim oczekiwaniom od życia, to wynika to z tej nierównowagi. Znajdujesz się na skrzyżowaniu dróg życiu i zawsze było dla Ciebie oczywiste, że któregoś dna osiągniesz w końcu sukces w życiu. Twoje przekonanie dotyczące sukcesu materialnego skonkretyzuje się powoli, ale pewnie. Kasiu, energie wpływają na Ciebie i twoje przeznaczenie zaczyna się układać tak jak tego oczekujesz już od dawna. To tylko kwestia czasu... Jeszcze trochę cierpliwości, cóż to jest kilka miesięcy w całym życiu? Dzisiaj należy sprowokować przeznaczenie a następnie pozostać bardzo uważnym, gdyż pojawi się wiele wspaniałych okazji. Nie należy jednak lecieć na oślep, gdy tylko pojawi się jakaś okazja. Wystarczy właściwie ocenić jej znaczenie. W ten sposób zachowasz potrzebną energię na odpowiednią okazję. co ze mna 26.11.82 ania Co mnie naprawdę cieszy, to fakt, że mam dla Ciebie bardzo dobre wieści: rozpoczniesz cykl całkowitej odnowy. We wszystkich sferach będziesz mieć możliwość zmienić to, co przestało Ci odpowiadać. Na pewno wiesz o tym, że nasze życie składa się z kolejnych cykli. Anna, nie lubisz „sztuczności i wolisz naturalność. Na co dzień pozostajesz stale w pewnej dynamice, co otwiera Ci wiele drzwi. Jesteś osobą kochaną przez wielu osób, podziwianą za swoją odwagę i osobowość. Śmiem twierdzić, że wiele osób jest również o Ciebie zazdrosnych i trudno Ci to zrozumieć. Jednak nie zmieniaj niczego w swoim postępowaniu, gdyż to się w końcu opłaci. Istotnie, w bardzo bliskim czasie widzę spotkanie, które przyniesie Ci szczęście. Przyszłość widze w kolorowych barwach.... Ale musisz sie bardzo postarac aby tak było. Dawaj z siebie wszystko i pokaż na co Cie stać. Idz drogą którą uwazasz za słuszną. albo teraz albo nigdyyyy Paulina 08.01.82 Powiem szczerze - kiedy o Tobie myślę, czuję duże rozgoryczenie i zawód, a także, wybacz bezpośredniość, pewnego rodzaju rezygnację. Paulina, nie wolno się poddawać. Musisz walczyć o swoje prawo do szczęścia, do miłości, do powodzenia. Jedno nie ulega wątpliwości - polityka chowania głowy w piasek, którą z takim upodobaniem uprawiasz, na pewno nie przybliży Cię do realizacji Twoich celów.Dziś stoisz na rozstaju dróg. Wyczytałam to w kartach Tarota, które rano rozłożyłam dla Ciebie. Wyciągnęłam Arkanę numer 6: Dwie Drogi. Karta ta ma szczególną moc i bardzo wielkie znaczenie dla Twojej przyszłości, ponieważ oznacza wybory, których będziesz musiała dokonać w tym momencie życia. Decyzji, które będziesz zmuszona podjąć, jest wiele i mogą Cię one prowadzić w przeciwstawnych kierunkach. Tak, przed Tobą wybory, które mogą zapewnić Ci szczęście i poprawę sytuacji. Ale z drugiej strony czyhają też wybory, które mogą ją pogorszyć. Przyznaj sama, nie chciałabyś tego Twój sobowtór astralny zdradził mi, że jesteś teraz całkiem przybita, ponieważ osoba, którą kochasz, nie odwzajemnia Twoich uczuć. Bardzo z tego powodu cierpisz. Mimo wszystkich względów, którymi obdarzasz tę osobę, wydaje się ona nie zauważać tej żarliwej miłości, dla której jesteś gotowa wszystko oddać, wszystko poświęcić. Nie trać nadziei, Paulino, ponieważ za kilka dni Wenus znajdzie się w koniunkcji z Księżycem; Punkt Fortuny na środku nieba zapowiada całkowite odwrócenie sytuacji. Jak sygnalizuję Ci w Wielkiej Wróżbie, którą dla Ciebie przygotowałam, możliwości wyjścia z tej sytuacji, bardzo przykrej z moralnego i psychologicznego punktu widzenia, są na wyciągnięcie ręki. Wystarczy, że zastosujesz się do moich, aby wreszcie otrzymać to, czego pragniesz. Ktoś wreszcie Cię pokocha za to, kim jesteś i co sobą reprezentujesz Alicja 4.02.1965. Najbliższe dni i tygodnie będą decydujące dla Twojej przyszłości, w zależności od decyzji, jakie będziesz musiała podjąć. I to we wszystkich dziedzinach Twojego życia. Rady, które zapisałam w Wielkiej Wróżbie, mogą Ci być szczególnie przydatne przy podejmowaniu tych ważnych decyzji. Dogłębnie badając Twój przypadek wywnioskowałam, że sytuacje konfliktowe i stresujące, które przeżywałaś w przeszłości i przeżywasz do dziś, biorą się z niewłaściwych wyborów i złych decyzji. Teraz, kiedy wchodzisz w nowy cykl, nie możesz już popełniać tych samych błędów. Wczytując się w Wielką Wróżbę, będziesz potrafiła podejmować właściwe decyzje i dokonywać odpowiednich wyborów. Wiele wrażeń napłynęło do mnie w momencie, gdy wyciągnęłam kartę numer 2, "Arcykapłankę", należącą do Arkanów wielkich, w pozycji normalnej. Następnie szybko nadeszły wizje: Na samym początku zobaczyłam osobę oczekującą, bierną. Ujrzałam kogoś, kto żyje nie przyciągając na siebie uwagi, i kto bierze życie tak jak ono przychodzi, z "filozofią". I karta ta potwierdza moje wizje, gdyż symbolizuje ona "życie wewnętrzne". Skupiając się na energii tej karty otrzymałam inną informację, która mówi mi, że droga do pokoju i harmonii będzie wymagać pracy. Kontrola nad emocjami pozwalająca na zachowanie bezstronności, jest bardzo trudna do uzyskania. Dlatego też prosze Cie nie załamuj się i wierz ze będzie dobrze bo wiara czyni cuda. Ale bądz czujna...latwo jest popełnić błąd.

Gość wiesławaaaaaaa,l
wiesława 1.02, 1984 rafał 12.08.1979 czy bedziemy razem, czy mąz mnie kocha. Bardzo prosze o wróżbe

Gość proszę POWRÓŻ MI :(
Ja- Kasia 01.09.1987 On- Piotr 30.01.1984 Czy coś nas kiedyś połączy?! Tak błądzimy obok siebie:(