Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

zal mi kobiet, ktore pracuja na kasach :(

Polecane posty

praca bardzo monotonna, ciezka i praktycznie za darmo. jak widze kasjarke, ktora przezuca te rzeczy. czasem nawet ciezkie. w dodatku kolejka dluga, i sie spieszy :( czasem placa karta, a to tez nie jest fajne. dodatkowy problem. odchodze od tej kasy az mi zal tej dziewczyny. taka drobna, zaciecie i jedzie tak caly dzien. az czlowiek smutny sie robi :(

Gość muszę ulokować
Ale z drugiej strony - kto ma na tych kasach pracować? Faceci? Facet na kasie to dopiero porażka, nigdy nie staję w kolejce do takiej kasy. Mi tych kobiet też jest żal, bo większość osób nawet dzień dobry czy dziękuję nie umie powiedzieć... Tylko jak z pretensją trzeba wyjechać to każdy dobry.

Gość madrakamilka
To ciezka praca, zgadzam sie.

Gość reyrtu65
Przecież kobiety to nie są jakieś niedorajdy, że przerzucanie zakupów to dla nich niewyobrażalny wysiłek. :o Przesadzasz człowieku, praca jak każda inna

Gość jwonaka
A mi żal osób, które nie potrafią poprawnie napisać zdania w swoim ojczystym języku ("PRZEŻUCA" - co to znaczy?) Ja pracuję na kasie na pół etatu, studiuję dziennie i jakoś nie jest mi siebie żal. Lada moment uzyskam licencjat, a później idę na magistra, więc jeszcze 2 lata tak popracuję. A Ty już się polskiego raczej nie nauczysz:( żal mi Cię :(

Gość beri banda
chyba lepiej jak płacą kartą ludzie , bo wtedy nie musi się wysilać i krzyczeć Jolka rozmienisz mi stówę:)

wertypku :* własnie zwalilem sobie pod twoje foto mmmmm ale mialem orgazm na sama mysl ze moglbym sie z toba [obawic staje mi jak wieza ajfla ❤️

Gość jwonaka
beri banda - ale ty prosta jesteś. Dlaczego od razu krzyczeć? Nie każdy się wydziera jak ty;)

Gość jwonaka
Nie jestem wredna, jestem miłą i ułożoną osobą, dziwi mnie to jak anlfabeta może gardzić kasjerkami po prostu :)

Gość beri banda
jwonaka sama jestes prosta. wydzierają się chyba robię zakupy to wiem.

Gość jwonaka
a tak wogóle to ja bym też chętnie ci strzeliła lodaa prezesiku patrzac na fotosy...

jwonaka - nie gardze :( ja was podziwiam. ja bym tak nie dal rady. naprawde chcialbym tej kasjerce dac inna prace. bo mi zal tej kobiety.

Gość weeeezzzzzzzzzzzz
Wertyp co ty jakąś firmę odzieżową reklamujesz zdjęciami w stopce? Na jednej łokieć i kawałek koszuli, na drugiej koszulka. Na modela to musisz przypakować, bo coś wątło te ramionka wyglądają, takie chudziutkie :)

Gość jwonaka
co ty mowisz bicka ma ino go rżnąć ach ogierku

Sądzę, że nie zarabiają mniej niż dziewczyny pracujące w tych wszystkich sklepach w centrach handlowych. Praca jak każda inna.

Gość weeeezzzzzzzzzzzz
no gdzie on ma tego bicka? Zdjęcie w koszulce wyraźnie pokazuje jego brak. Jak facet zegnie lub skrzyżuje ręce to zawsze ręka lepiej wygląda, a tu ewidentnie chłopak nie ma buły...to są ewentualnie początki przygody z siłownią

Gość łubudubu
A mi żal wszystkich którzy w ogóle muszą pracować. Siebie najbardziej.

Andrew, haha! Cóż za piękny utwór napisałeś dla mnie o miłości do Prezesa! :E