Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholerajasnaaa83

czy moge to zjeść????????????

Polecane posty

Gość cholerajasnaaa83

uznajmy ze ejstem na diecie NO Name;) nie jem po prostu chleba ziemniaków, makaronów za to jem duzo białka i warzyw i teraz mama ugotowała zupe barszcz biały..z proszku z biała kiełbasa i ajjakiem na twardo..myslicie ze moge sobie pozwolic?:)

Gość cholerajasnaaa83
jadłam mleko z siemieniem lnianym i garstka muslii..wstałam 0 12;) kawa z mlekiem :) jak to zjem to potem następny posiłek moge zjesc póxno bo nie bbdzie mnie cały dzieńw domu..pewnie wróce o 20:O

Gość kawuchaaa
fajnie, że zdecydowałaś się na dietę, ale dobrze by było jakbyś określiła sobie dokładniej co możesz, a czego nie. Takiej zupy z proszku to bym nie jadła ;) Podczas diety ważne jest regularne jedzenie, takie długie przerwy między posiłkami przynoszą więcej szkody niż pozytku ;)

Gość cholerajasnaaa83
spoko jem regularnie, ale zaraz bede wychodzic na zakupy a potem jade na przedstawienie wiec nie bede miała kiedy ejsc..jabłko najwyzej wezme ogólnie staram sie jesc co 2,5 h a mam ochote na coś ciepłego:P

Gość fukerrrr
no to masz zajebista diete :/ warzywka i owce a nie smieci z chemia :!!!

Gość dziwi mnie to trochę
jesteś z rocznika 83 i musisz się pytać dzieci na forum czy możesz zjeść zupkę? :)