CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 14, 2011 DZIWECZYNY... SPRAWA WYGLADA NASTEPUJACO: DNIA 14 LISTOPADA MIALAM 1 DZIEN CYKLU (1 DZIEN OKRES) TRWAL ON DO 19 LISTOPADA (OST DZIEN OKRESU) PRZEWIDYWANE DNI PLODNE MIALAM OD DNIA 24 LISTOPADA DO 1 GRUDNIA GDZIE OWULACJA PRZYPADALA NA DZIEN 28 LISTOPADA A DNIA 24 LISTOPADA WSPOZYLAM Z NARZECZONYM GDZIE SKONCZYL WE MNIE. 14 DNI PO STOSUNKU WYKONALAM TEST CIAZOWY (TAK JAK JEST ZALECANE W INSTRUKCJI OBSLUGI) ALE BYL ON NEGATYWNY. MIESIACZKI POWINNAM DOSTAC 12 GRUDNIA,NIESTETY W DALSZYM CIAGU JEJ NIE MA... CZY MOGE BYC W CIAZY? CZY TEST MOGL SIE MYLIC?? KIEDY NAJLEPIEJ WYKONAC KOLEJNY TEST CIAZOWY ??? WIEM ,WIEM PEWNIE WIELE Z WAS NAPISZE ZEBYM POSZLA NA BETE... NIESTETY OBECNIE NIE MAM TAKIEJ MOZLIWOSCIE,EWENTUALNIE BEDE MOGLA ISC DOPIERO PO 20 GRUDNIA LUB PO SWIETACH A MYSLE ZE DO TEGO CZASU SIE WSZYSTKO WYJASNI... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rozumiem że test Napisano Grudzień 14, 2011 robiłaś przed terminem @?Miał prawo wyjść negatywny.Teraz jesteś po terminie to śmiało możesz robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no ro to Napisano Grudzień 14, 2011 po pierwsze wyłącz Caps Lock -nie da sie czytać, po drugie powtórz test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 14, 2011 no ro to JAK NIE DA SIE CZYTAC TO PRZECIEZ NIKT CI NIE KAZE... :* POZDRAWIAM :) ALE TEST CHYBA NAJLEPIEJ WYKONAC Z PORANNEGO MOCZU? TO ZROBIE JUTRO... W INSTUKCJI OBSLUGI DO TESTU BYLO NAPISANE ZE WYKRYWA JUZ CIAZE OD TYGODNIA PO ZAPLODNIENIU CZYLI OD OKOLO 12 DNI PO STOSUNKU. ALE JAK WIDAC CHYBA TAK NIE JEST. :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 14, 2011 DODAM ZE NIE POSIADAM ZADNYCH TYPOWYCH OBJAWOW DLA KOBIET KTORE ZASZLY W CIAZE... CZYLI NP NIE POWIEKSZYLY MI SIE PIERSI,NIE POSIADAM PORRANNYCH I WIECZORNYCH MDLOSCI,NIE BOLI MNIE PODBRZUSZE. NO MAM MOZE TROSZKE WIEKSZY APETYT OSTATNIO ALE TO ROWNIE DOBRZE TAKIE SAME OBJAWY SA PRZED MIESIACZKA. PARE RAZY ROWNIEZ MNIE MDLILO,ALE SADZE ZE TO SKUTEK ZLEGO SAMOPOCZUCIA CZY MOCNIEJSZEGO ZAPACHU KTORY MI POPROSTU NIE ODPOWIADAL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karminowa Panna 1 Napisano Grudzień 14, 2011 Kobieto!! Wyłącz Caps Lock! Ty krzyczysz i tego sie nie a czytac..... jesli pierwszy test wykonalas 12 to nalezy po 2 dniach go powtorzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Grudzień 14, 2011 nie wierz w te super czule testy;-) mnie test wyszedł dopiero 3 dni po terminie. W dniu miesiączki tez był negatywny. Poczekaj spokojnie do terminu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 14, 2011 NO TAK ROZUMIEM ZE TEST MOZE SIE POMYLIC,ALE JAKOS NIE CZUJE SIE NA CIAZE... NIE MAM TYCH WSZYSTKICH OBJAWOW TYPOWYCH DLA CIAZAY. NO NIC JUTRO POWTORZE I ZOBACZYMY CO WYJDZIE... A CZY KTORAS Z WAS MIALA JUZ TAK ZE 1 TEST JEJ WYSZED NEGATYWNIE,NIE MIALA ZADNYCH OBJAWOW TYPOWYCH DLA CIAZY A JEDNAK OKAZALO SIE ZE JEST W CIAZY??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 14, 2011 A TERMIN MIESAIACZKI JUZ MIALAM 12 GRUDNIA,JAK WSPOMNIALAM JUZ. WIEC CHYBA NIE MAM NA CO CZEKAC? :) EWENTUALNIE DO JUTRA RANA... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karminowa Panna 1 Napisano Grudzień 14, 2011 serio, lubisz czytac i pisać z caps lockiem? Gwarantuje Ci, że odpowie Ci więcej kobiet jak bedziesz pisac normalnie. Wiekszosc jak widzi caps lock to nei czyta bo aż oczy od tego bolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 14, 2011 a co Ci to przeszkadza?? Bo nie rozumiem?? Jedni wola pisac tak ,a inni tak... Ja w tym nie widze zadnego problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 14, 2011 Po za ty m temat nie dotyczy caps lock'a,bo to malo mnie interesuje... Tak wiec z caps lock'iem czy bez wolalabym uzyskac odpowiedzi na tematy ktore mnie interesuja. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no ro to Napisano Grudzień 14, 2011 widać nie znasz zasad netykiety. :O A co do testu to hcg zaczyna wydzielać się w momencie zagnieżdżenia a to trwa od 6-10 dni po zapłodnieniu (nie stosunku) więc moglo być zbyt wczesnie na test. Teraz jesteś po terminie okresu więc powtórz test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość różooowa Napisano Grudzień 14, 2011 witajcie dziewczyny! Pisze tutaj ponieważ mam problem o ile tak go mogę nazwać. Mianowicie, ostatnio z partnerem współżyliśmy, sperma że tak powiem dostała się do środka ;/ jestem dzień przed okresem i ani widu ani słychu go... Zawsze z tydz przed @ bolał mnie okropnie brzuch, teraz nic.. Współżylismy z chłopakiem 5 grudnia... Moj pierwszy dzień okresu w listopadzie to 15, tak samo powinien nadejść 15.12.. Dodam że okres mam bite 7 dni. Od przedwczoraj mierzę temperature, w poniedziełek wynosiła 36,8 wczoraj 37, dzisiaj 37... Czy mozliwe że jestem w ciązy??? oczywiscie chce wykonać test, ale najpierw proszę o porade Was. Liczę na szybką odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lulllkaaaa Napisano Grudzień 14, 2011 Ja robiłam test 12 dni po stosunku też nic nie wyszło..;/nie wiem czy to prawda z tymi testami;/pale papierosy i czułam do nich wstręt...ale chyba się wkręciłam za bardzo;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 14, 2011 różooowa poczekaj na okres a nie panikujesz :/ przed okresem tem jest rowniez wyzsza niz normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 14, 2011 a jak nie dostaniesz okresu to zrob test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasienka1339 Napisano Grudzień 14, 2011 Karminowa Panna. Takiej nie wytlumaczysz co capslock oznacza w jezyku komputerowym badz internetowym. Ona poprostu nie wie jak go wylaczyc to w te jej testy tez wierzyc nie mozna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość różooowa Napisano Grudzień 14, 2011 nie panikuje, po prostu chciałabym juz to teraz wiedziec w tej chwili bo sie po prostu doczekac nie mogę :) zapomniałam dodac o bolącym podbrzuszu, dosłownie jakbym mi tam coś stukało... i nie mam jakos specjalnie wstrętu do papierosów, tylko troche wiecej jesc zaczynam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asilma 0 Napisano Grudzień 14, 2011 Po prostu forumowicze grzecznie proszą Cię żebyć wyłaczyła caps lock, ponieważ to niegrzecznie pisać wielkimi literami na forum. Powszwechnie wiadomo, że to oznacza to "krzyk", agresję. na wielu forach zwyczajnie jest to zakazane. Jak mamy odpowiedziec na twoje pytanie? Jak kobieta w wieku rozrodczym kocha się z męzczyzną to zawsze jest jakaś szansa na ciążę...nawet jak stosują jakolkolwiek antykoncepcję, jak borykają się z niepłodnościa, jaj mają podciete jajowody/ nasieniowody. Ale nikt ci tu nie powie czy ty jestes w ciazy... Może jestes, może zajdziesz w następnym cyklu, może za pół r5oku, może za rok, może za pięc lat a może wcale... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 14, 2011 kasienka1339 A ty to dopiero musisz byc ciezko kapujaca skoro nie widzisz ze juz dawno go wylaczylam!!!!!!!!! Jak ci nie pasuje to spadaj stad ,nikt cie nie kaze wchodzic na ten topik a tym bardziej wypowiadac swoje malo inteligentne spostrzezenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasienka1339 Napisano Grudzień 14, 2011 Ty dziewczyno smieszna jestes wiec sie pobawie Twoim kosztem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loveisintheair 0 Napisano Grudzień 14, 2011 Cześć dziewczyny, mam pytanie. okres spóźnia mi się już prawie dwa tygodnie.. wiem ,że test robi sie z moczu porannego, ale niestety nigdy nie mam możliwości go w takich godzinach zrobić czy w takim razie mogę zrobić go w godzinach popołudniowych ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość różooowa Napisano Grudzień 14, 2011 dziewczyny, jak chcecie sie kłócic to weźcie sobie załozcie nowe forum, bo tutaj wchodzą kobiety które moze chcą sie czegoś dowiedziec? a nie czytac o kłotniach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 14, 2011 różowa To czekaj do miesiaczki ,rob test i daj znac co i jak... :) Ja tez naleze do tych niecierpliwych ... :) Najchetniej zrobilabym teraz test,ale chyba do jutra rana jeszcze wytrzymam. A co do caps lock'a nie wiedzialam ze nie uzywa sie go na forum. Teraz juz bede wiedziala... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasienka1339 Napisano Grudzień 14, 2011 różooowa Nie stresuj sie bo to moze wlasnie przez stres zmienia Ci sie dlugosc cyklu i opoznia okres. Brak objawow i tak dalej moze naprawde byc spowowdowany wieloma rzeczami, nie tylko ciaza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość różooowa Napisano Grudzień 14, 2011 CoCoCheri też własnie jestem bardzo niecierpliwa i już najechetniej bym poleciała do apteki po test :P na pewno napisze jaki wynik :D ale poczekam do jutra, mam nadzieje że sie nie rozczaruje ;/ nie chciałabym tego :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 14, 2011 loveisintheair a w pracy nie mozesz zrobic? Czy gdzies tam gdzie jestes w porannych godzinach?? Przeciez to tylko chwilke Ci zajmie... Najlepiej robic z porannego moczu poniewaz nie jest tak rozwodniony i posiada najwieksze stezenie hcg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość różooowa Napisano Grudzień 14, 2011 kasienka1339 sęk w tym że wogóle sie nie stresuje ;/ w ostatnim czasie niczym bo nie mam powodu... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 14, 2011 różooowa To robimy jutro rano razem. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach