Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodowamamba

moja siostra chce....

Polecane posty

Gość jagodowamamba

nazwać córkę Anita :/ nie bardzo mi się to imię podoba ale ona powiedziała że jest oryginalne i bardzo ładne. nie chodzi mi o to że chce decydować o imieniu jej dziecka ale mam pytanie. co myślicie o tym imieniu?(zapomniałam dodać że jest my 7 miesiącu)

Gość gfdfdfdffdf
tez nie przepadam za tym imieniem, ale nie jest najgorsze

Gość fiu_bździu
a jakie znaczenie ma miesiac ciazy???

Gość sdjha
to jej dziecko i nazwie je jak bedzie chciala aa ty musisz zeby zacisnac i tyle pomysl jak ty bedziesz w ciazy i bedziesz chciala nazwac dziecko a komus to imie sie nie bedzie podobalo i bedzie sie wtracac

Gość mamama27
to jej dziecko - nie twoje - niech nazwie jak chce - może czas zająć się swoim życiem?

Na początku ciąży oznajmiliśmy, że będzie Michalina. Mama na to "zobaczymy, może będzie chłopak". Jak już było wiadomo, że dziewczynka to Mama na to " jeszcze Ci przejdzie do końca ciąży ta Michalina". Potem "takie długie Mi-cha-li-na, za długie". "Jeszcze Wam się zmieni", "jak urodzisz i ją zobaczysz to na pewno zmienisz imię". W akcie desperacji "moja babcia miała na imię Michalina i to latawica była". :D Córka ma 1,5 roku i jest Michaliną :) Babcia musiała się pogodzić. I Ty też się pogódź kochana. Swoje dzieci nazwiesz jak zechcesz a siostra niech nazwie jak uważa. Anita nie jest zła:)