Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loveisintheair

jestem w ciązy czy nie? POMOCY

Polecane posty

Gość gilenaaaa
to tez stwierdzi lekarz,nie my:) przestan robic drugi test,nie lepiej isc do lekarza?

gilenaaaa - lepiej . ale jeżeli miałabym jechac do ginekologa , to musiałabym wziąć numer od mojej mamy, bo to jest nasz wspólny ginekolog, zwykle umawiała nas razem . jeżeli poprosiłabym mamę o numer, musiałabym jej o wszystkim powiedzieć, a jak na razie nie chciałabym jej po prostu denerwować .. poczekam jeszcze kilka dni, zrobie ten test i wtedy pojade do ginekologa .

Gość gilenaaaa
a nie mzoesz powiuedziec,ze masz uplawy i chcesz sie zbadac? krecisz krecisz:) rob sobie testty, ale wizyta u lekarza i tak cie czeka, bo jak nie ciaza to cos innego blokuje ci okres. a to nie sa zarty

nie mam jak wrzucić zdjęcia na komputer . poszukam czegoś podobnego na necie ,dobrze ? najwyżej wieczorem wrzucę jak będę u chłopaka.

Gość taka sobie mama
kobieto tu chodzi o testy owulacyjne a nie ciążowe. sama nazwa w linku mojaowulacja. też miałam taką słabą kreskę na tym teście którego nazwę podałaś a dziś córa ma prawie 3 miesiące

Gość no ro to
proponuję więc powtórzyć test za dzien lub dwa ale koniecznie z rana. Druga kreska nawet słabsza to przeważnie ciąża.

gratulacje . unosić sie nie musisz dziękuję , ale widzisz .. u Ciebie wyszło jak wyszło, ale znam przypadki gdzie był taki sam wynik a dziecka nie było . udam sie po prostu do ginekologa za jakiś czas i się dowiem ..

no ro to własnie ma taki zamiar , zrobie go z pierwszego moczu . mam nadzieje ,że teraz będzie pewniejszy i nie będę miała wątpliwości co do wyniku.

Gość no ro to
staraj się wieczorem nie pić za dużo płynów. A ta kreska to dużo jaśniejsza jest od kontrolnej? Możesz też podejść do laboratorium i zrobić beta hcg z krwi. O każdej porze i bez skierowania.

Testo owulacyjny to nie to samo co ciazowy...Przeczytaj instrukcję swojego testu, w każdym jaki widzialm było napisane, że nawet jasna druga kreska swiadczy o ciazy

wiem własnie , mam po prostu nadzieje,że jednak test był błędnie zrobiony , ponieważ może i jest gotowa , to uważam ,że i tak to za wcześnie . możliwe ,że po prostu sobie wkręcam to wszystko . i znalazłam w internecie test który mniej więcej wygląda jak mój .. http://www.domowezacisze.pl/wp-content/uploads/2010/03/foto-0071.jpg

Gość no ro to
link nie działa

Gość no ro to
skopiuj plik i wrzuć na inny serwer zdjęć -np. voila. mnie w ogóle się ta strona nie otwiera -2 przeglądarki sprawdzałam

Gość dalyah82
teraz dziala, jak na moje ciąża:)

Gość no ro to
no ciąża. Kreski nie muszą być obie tak samo intensywne. Ale jak nic druga jest i to nie żaden cień.

Gość no ro to
""Czy blada kreska na teście oznacza ciążę?" Redakcja serwisu Mamazone.pl odpowiada: Prawdopodobnie tak. Testy ciążowe różnią się pod względem wrażliwości na hormon, który wykrywają w moczu - gonadotropinę kosmówkową (hCG). Im bardziej czuły test, tym mniejsze stężenie hCG wywoła pojawienie się drugiej kreski. Na mniej wrażliwych testach druga kreska może być słabiej widoczna, kiedy poziom hCG w Twoim moczu jest jeszcze dość niski. Dla pewności powtórz test za dwa-trzy dni. Jeśli kolejny test da wynik negatywny, możliwe, że doszło u Ciebie do bardzo wczesnego poronienia - lekarze twierdzą, że około 20-30% ciąż kończy się w ten sposób i większość kobiet nawet o tym nie wie. "

Gość dalyah82
jak nazywa sie ten test ktorego uzylas?

dzięki wielkie . teraz tylko poczekam te parę dni i zobaczymy jaki bedzie wynik . jak na razie wychodzi ,że jestem .. nie dociera to do Mnie bo mimo wszystko próbuję się tego wyprzeć, nie ważne ..

oj- jak twoj test tak wyglada to to jest 100% ciaza- jutro rano mozesz powtorzyc to tez ci juz wyjdzie

no to zbieraj na wyprawke kobieto- i niestety przestan sie oszukiwac

nie wiem czy się oszukuje , bardziej wypieram sie tego .. dobrze, zobaczymy , udam sie do tego ginekologa , ale jeszcze nie teraz, za pare dni , muszę nabrać troche odwagi . ewag - tak nie w temacie, masz ślicznego synka ;))