Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem jaka jestem !!!!!!!!!!

Mam 22 lata i miałam 13 partnerów

Polecane posty

pierwszy raz w wieku 16 lat z chlopakiem z czata , on mial 21 , nie moglam wytrzymac i musialam wiedziec jak to jest !!! Potem juz ''poszlo'' z gorki , moj najdluzszy związek to 4 miesiące, z jednym wiazalam nadzieje ale... nie wyszlo ,nie bede sie prosila królewicza o jedno popoludnie dla mnie !!!! zwyzywalam go przez telefon Faceci szybko mnie nudzą , spotykam sie z jednym i patrze nadal na innych , nie wytrzymalabym z jednym kilka lat albo dluzej :O to jakis koszmar

Gość gilenaaaa
moja kolezanka w twoim wieku miala juz 21 roznych facetow w lozku:):D nie ejst z toba az tak zle:D

za pieniądze z nikim nie spałam ,tylko dla przyjemnosci ,sama sobie ich wybierałam , znasz w ogole znaczenie wyrazenia ''dziwka'' ?

Gość darek_be
a ja żałuję, że Cię nie spotkałem, musisz mieć spore doświadczenie :)

Gość gilenaaaa
moze byc tania dziwka:):D

Gość słuchać szlaufy
I nie miałaś partnerów, tylko kochanków.

Dziwka Kobieta puszczalska, często prostytutka, używa się też jako określenia złej kobiety. Niestety autorko, jesteś dziwką

pfff, bluzgajcie sobie ile chcecie i tak mnie tu nikt nie zna :) Szukam dziewczyny podobnej do mnie, dlaczego to robicie? Trafiacie na złych facetow i jestescie naiwne czy nudza sie wam wszyscy ?

Oto cały problem smutku Polaków :( Nie potraficie cieszyc sie seksem i jestescie sfrustrowani... Ja nikogo nie wyzwałam a ile dostałam obelg ? :O

Gość gilenaaaa
ale to nie zmienia faktu,ze jestes dziwka.

Gość gilenaaaa
bo wedlug autorki, cieszyc sexem mozna tylko wtedy,jak ciagle robi sie to z kims innym :D

łatwa byłabym wtedy gdybym dala sie podrywac i ruchac byle komu ,kto tylko mialby ochote :) Byłam z jednym jakis czas i zwyczajnie mi sie nudzil , po jakims czasie bylo ...normalnie i nudno wiec szukalam kolejnego. A dupy nigdy nie dawałam :D

Gość sweet maleństwo^
Ale wy jesteście zjebane. A jakby koleś napisał że miał 13 dziewczyn to byście go też wyzwały od dziwek nosolidarne zawistne krówska? Autorko ja cię rozumiem mimo że sama jestem akurat dziewicą. Bywa, że tak się w życiu układa i już. Koleżanka co ma 19lat miała 8 facetów i nikt jej od dziwek nie wyzywa. A czemu miała aż tylu? Jest dość naiwna, zawsze wierzy, że to już ten jedyny no i jest spragniona miłości. A do zbanowane kciukiem itp... Dziwka to ma 13 facetów w jedną noc pustaczki.

Gość sweet maleństwo^
zbanowane kciukiem - i przynosisz wstyd dla mojego znaku Strzelca!!! Co ci da zwyzywanie jakiejś dziewczyny? Czujesz się lepsza przez to czy co?