Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura1086

powiekszone węzły. ;/

Polecane posty

idz do lekarza, jeśli czujesz potrzebę do onkologa, bez skierowania. Nikt w internecie diagnozy Ci nie postawi. W życiu nie spotkałam się z ziarnica, przy której byłaby normalna morfologia, z drugiem strony guzki ziarnicze nie bolą. Ale wątpię że to to. Powiększone węzły "to może być wszystko". Idz na badania

Gość Gość
Stomatoloszka z powołania i mądra rada. Dlatego może i nie mam nic wspólnego z medycyną, ale uważam że morfologia wyklucza ziarnicę. Po drugie w wieku szkolnym 99 % powiększonych węzłów, to zwykłe przeziębienia, stany zapalne, zmiany hormonalne.

Gość pomidor bez szczypolki
zrob badania na hiv

Gość laura1086
no wiec umowiłam sie do doktora i poszłam na wizyte..i co ??? nic.. po prostu nic sie nie dowiedziałam.. zobaczył moje badanie z lipca (immunologia) i powiedział , ze raczeej okej. 5 min i po sprawie. Nawet nie zobaczył mi ich .bo po co mnie niepotrzebnie kłuć ?? no nie. tak rzekł ;p moze i panikuje, ale tyle w tych roznych TV mowia , ze pozniej jest za pozno , a do kogo ja pozniej pojde z zalem... no do niego , ale bedzie za pozno.. no chyba ze naprawde nic mi nie jest. Ale jak czytałam na innym forum , to dziewczyna poszła na biopcje i wszystko a ja nie mam 100% pewnosci .. ;/ szkoda słow.