Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska Lukrecja

Mam coś dla was na poprawę humoru

Polecane posty

Ja już też wrociłam , nie dorosłam jeszcze do dyskusji gwiazd z kaffe .

Wiesz co to jest jakaś masakra , ja sądziłam że jak będę chciała się pomigać od pracy to sobie z kimś tutaj popiszę o pracy , dzieciach , włosach facetach i innych pierdołkach , a okazało się że wyrażane są opinie o nieznajomych osobach przez niezrównoważone umysłowo nastolatki , przecież mnie nie znają nie wiedzą jak żyję co posiadam co robię , dziwne to dla mnie a Z banowana mnie też kiedyś zjechała -- ty tępa strzało :)

Z banowana mnie też kiedyś zjechała -- ty tępa strzało tak mi napisała , a może to komplement :):)

Gość LUKRECJA ALE JEJ POJECHALAS
BRAWO

daj spokój takie chamstwo jak sam skurwysyn,nie ide tam nawet bo mnie nosi :-d jakby nie było innych tematów do rozmowy tylko jedzenia mięsa,brudne włosy,masakra ja juz trzeci dzien firanek doprasowac nie moge h uj mnie strzela zawiesiłam zasłony okazało sie ze na lewo :-d jestem hardcorem

Cześć babki :) czy to że jest piątek nastraja was bardziej optymistycznie niż np . poniedziałek :)

Gagita no baa pewnie że tak :-D Piątunio to piatunio :-D Jutro wraca mama!!! jea :-D tak wiec dzisiaj ostateczne porządki i laba :-D

to tez blisko mnie, koajrzysz moze Rawicz, Żmigród? no jak dwa lata, to mozesz nie znac. tesknie za stara bandą, a tak psychiczna miga, Kabel uciekl, ale czasem pisze do niego, tylko z prawiczkiem i kropka mam kontakt mailowy ostatnio

duzo, bo orange potrafilyby to ominac. ale przynajmniej pokemonow by nie bylo:) sie OKAZALO, ZE NIE JADE JUTRO AUTEM DO NOWEJ PRACY A NAWET DROGI NIEE ZNAM. KURVA, co jam zrobic:O

heheh no to nieźle,ja tam jutro jade odebrac mame i imprezka :-D musze jakis torcik upiec,zakupy dzisiaj zrobić jeju ;-D a w sobote uroczysty obiadek i seks do rana :-D

Gość Gość
Ważne że seks będzie miała lukrecja :D

Gość Gość
Gdybym się dziwił, stwierdziłbym że muszę się udać do lekarza specjalisty :D