Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktoria k.

czy dobrze się stało? jest mi smutno

Polecane posty

Gość wiktoria k.

chodze do 2 klasy technikum, jestem dość cicha i niesmiala, i juz na początku 1 klasy przyczepiła się do mnie taka jedna dziewczyna, strasznie chamsko mi dokuczała, raz nawet wyrzucila mój plecak przez okno,czasami wyludzała ode mnie pieniądze i ogólnie co chwile robiła mi przykrośc i bawiła się moim kosztem, nie bede opisywac konkretnych sytuacji bo przykro mi na sama myśl. długo nie mówiłam o tym nikomu kto móglby mi pomóc, dopiero tydzień temu opowiedziałam wszystko bratu. obiecał że mi pomoże, ta pomoc polegała na tym, że w piątek on z kolegą zaczepili ją po szkole i chcieli ją postraszyć żeby dała mi spokój, ale ona jak dowiedziała się o co chodzi to im się chamsko odpyskowała i doszło do rękoczynów i skończyło sie tak ze ją pobili :-o chyba powinnam miec satysfakcje ale mi bylo jej zal, ona tak dostała po buzi że sie aż rozpłakała :( od piątku zaczełam troche inaczej na nia patrzec, ogólnie zaczełam dosrzegac że ona nie jest taka najgorsza, jest dosc wrażliwa, pisze wiersze, nawet muzyki słucha takiej jak ja :-o wczoraj i dziś trzymała się ode mnie z daleka, czyli nauczka poskutkowała, ale mi jest jej naprawde żal mimo iż nie powinno być :-o co o tym myslicie bo ja już sama nie wiem...

Gość parus
Nie rozpamiętuj tego, zacznij korzystać ze spokoju.

Gość wiktoria k.
w sumie racja..

Gość wiktoria k.
tylko ze musze na nią patrzec w szkole, więc nie tak łatwo bedzie zapomniec..

Gość parus
Nie zapomnisz, napewno. Będziesz sobie o tym przypominać w niektórych momentach życia, ale nie znaczy to, że powinnaś rozpamiętywać tę sytuacje. W życiu nie takie rzeczy będą Ci się przytrafiać. Wyciągnij z tego odpowiednie wnioski i skoncentruj się na radości póki jesteś młodziudka. Pozdrawiam.

osoba która obraza innych w tm przypadku ta dziewczyna Ciebie, tak naprawdę jest zakompleksiona istota która nie radzi sobie ze swoimi problemami i własnie w ten sposób czyli ponizając inne osoby , chce pokazać swiatu ze jest super silna i nikt jej nie podskoczy. Nie przejmuj się

Gość kurcze no nie wiedziałam
o jej naprawde?

Gość dobrze że dostała
jak czytam takie cos to odrazu przypminaja mi sie moje szkolne czasy :-o