Gość kasia2121 Napisano Grudzień 14, 2011 9 grudnia pomoglam swoja reka dojsc chlopakowi, po czym on mial erekcje nie wiem jak to napisac. Przed powiedzial zebym wyjela reke ja to zrobilam, i on wtedy doszedl. Pozniej powiedzialm mi ze nie wie czy cos bylo za nim wyjelam reke tzn nie wie czy poleciala mu wczesniej sperma. On wogole mnie nie dotykal, gdy wrocilam do domu od razu umylam rece w plynie i zimnej wodzie nastepnie zmienilam szybko bielizne nie dotykajac za bardzo jej. i teraz sie martwimy z moim chlopakiem czy moglam wpasc dodam ze nie ditknelam swojej. prosze o szybka odpowiedz. boje sie bo ostatnio boli mnie podbrzusze, mdlosci mam i plecy mnied bola mam rowniez oplawy. czy to moze byc ciaza dodam ze mam nie regularnea miesiaczke, teraz powinnam miec 21 grudnia. czy to ciaza pomocy? dodam ze wczesniej mialam troszke inna sytuacje tzn tylko ocieranie sie i bylo to 28 listopada i zrobilam dwa testy i wyszly negatywne, no ale teraz wynikla ta sytuacja opisana u gory i nie wiem a ten drugi test robilam 10 grudnia i wyszedl negatywnie. czy moge byc w ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość śmiechśmiechśmiech Napisano Grudzień 14, 2011 ma dom, mieszkanie, świetnie prosperującą firmę i nie stać jej na wesele w wymarzonym miejscu sio do książek, bo klasówki nie napisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia2121 Napisano Grudzień 14, 2011 nie rozumiem o co ci chodzi , prosze o pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ta coco sroko Napisano Grudzień 15, 2011 to idiotkla jakas. Widać,że glupia albo małolata. Siedzie przed kompem i wymienia co ma i uważa że więcej od innych....Żenada. Stukając w klawiaturę to każdy MA :) Żałosna tępa babo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mickufus Napisano Grudzień 15, 2011 A potem świat jest pełen idiotów - nic dziwnego jak dzieci rodzą takie idotki jak CoCoCheri Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joanna89 0 Napisano Grudzień 15, 2011 a mój kochany był prawie 2 tygodnie w delegacji i hm wiem bo ostatnio sie o to bałam bo zrobilismy to bez zabezpieczenia, ale teraz w 18 i 19 dzien cyklu zrobilismy to bez zabezpieczenia, jedyne co to wyliczyłam dni, do okresu mam jeszcze troche czasu bo zazwyczaj trwa 28-29 dni, jednak ostatni miał 33 dni, troszke sie boje...tym bardziej , że przez ostatnie dni doświadczyłam strasznego stresu....myślicie, że powinnam być spokojna...? dziwnie sie czuje...ale tak Go kocham, chcieliśmy być blisko, tęsknilismy...ale jeszcze nie mamy odpowiedniej sytuacji dla dzieciątka. Mam suche upłay, dziś jest 31 dzień cylku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co to są Napisano Grudzień 16, 2011 suche upławy????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joanna89 0 Napisano Grudzień 16, 2011 dziś rano dostałam okres :) ps: suche upławy, to hm no po prostu na bieliźnie masz takie "zaschnięte"uplawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość różooowa Napisano Grudzień 16, 2011 dziewczyny, wykonałam wczoraj w terminie @ test- wynik negatywny, temperatura w pochwie 37,3.. normalna temperatura ciała 37, co to moze oznaczac? zaczynam sie powoli martwic ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość różooowa Napisano Grudzień 16, 2011 a okresu ani widu ani słychu ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do różooowa Napisano Grudzień 16, 2011 Moim zdaniem powinnaś pójsć do gina jak nie pojawi sie w ciągu kilku dni. pewnie to jakieś zaburzenia hormonalne, bo z tego co pisałas to nawet nie kochałas się w dni płodne... Skoro @ miałś 15 .XI a kochałas się 5 grudnia przy takiej długosci cyklu jaki masz. nie masz objawów na @ bo prawdopodobnie nie miałaś owulacji. Stąd spóźnienie miesiaczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość różooowa Napisano Grudzień 16, 2011 czyli nie mozliwe jest to zebym była w ciazy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joanna89 0 Napisano Grudzień 16, 2011 hm teoreycnie możliwe, jest wszystko, ale najprawdopodobiej chodzi właśnie o inny powód, sprobuj sie rozluźnić, wypić jakieś ziółka, wziąć kapiel, przytulić mocniej z ukochanym :) a jeśli dalej nic to faktycznie lepiej iść,wiesz zdrówko najważniejsze . pozdrawiam :):* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość różooowa Napisano Grudzień 16, 2011 joanna89 dziekuję za odpowiedź :) :* mam nadzieje że to będzie nie choroba lecz dzidziuś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joanna89 0 Napisano Grudzień 16, 2011 nie ma za co :) są tylko dwa wyjścia po prostu kilka dni spóźni Ci sie okres tjk. mnie, teraz spóźnił się 3 dni, miesiąc temu 4, tak po prostu bywa , lub 2 wyjście urodzisz wspaniałego małego człowieczka, którego razem będziecie kochać i wychowywać w towarzystwie Waszej miłośći :) wszystkiego dobreggo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość różooowa Napisano Grudzień 16, 2011 joanna89 mi się jeszcze nigdy nie spóźnił okres;/ i nie wiem co może być tego powodem ;/ dziękuję śliczne za dobre słowa, aż się miło człowiekowi robi jak się czyta :) dziękujemy bardzo :) :** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raczej nie ciaża Napisano Grudzień 17, 2011 wg twoich danych nawet nie kochałas się w dni płodne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Angelikus Napisano Grudzień 17, 2011 Witam ja myślę że możesz być w ciąży. zrób jeszcze raz test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość różooowa Napisano Grudzień 17, 2011 Angelikus każda z Was pisze inaczej... nie wiem już co mam myśleć ;/ test- oczywiście że wykonam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nusiek2115 0 Napisano Luty 1, 2012 Witam.. podpinam sie do tematu bo też nie jestem pewna.. 13listopada jak kochalam sie z chlopakiem doszedl wemnie w polowie.. na drugi dzien dostałam okres.. dodam ze mam równo co 36dni.. nastepnie dostałam okres 18grudnia.. teoretycznie powinnam dostać 23stycznia.. jednak sie nie pojawił.. miałam delikatne bóle brzucha jak zawsze przed miesiaczka.. jednak do tej pory niestety okres sie nie pojawił... miała któraś z Was cos podobnego?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwiakurz 0 Napisano Luty 23, 2012 DZIEKUJE BARDZO ZA ZAINTERESOWANIE I ODPOWIEDZI W SRODE IDE DO GINA I DO TEGO CZASU WSTRZYMAM SIE ZE WSZYSTKIM.ZACZNE MOZE OD POCZATKU.MIESIACZKUJE REGULARNIE TAK JAK PISALAM MOJ CYKL TRWA 28 DNI CZYLI 29 DNIA ZAWSZE DO GODZ 10 RANO DOSTAWALAM OKRES.DO GRUDNIA 2011 ROKU TAK BYLO Z NIKIM NIE WSPÓŁZYLAM PRZEZ OKOLO1,5 ROKU BO ROZSTALAM SIE Z POPRZEDNIM PARTNEREM ALE TO NIEWAZNE.ZACZNE OD 12.2011 ROKU OKRES DOSTAŁAM 02.12.2011 ROKU CZYLI NASTEPNY WG MOJEGO CYKLU POWINNAM DOSTAC 30.12.2011 TAK.WRAZ Z POJAWIENIEM SIE NOWEGO PARTNERA W MOIM ZYCIU ZACZEŁAM WSPÓŁZYC I KOCHALAM SIE PIERWSZY RAZ PO DLUGIEJ PRZERWIE DNIA 21.12.2011 BYL TO 20 DZIEN CYKLU DZIEN NIEPLODNY I WSZYSTKO BYLOBY OK GDYBY NIE TO IZ 24.12 2011 ROKU DOSTALAM OKRES DUZO ZA WCZESNIE BO W 23 DNIU CYKLU.POMYSLALAM SOBIE IZ PO PROSTU MOJE CIALO PRZESTAWIA SIE DO NOWEGO PARTNERA I OK.NASTEPNY OKRES PO TYM ZDARZENIU MIALAM NORMALNIE CZYLI 21.01.2012 ROKU TAK JAK POWINIEN BYC W 29 DNIU CYKLU TRWAL ON TYLE ILE POWINIEN CZYLI 5 DNI.WSPÓŁZYŁAM 28 I 29 STYCZNIA ZARAZ PO TYCH DNIACH ZACZYNALY SIE MOJE DNI PLODNE.I TERAZ MOJE PYTANIE CZY JEZELI MIALAM PRZEZ JEDEN MIESIAC KROTSZY CYKL TO CZY TERAZ TO LICZYC INACZEJ BO JEZELI PRZECIETNA DLUGOSC CYKLU MI SIE ZMIENILA PRZEZ TEN KROTSZY CYKL TO WYCHODZI MI ZE AKURAT KOCHALAM SIE W DNI PLODNE CZY TAK??? NO I JESZCZE TO IZ DOSTALAM NIBY OKRES NASTEPNY TAK JAK POWINNAM CZYLI 18.02.2012 ALE BYL BARDZO SKAPY PIERWSZY DZIEN PLAMIENIE DRUGI DZIEN SKAPY BARDZO I ZANIKL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach