Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 20 lat i

Wszyscy mnie olewają

Polecane posty

Gość mam 20 lat i

faceci koleżanki znajomi nawet rodzina.. nie wiem dlaczego ale czuję się jak popychadło jeśli ja pierwsza się nie odezwę to nikt do mnie pierwszy nie napisze a jak ja chce porozmawiać to wtedy słyszę pogadamy potem zdzwonimy się albo słyszę odpowiedzi typu aha ok .. tak samo jest z facetami też mnie olewają rodzina też nikt nigdy nie pyta mnie o zdanie zawsze ja jestem miła uśmiechnięta nikogo nie obgaduje za plecami a jednak jestem jakby odpychana nie wiem z jakiego powodu.. ludzie raczej zawsze mnie wykorzystują a jeśli nie mam nic do zaoferowania to poprostu mają mnie gdzieś..

Widać taki już masz charakter że Cię wszyscy zaszufladkowali do kategorii "olewanych", najlepiej sie przyzwyczaić i nie szukać na siłe kontaktu, czyli przyjąć ich postawę, też to olać :P

Gość mam 20 lat i
taki mam plan właśnie żeby przestać wszystkim nadskakiwać i się narzucać...ale czy to przyniesie jakiś skutek?

Gość 7873
opisz się, czym się interesujesz, co robisz na co dzień?

Widocznie jesteś za dobra. Za miła. Olej ludzi czasami i nie daj się wykorzystywać. Ludzie sąjak dzikie zwierzęta ;) jak zwąchają słabosć to ci nie odpuszczą... Znajdź sobie jakąś pasję, zupełnie nową inną niż znajomi. Bedziesz miała zajęcie, zajęty czas i wydasz się ludziom ciekawsza:)

Czy przyniesie jakiś skutek, hmmm niewiem raczej z dnia na dzień nie zaczną Cię słuchać, nadskakiwać... ale chyba takie nadskakiwanie nie sprawia Ci przyjemności? po co w ogóle to robić? pewnie zgadzasz sie na wszystko jeszcze?

trudno coś radzić jak się kogoś nie zna...ale np. zacznij się uczyć jakiegoś nowego języka - ale nie tam niemiecki/angielski może włoski czy hiszpański, może masz jakiś talent? Rozwijaj go! i nie nadskakuj ludziom na siłę...jeżeli cie nie szanują to żadną miarąich nie przytrzymasz

Gość mam 20 lat i
jestem na pierwszym roku studiów pracuje dorywczo ale są dni gdy naprawdę nie mam do kogo gęby otworzyć ani z kim pogadać i siedzę przed komputerem i idę spać o 22 .. np wczoraj napisałam sms do dwóch koleżanek to wogóle nie dostałam odpowiedzi potem były dostępne na komunikatorze to też się nie odezwały ..

Gość cbcb
a w czym do cholery jest groszy niemiecki od hiszpanskiego???

Gość mam 20 lat i
oto właśnie chodzi..że zgadzam się na wszystko jak ktoś mnie o coś poprosi to zawsze pomogę i raczej nie jestem asertywna.. z tym też mam problem

Gość mam 20 lat i
też tak myślę żeby całkowicie oddać się obowiązkom i jakimś nowym pasjom ale wizja tego że będę takim samotnikiem mnie przeraża

Poprostu czasem warto być egoistą i najpierw mysleć o sobie, ktoś Cie prosi o pomoc? ok możesz pomóc ale nie kosztem własnych interesów czy jak nie masz czasu

powiem Ci tak: o prawdziwą przyjaźń nie trzeba walczyć... a o fałszywą nie warto :P Ja przestałem i widzę na kogo naprawdę mogę liczyć. Na żonę i najbliższych. I niech tak zostanie. Nic na siłę przecież, prawda ? Jest tyle fajnych rzecz które można zrobić samemu / z rodziną :)

Niemiecki nie jest gorszy, ale chodzi o to,że niemieckiego/angielskiego uczył się prawie każdy. \Chodzi o to,żeby dziewczyna miała jakąś pasję, żeby stała się atrakcyjna (nie chodzi o wygląd) dla innych, żeby miała coś "swojego" :)