Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska Lukrecja

Mam coś dla was na poprawę humoru

Polecane posty

Gość Gość
Gagita dogonił, dogonił. Cóż ja tez słyszałem, że kobiety latają za facetami :D Kciukiem nie, nie mam wilczurów. Mam 2 File Brasileiro, wilczaka czeskiego, mastifa hiszpańskiego i dwa mieszańce. Te ze zdjęcia to mieszaniec owczarka środkowoazjatyckiego i ten na mniejszym, to suka wilczaka czeskiego ( mieszanka wilka karpackiego i owczarka niemieckiego)

Zbanowana 22 :) ja w tym roku dostałam drugi dowód osobisty :) ale wcale mi nie jest z tym źle . Jakoś dobrze znoszę upływanie czasu :)

Gość nie loguję, bo wstyd
ja właśnie się dowiedziałam, że najpewniej zdradził mnie facet :o:o:o🖐️:(

Gość dokarmiame gołębie
Szpila, gdzie jestes!?😭))

Gość nie loguję, bo wstyd
Wiem, że chuje, pogodziłam się z tym z dniem dzisiejszym 🖐️ Podejrzewałam, sprawdzałam jego telefon od miesiąca łudząc się, że to tylko niewinna znajomość. Dzisiaj znalazłam smsa z wczoraj, który był BARDZO jednoznaczny, otóż mój (były za chwilę) facet umówił się z MONIĄ w piątek na kolację (informacja dla mnie była taka, że w piątek owszem, ale idzie na wódkę z kumplem z pracy). No, to przynajmniej mamy jasność sytuacji.

Boska Lukrecja nie wiem czy powinienem o tym mowic bo to sprawa w kregu rodzinym i nie chcial bym by ktos potem mial do mnie watki ze o takich sprawach na lewo i prawo opowiadam w tak publicznych miejscach