Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwadrat obły

Jaką macie temperaturę w pracy?

Polecane posty

Gość kwadrat obły

Do "biurowych"! Ile stopni macie w pracy, ja mam 19st., siedze naprzeciw drzwi wyjściowych i...marznę:(

Gość kwadrat obły
No fakt- podszyw:( Facet- a skąd wiesz, żem dziewczyna?:P No, baba po 40stce:)

Gość a to ty facet40
żałosny stulej który brandzluje się na samą myśl że napisała to kobieta, a z nikąd to nie wynika.

Tu głównie piszą dziewczyny. Ja mam 40 lat, to Ty pewnie jesteś starsza ode mnie. Nie traktuj tego jako molestowanie, ale czytałem, że kobiety po 40-tce są najlepsze w łóżku. Jak masz w pracy zimno, to ubieraj ciepłe majteczki, bo naprawdę szkoda, żeby Twoja piczka zmarzła. Całusy

Gość kwadrat obły
ee... facet;) Nie ten topik, nie ten temat, nie ten dział.

Gość PANNA Z KONMNEFGB
ja mam 19-20 - teraz i w mrozy też :(

autorko tematu mam do Ciebie prośbę, podaj Twojego e-maila, to sobie pogadamy, ale żebyś wiedziała, że to ja piszę do Ciebie e-maila, to ja teraz zaczernię Twój nick na kafeterii, a hasło podam Ci e-mailem. NAPISZ DO MNIE. Życzę Ci Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku

Przecież Ty teraz nie możesz mi podać e-maila pod Twoim nickiem kwadrat obły, bo ja go zaczerniłem. Więc podaj e-maila pod innym nickiem, ale zaczernionym.

Muszę coś przelecieć do świąt bo zaraz się zajadę na ręcznym. Piszcie i wysyłajcie mi kartki świąteczne koniecznie z nagimi fotkami waszych siusiaków na adres: WIelkopolski Zakład dla Obłakanych i Dewiantów Seksualnych ul. Stulejowa 30 62-201 Poznań

Gość kwadrat obly
hhaaa...super!

..zatem nie próbuj nawet mnie wyrywać:D:D Bo skończy sie to nalotem u Ciebie na kompie:)

Ej facet, rozwaliłaes mi dzis konstrukcję wpisami:D:D:D Może jeszcze podać Ci adres z kodem, fote i profil na FB? A.. stan konta tyż?:p

Niestety nie mogę tu podać mojego, bo mam tylko e-mail służbowy z moim nazwiskiem. Podaj Ty, proszę.

To sobie załóż skrzynke mailową, ej... facet....facet.... :) Kończę temat, pozdrawiam :)

jovik, przesyłam całusy w Twoją szparkę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku Ci życzę i przesyłam całusy w Twoją piczę