Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kameron diazzzzzz

Która atrakcyjniejsza dla faceta? 30 latka panna bez dziecka, czy 30 latka

Polecane posty

Gość kameron diazzzzzz

z dzieckiem?

Gość Sonia888
Co za głupie pytanie? No pewnie, że ta bez dziecka. Jak mogłaby być atrakcyjniejsza ta z dzieckiem? :-/

Gość kameron diazzzzzz
dlatego, ze ma swoje lata. Jak nie ma dziecka to moze byc stara panna ktorej nikt nie chcial, a tak to jest potwierdzenie ze jaki byl..

Gość bonjourrrrr*
Ale masz 2 do wyboru, czy tylko tak teoretyzujesz????

Gość egfjfgjf
Myślę, że dla faceta, który lubi dzieci (czy nawet chciałby mieć dzieci) a własnych nie ma to ta druga. Na pewno znajdzie się jakiś i dal takiej i dla takiej

Gość kameron diazzzzzz
tak teoretyzuje narazie. Facet który pozna kobiete bez dziecka to pomysli, ze ona zaraz bedzie chciala go na dzieciaka złowic. a jak ma dziecko to jest spokój, nie?

Gość bonjourrrrr*
beznadziejne zaożenia... a skad wiesz, ze facet poznajac 30-latke, nie bedzie chcial miec dziecka i to szybko???

Nie jestem pewna... ja znam kilka bezdzietnych 30-latek uwazajacych, ze "maja czas na dzieko", kilka, ktore dzieci nie chca, kilka, ktorym to obojetne, no i kilka trzydziestoletnich rozwodek czy panien z dziecmi, marzacych o jak najszybszym splodzeniu dziecka z kolejnym partnerem. Sa takze mezczyzni, ktorym bardzo spieszy sie do posiadania potomka, np. brat mojego faceta :)

No nie wiem, mało jest facetów, którzy chwieliby wychowywać dzieciaka obcego faceta. Mieć świadomość, że jakiś gościu sypiał z ta kobietą i zawsze będzie w jej

Gość ewrewrwerewr
bez dziecka. teraz jest wielu singli koło 30 roku zycia . poza tym jak jest ładna to czemu ma myslec ,ze nikt jej nie chcial nie rozumiem?

Gość sdfnaeiufhuiaefnaoefhuae
kameron diazzzzzz - ale masz głupie myslenie...

Gość ewrewrwerewr
a kazdy facet by chcial miec predzej sowje dziecko niz cudze. wiec uwazam ,ze jest to przeszkoda. ale jesli naprawde sie zakocha to co innego

Gość ewrewrwerewr
poza tym jak to ,,jest to potwierdzenie ,ze jakis byl"? to co 30latka mialaby byc moze dziewica ?

Gość rfghjki
duzo ejst facetow ktorzy chcieliby wychowywac cudze dzieci oj uwierzcie ze duzo!

Gość rfghjki
ale logiczne ejst to ze 30 latka sama to znaczyz e cos z nia nie tak albo i niezadbana a czesto samotne matki sa duzo ładniejsz ei badrziej zadbane

Gość ewrewrwerewr
jakos nie chce mi sie wierzyć. mam co prawda dopiero 23 lata i nie mam dziecka ,ale faceci leca bardziej na niezobowiazujace znajomosci nawet ci po 30-stce czy 40-scte

Gość ewrewrwerewr
ale sa dziewczyny z dziecmi co znajduja sobie partnerow. a niektore sa same przez lata..

Gość Alkalallalala
ewrewrwerewr - nic dodać nic ująć

Ucięło mi wypowiedź. Chodziło mi o to, że zawsze w życiu tej laski będzie jej ex, ojciec dziecka. A mało który facet będzie zachwycony widokiem kogoś, kto kiedyś sypiał z jego kobietą. Swoją drogą, jest całkiem sporo kobiet, które do 30 są dziewicami, a nie są jakimiś zapuszczonymi obleśnymi potworami.

Gość Alkalallalala
w wieku 30 lat? to chyba jakies wyjatki

Gość offerma 2.0.
bez dziecka napewno

Alkalallalala - znam kilka i w życiu by nikt nie powiedział, że to dziewice. Zadbane, wygadane, kobiety z osiągnięciami zawodowymi. A nie brzydkie, upasione szare myszki z małych miasteczek.

Gość supert67
jasne ze be z dziecka.. po co mu balst.. ja tam mam 32 bez dziecka jestem i mysle ze mi latwiej jest znalezc(jak ze chce) niz tymz dorobkiem w postacji dzieci.