Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperaowany on 2346456

pomożcie dziewczyny -chlopakowi

Polecane posty

muszę wybrać mi prezent dla mojej dziewczyny,czy ten porftel się nadaje? czy jest trendy i na czasie? czy moja dziewczyna się ucieszy? dodam,że jest to osoba,ktora stara się ubierac modnie i na czasie. lubi eleganckie rzeczy. widziałem, takie w sklepie po 20 zł, ale ten jest skórzany więc kosztuje więcej. czy są tu osoby, które znają sie na trendach obecnie panujących w modzie?wszystkim dziękuję za podpowiedzi. czasu coraz mniej i stres coraz większy.

Wybacz, widze ze nie jest tani, ale wyglada troche tandetnie. W moim miescie takie portfele sa w sklepie wszystko po ... zl. za max 10 zl. Wiem, ze Twoj nie jest jakis moze tandetny, bo juz drozszy, ale tak wyglada. Ja bym nie chciala takiego dostac. Nie lepiej poszukac w sklepach? Ja od lat kupuje w wittchen i za 100 zl. jest wybor, ewentualnie w reserved. Ja lubie miec duzo portfeli/portfelów ale w miare ok

hmm, w sklepach odpada. mam takie coś,że zawsze w sklepach kupuję byle co. nie potrafię się skupić i zastanowić w sklepie. biorę pierwsze z brzegu i potem żałuję. Wygląda tandetnie mówisz? hmmm no to ja nie wiem czarna dziura... Moja dziewczyna cieszy się bo juz dawno prezent dla mnie ma i pewnie jak zwykle trafi w mój gust a ja .... chociaż raz chciałbym dać jej coś modnego,eleganckiego i nawet nie potrafię wybrać.

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałka
Teraz sa modne czerwone portwele i idz do sklepu i jakis wybierz....poswiec 10 minut na to:D