Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magggffda

ANGINA - antybiotyk skonczylam a choroba nie przeszla....

Polecane posty

Gość magggffda

w czwartek zaczełam łykać antybiotyk, dziś mi się skonczyl i nie widze za bardzo poprawy.... gardlo nadal boli, migdlay są powiekszone widac ze jest opuchniete.. jade jutro do lekarza . czy przepisze mi znow antybiotyk???

Gość o ludzie!!!!!!!
a skąd wiesz, że to angina? Robiłaś wymaz? Jak nie to zrób i wtedy działaj. Jeśli natomiast masz wirusa, to połóz się do łóżeczka i w nim sobie poleż, bo żaden antybiotyk Ci nie pomoże

Gość dgfdhfgtrv hgtrfvbjbfgt
weź theraflu sobie kup cale opakowanie i do łóżka ja też miałam antybiotyk i pod jego koniec zaczęło mnie masakrycznie boleć gardło antybiotyki sa do dupy

Gość magggffda
mam angine bo bylam w czwartek u lekarki i tak stwierdzila. to moj pierwszy przypadek kiedy po antybiotyku nie jestem wyleczona do konca. mialam przepisany ospen 1000

Gość magggffda
ja znam swoj organizm i wiem ze bez antybiotyku sie nie obejdzie, nie raz probowalam sie tak leczyc to gripex theraflu i takie tam ale to nic ni pomaga :( dopiero antybiotyk

Gość magggffda
jak ktos mial taki pzypadek to niech sie odezwie

Gość o ludzie!!!!!!!
lekarz też człowiek i może się mylić. Na "oko" to facet w szp[italu zmarł. A może jasnowidz? Wymaz i wtedy wiadomo, a tak, to se mozna leczyć. U nas nie robi się podstawowych czynności by skutecznie leczyc, kto wie, dlaczego?

Gość magggffda
no wiesz jezeli twoim zdaniem t nie angina to podaj mi chorobe przy ktorej sa objay: opuchnięte gardło w szczegolnosci mogdaly, z jednego z nich wychodza biale grudki, tylna czesc gardla jest pokryta w niektorych miejscach bialym nalotem, ogolne oslabienie organizmu, bol stawow. goraczka. prosze cie naisz mi co to za choroba jak nie angina. takie objawy ZAWSZE mialam przy anginie

Gość magggffda
no ibylam u lekarza znow dostalam ospen, bo musze jeszcze doleczyc i będzie git:):)