Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem jaka jestem !!!!!!!!!!

Mam 22 lata i miałam 13 partnerów

Polecane posty

Gość hahh hahahhahahaha
Tak sie składa ,że ja byłam dziwką , zaczęłam przed maturą mając 19 lat , byłam kilka miesięcy u rodziny , bardzo chciałam zostać w Warszawie i życ jak dziewczyny tutaj. Poznawałam facetów na czaterii i trzech portalach , miałam 5ciu na stałe i kilkunastu miesięcznie '' na raz lub dwa ''. Robiłam ''to'' przez 1,5 roku ,gdyby policzyć ilu miałam oooo wyszła by niezła liczba :D

do zbanowane kciukiem itp... Dzi**a to ma 13 facetów w jedną noc pustaczki. NO TAK, MASZ KWALIFIKACJE, ZEBY MWIC, KIEDY KTOS JEST DZIWKA, KIEDY NIE? dla mnie jest dziwka, i nie wzywam jej , to moje zdanie, po to jest forum.

Gość hahh hahahhahahaha
Sporo :) Tak ,że teraz w młodym wieku mam własną działalność gospodarczą ,całkiem nieźle prosperującą. Policz sobie : 5ciu na stałe , za jedno spotkanie dostawałam od 200 do 600 zł , spotkanie z jednym raz w tygodniu ,czasem raz na dwa tygodnie a jednorazówki to zazwyczaj 150-250 zł , panowie znudzeni żonami , młodzi koło 30stki , z dziadkami i brudasami nigdy się nie umawiałam :)

Gość hahh hahahhahahaha
Nie wiem , mało mnie to interesuje co sobie myślicie :D było minęlo :D Gdybym mogła to bym tego w ogóle nie robiła ,ale cóż ; żądza pieniądza. Za wszelką cene chciałam zostac w Warszawie i mieć już swoją KASE a nie drobniaki z pracy dorywczej.

Gość Testuso S.
Jedna rada: jeżeli kiedyś poznasz faceta w którym się zabujasz (a prawdopodobnie się to kiedyś stanie) i będziesz chciała spędzić reszte swojego życia to nie wspominaj mu, że miałaś więcej partnerów niż powiedzmy 4, niech sobie żyje w błogiej nieświadomości.

Gość wannika
dlaczego kobiety dziwkami nazywacie, a jak facet mial 13 lasek to co niby ma doswiadczenie

Gość a psik
spory przebieg jak na tak młoda osobe zastanawiam sie cz naprawde musisz sypiac z tymi wszystkimi chlopakami ktorych poznajesz?

Gość hahh hahahhahahaha
5-7 tys , zalezy jak mi ''szło'' poznawanie konkretnych panów, po pol roku miałam grupke kilkunastu zaufanych stałych ''klientów'' i przestałam szukać nowych. Żigolakiem mogłbys zostać ale raczej nie w Polsce, kiedyś czytałam forum garsoniera i popyt na panów jest znikomy . Facetów do seksu zamawiają naprawde brzydkie samotne dziewczyny , bogate znudzone pracą panie businesswoman i turystki z zachodu europy :)

Gość hahh hahahhahahaha
Moja działalność gospodarcza to stręczycielstwo :) Trochę się boję urzędu skarbowego, ale jak na razie nikt mnie nie goni.

Gość Esmeraldaaa25
a ja mam 25 lat i własną działalność i nigdy nie musiałam nikomu dawać dupy za pieniądze :) zarabiam 10-12 tys. miesięcznie i mam cudownego, przystojnego mężczyznę :)

Gość czateria.interia.pl.
Esmeraldaaa25 - juz sie dowartosciowałas tym postem ? :classic_cool:

Gość ale o co chodzi pani lodzi???
kiziamyzia...a jesli twoj partner cie zdradzi np. z autorka tematu, która ma jakiegoś syfa?albo z inna jej podobna panną? nawet nie wiesz jaki swiat jest mały....

Gość a odpowiem
o Śnieszny student ! :P

Gość zzzxxxyyy
jestem jaka jestem i hahahahahaha mialyscie sporo partnerow, ciekawi mnie jak wygladacie, czy jestescie ladne, czy przecietne, na jakie laski leca faceci?

Gość Esmeraldaaa25
"Jak byś zarabiała 10 koła, to byś tutaj nie siedziała" 1 post (no teraz 2 :P) to faktycznie siedzenie :D lepiej policz swoje. naprawdę śmieszny jesteś. a mogę siedzieć na forach ile chce, bo tylko zarządzam ludźmi, a oni pracują :) jak macie pomysł na firmę to też możecie założyć, kto wam broni? :D ale wolicie zawistnie komentować osoby, które odniosły sukces. to już wasz problem :)

niestety moja droga prawda boli ale skoro wtym wieku mialas tylu dupojebcow to t6ylko znaczy o twoim marnym wrecz zerowym szanowaniu sie, po prostu jestes dziwka, hmm delikatniej mowiac puszczalska, i ze swojej cipki zrobilas uzytek publiczny;)

jestes nienormalna.... takich ludzi jak ty trzeba leczyc... wspolczuje dla twojego obecnego chlopaka, nie rzuci cie szybciej bo go tylko wykorzystac... suka... zwykla suka zachowuje sie tak jak ty.. wez lepiej do jakies agencji sie zapisz i tam sie puszczaj na prawo i lewo a normalnych chlopakow zostaw.... w Warszawie jest pod dostatkiem takich klubow npcnych... Brzydze sie takimi pustakami

ona sama dokladnie wie ze jest skonczona dziwnka i niektorych pierdolenie ze nie jest nie zmieni tego, do sweet malenstwo- jak ma sie 13 chlopakow w jedna noc to jest sie skonczona prostytutka.... i to ty jestes puistaczka. odezwala sie,,dziewica..''hehe masz tyle do gadania ze haha...

Gość poniedziałek ONA
DO..Testuso S.... RACZEJ AUTORKA NIE BEDZIE MUSIALA KŁAMAC O SWOICH PARTNERACH BO ZA JAKIES 3 LATKA BĘDZIE MIALA PIZDĘ JAK STUDNIA