Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nathalija

Obfite krwawienie w pierwszym trymestrze ciazy

Polecane posty

Gość Nathalija

wczoraj mialam lekkie krwawienie dzisiaj do rana tez mialam lekkie krwawienie a jestem w 8 tygodniu ciazy... nie dawno dostalam obfite krwawienie jeszcze kolor podchodzi pod kolor czarny ; (( nie wiem jak ja mam juz myslec co to moze oznaczac moze wy kiedys tez takie mialyscie czy cos pomozcie mi ;((

Gość Autorko.........
czy w dani nie ma szpitala do którego mogłabys jechac!!??

Gość ugygyh
powinnaś jechać do szpitala i to jak najszybciej, może uda się jeszcze uratować dziecko

Gość Nathalija
wlasnie o to chodzi ze tu tak dlugo trzeba czekac ze nie wiem -.- wczoraj czekalam od godziny 22 do godziny 4 w nocyi nic mi nie stwierdzili i wyslali mnei do domu -.-

Gość a ja.....
pisałaś, że idziesz do lekarza. Na którą?

Gość Nathalija
na 14.40 -.- co ja mam powiedziec lekrzowi -.- przeciez ona mnie wyjebie i powie ze sobie zmyslilam ciaze ; ///

Gość a ja.....
żartujesz sobie? Masz powiedzieć prawdę. Dlaczego miałby nie wierzyć?

Gość testujaca za 6 dni
Ale dlaczego tak powie?????? Przeciez robilas test.... Nie rozumiem....

Gość Nathalija
a co ja mam powiedziec lekarzowi .?? -.- i najlepiuej jak ja mam to powiedziec lekarzowi.??

Gość testujaca za 6 dni
W szpiatlu nie stwierdzili ciazy?

Gość testujaca za 6 dni
Masz mu powiedziec prosto z mostu. Ze jestes w 8 tyg ciazy i ze krwawisz.

Gość no ro to
wybacz ale co to za lekarz co w ciąże nie wierzy? zresztą na pewno zrobi usg to będzie widać ciążę. A co mówić -prawdę że jesteś w ciąży i krwawisz.

Gość Nathalija
wlasnie o to chodzi robilam testy ciazowe 6 razy i za kazdym razem wychodzily dwie kreski pojechalam do lekarza i zapytalam sie jak mam je rozumiec to powiedziala ze jak sa dwie kreski to jestem w ciazy... i powiedzialam jej ze ostatni raz mialam miesiaczke 23 pazdziernika a skonczyl mi sie 28 pazdziernika i od tamtej pory zadnego sladu miesiaczki -.- a te krwawienie nie wyglada mi na miesiaczke bo nigdy takiego koloru nie byla ; //

Gość jhajdh
Ty jesteś zdrowa na umyśle? Jak ma Ci nie uwierzyć lekarz? Zrobiłaś testy, wyszły pozytywne, lekarz potwierdził, nie miałaś okresu 2 m-ce. O co Ci chodzi kobieto?

To jest chyba prowokacja. Takie krwawienie w ciazy nie wrózy nic dobrego...Jeżeli moznabyło cokolwiek zrobić żeby uratować dziecko - ty tego nie zrobiłaś. Przegryzłabym lekarzowi tętnice gdyby nie chciał mi pomóc.

Gość testujaca za 6 dni
czyli twoja lekarka wie ze jestes w ciazy jezeli ci wyszlo 6 pozytywnych testów to raczej jestes w ciazy no chyba ze wlasnie przestajesz byc.... czego ci nie zycze. Nadal nie rozumiem dlaczego nie mozesz po prostu powiedziec lekarce ze krwawisz????? Krwawienia w poczastkowej ciazy nie oznaczaja miesiaczki która po 8 tygodniach postanowila przyjsc. Oznaczaja zaburzenia hormonalne lub mozliwosc poronienia. Nie rozumiem jak lekarz moze miec z tym problem.

Gość no ro to
zaraz, to byłas w szpitalu i nic nie stwierdzili? A jakie badania robili?

Gość ababababcdcdcdcd
A mnie sie wydaje, że ty jesteś w ciąży ale urojonej. Jakieś bzdety wypisujesz. Jakbyś dostała obfitego krwawienia, jeszcze czarnego, to przypuszczam, że razem z tym byś się z wijała z bólu brzucha itp, a ty sobie sidzisz i klikasz spokojnie.

Gość mamama27
a mnie sie wydawało że to za granicą jest taka sielanka.. mój lekarz w PL to jest chyba jakiś mega rewelacyjnie cudowny bo wszystko mówił, dbał, radził, i z każdą rzeczą mogłam zadzw do niego - i nawet on mi zrobił cc