Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna_rozrzutnika

mój facet jest strasznie rozrzutny, już nie ma połowy wypłaty!

Polecane posty

Gość uouou
ja dziewczyne rozumiem, nie jest materialistka, jej nie chodzi o to, zeby pieniadze wydac na siebie! i nie chodzi tylko o to, ze on nie ma oszczednosci tylko o jego ogolne podejscie do zycia, plany i odpowiedzialnosc ona mysli juz teraz o przyszlosci, planuje, chce odkladac, kombinowac- on ma to wszystkow dupie, woli sie zajac grami komputerowymi wg mnie stnieje duza szansa ze nie pasuja do siebie i on ja zawsze bedzie frustrowal

Gość dziewczyna_rozrzutnika
ja muszę znikac kobietki, dziękuję za wszystkie wypowiedzi. Możecie jeszcze pisać, doczytam potem. Miłego wieczoru

Gość last christmas.
z tego co napisałaś to wygląda tak, że facet Cie utrzymuje Ty dorabiasz na ewentualne swoje potrzeby, i jeszcze wymagasz żeby odkładał kase na wspolne zycie. a od siebie co?

Gość eheheheheh.
od siebie popuszcza szpary eheheh :D

Gość o kulwa....................!!!
Tak narzekasz na tego swojego faceta a Ty co odkładasz??? On zarabia na siebie i może wydawać tą kase jak chcę. Do rachunków się dokłada swoim rodzicom więc o co Ci chodzi? Jesteś jakąś chorą materialistką i w dodatku masz pretensje że on daje Ci tylko 100zł miesięcznie. Żel takich tępych idiotek co tylko by chciały brać ale już same nic nie dawać. Mieszkasz jakby nie było u niego (jego rodziców) sama się do niczego nie dokładasz i jeszcze wielkie pretensje. Odkładaj razem z nim a nie tylko jemu nakazujesz żeby odkładał. Utrzymanko.... O.o

Gość last christmas.
no dokładnie, najlepiej powiedzieć, że przecież studiujesz :o związek i prawdziwe życie to nie tylko bajeczka i każdy musi coś z siebie dawać, a nie tylko oczekiwać...