Kukunia 0 Napisano Grudzień 14, 2011 ale gdy tylko dotknę je. Czy to objawy ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no ro to Napisano Grudzień 14, 2011 a moze tak test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
appo2992 0 Napisano Grudzień 14, 2011 slyszalam ze jak bola sutki to moze to byc ciaza macica jajniki czesto bola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asilma 0 Napisano Grudzień 14, 2011 ciązy / napięcia przedmiesiaczkowego / zaburzeń hormonalnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no ro to Napisano Grudzień 14, 2011 mnie tam jeden jedyny raz bolały piersi a ciąży nie było więc żadna reguła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sutki nie raz Napisano Grudzień 14, 2011 mnie bolały a w ciaży nie byłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też tak miałm Napisano Grudzień 14, 2011 za wysoka prolaktyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zolta 0 Napisano Grudzień 14, 2011 zgadazam sie ze najlepszy bedzie test:) ale pamietam z pierwszej ciazy ze pierwszym objawem byly wlasnie bolace piersi. sama kilka razy dziennie sie "macam" i sprawdzam czy mnie nie bola;) co do macicy to nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kukunia 0 Napisano Grudzień 14, 2011 no dobrze to zrobię ten test ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia2121 Napisano Grudzień 14, 2011 9 grudnia pomoglam swoja reka dojsc chlopakowi, po czym on mial erekcje nie wiem jak to napisac. Przed powiedzial zebym wyjela reke ja to zrobilam, i on wtedy doszedl. Pozniej powiedzialm mi ze nie wie czy cos bylo za nim wyjelam reke tzn nie wie czy poleciala mu wczesniej sperma. On wogole mnie nie dotykal, gdy wrocilam do domu od razu umylam rece w plynie i zimnej wodzie nastepnie zmienilam szybko bielizne nie dotykajac za bardzo jej. i teraz sie martwimy z moim chlopakiem czy moglam wpasc dodam ze nie ditknelam swojej. prosze o szybka odpowiedz. boje sie bo ostatnio boli mnie podbrzusze, mdlosci mam i plecy mnied bola mam rowniez oplawy. czy to moze byc ciaza dodam ze mam nie regularnea miesiaczke, teraz powinnam miec 21 grudnia. czy to ciaza pomocy? dodam ze wczesniej mialam troszke inna sytuacje tzn tylko ocieranie sie i bylo to 28 listopada i zrobilam dwa testy i wyszly negatywne, no ale teraz wynikla ta sytuacja opisana u gory i nie wiem a ten drugi test robilam 10 grudnia i wyszedl negatywnie. czy moge byc w ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do kasia Napisano Grudzień 15, 2011 to prowo jeste tak glupie,ze nawet nie jest śmieszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach